Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47841
Ninan keittiö Pasila Fennian pääkonttori
Work
Kyllikinportti 2
Helsinki
00240
Finland
60.19989
24.926268
work
pref
050 352 5080
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ninan-keittio-pasila-fennian-paakonttori-
http://www.ninankeittio.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=30475&culture=fi-FI
lounas, kotiruoka: Ninan keittiöllä Pasilan ravintolassa on tarjolla maukasta kotiruokaa. Tarjoamme joka arkipäivä herkullisen lounaspöydän. Sen lisäksi tarjolla on tuoretta kahvia ja uunituoreita suolaisia sekä makeita kahvileipiä. Tarjolla laadukkaat lounaat ja monipuoliset a la carte -annokset. Lounaan voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan. Aamupala kutsuu sinua maistamaan ihanan tuoreita leivonnaisia heti aamukahvin aikaan. Kahvilassamme suuri valikoima herkkuja laidasta laitaan tarjolla koko päivän. Varaamalla etukäteen saat käyttöösi kokous- tai juhlatilat tarjoiluineen. Voit tilata meiltä myös catering -palvelut omiin tiloihisi.
Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki
050 352 5080
http://www.ninankeittio.fi
Varaa pöytä tästä »
Ninan keittiöllä Pasilan ravintolassa on tarjolla maukasta kotiruokaa. Tarjoamme joka arkipäivä herkullisen lounaspöydän. Sen lisäksi tarjolla on tuoretta kahvia ja uunituoreita suolaisia sekä makeita kahvileipiä. Tarjolla laadukkaat lounaat ja monipuoliset a la carte -annokset. Lounaan voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan. Aamupala kutsuu sinua maistamaan ihanan tuoreita leivonnaisia heti aamukahvin aikaan. Kahvilassamme suuri valikoima herkkuja laidasta laitaan tarjolla koko päivän. Varaamalla etukäteen saat käyttöösi kokous- tai juhlatilat tarjoiluineen. Voit tilata meiltä myös catering -palvelut omiin tiloihisi.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.
area.social.login.providers