Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
5
5
5
Ehdottomasti paras pihvipaikka jonne on aina ilo tulla uudestaan, Cheers!
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
5
4
4
Parhaat pihvit Helsingissä. Hinnakas mutta laatuliha maksaa.
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
4
5
4
21 €
Hyvä sijainti kanta Helsingissä. Filet mignon oli hyvin paistettu ja laadukas.
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
4
5
4
60 €
I came for a visit in Helsinki and we jumped into this nice restaurant. The service was great, I had a really fine steak and I've appreciated the politeness and the friendly approach from all the staff. My friend who is vegetarian could also choose from a great vegetarian menu. I definitely suggest this restaurant! Cool atmosphere!
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
4
5
5
17 €
Kasvishampurilainen oli hyvää! Nopea palvelu vaikka paikka oli melkein täynnä
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
5
5
4
Ravintola Goodwin on ihan työpaikkani vieressä, käyn täällä aika usein liikekumppanien kanssa lounaalla.
Suosikkini on Filet Mignon tattiperunoilla. Ravintolassa on laaja valikoima viinejä, laadukasta lihaa, palvelu nopeaa ja ystävällistä, ihana taustamusiikki.
pihviravintola: GOODWIN The Steak House on ainoa perinteinen, aito amerikkalainen pihviravintola koko Skandinaviassa ja Baltiassa.
Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.
4
4
4
25 €
Olen monta vuotta syönyt Goodwinissä 2-3 kertaa vuodessa. Paikka on erittäin tuttu ja ruokalista melko tuttu. Kerran käynyt heidän Espoon paikassa jossa oli melko sama lista. Tällä kertaa päätin syödä jotain muuta kun perinteisin pihvin. Tilasin itselleni Stroganoffin ja vaimolle lohi pihvin. Yllätyin vähän että myös näihin piti valita lisukkeet mutta kun se oli tehty niin ruoka tuli melko nopeasti. Paikka oli melko täynnä jo alkuillasta joten istuimme yläkerrassa. Syötyämme päätimme illallisen Irish Coffeen joka oli hyvä päätös