Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

vitellotonnato 33 recensioner

%count% recensioner 33

Meriter

  • Badge_top5
    Toppkritiker: skrivit mest recensioner

Aktiviteter

vitellotonnato recenserade restaurangen Gustav Wasa: G7 ja viinipaketti, , todella hyvää,laadukasta ja yllätyksellistäkin fine diningiä, olin yllättynyt että vaasassa saa näin hyvää ruokaa.
65 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Ravintola Bacchus/Svenska Klubben: Tila upea ja palvelu hyvä, ruuat perus gourmee tyylisiä, aika varman päälle mennään.
35 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Illyrian's: Marco Polo oli kiinni niin kokeilin sitten tätä, siisti paikka ja ystävällinen palvelu.
12 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Magokoro: Suositusmenu ja kannu sakea, todella hyvät maut ja raaka-aineet, nopea palvelu.
12 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Aschan Coffee & Deli Vaasa: Kahvilla ja croissantilla kävin, ihan ok paikka, perus ketjupaikka, ystävällinen ja nopea palvelu.
6 €
vitellotonnato recenserade restaurangen kreikkalainen ravintola ikaria: Ala carte aika monipuolinen, jotkut annokset kyllä hieman hintavia kun samaa fetasalaattia ja lohkoperunoita tulee kuitenkin lähes kaikkeen.
18 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Laanna Thai Restaurant: Pyysin kunnolla maustettuna ja kyllä se oli, yleensä missään ei saa vaikka pyytää.
10 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Rosso: Lista vaikutti lupaavalta ja annos näytti hyvältä, ei vain sitten maistunut yhtään miltään, huoltoasematasoa.harmitti.miksi aina näin että ulkonäköön kyllä satsataan mutta ruoka ei saa maistua miltään, haluaako asiakkaat tälläistä tasapaksua mitäänsanomatonta einestä???
20 €
vitellotonnato recenserade restaurangen O Sole Mio: Pari kertaa kokeiltu pizzaa, tilaus toimitetaan nopeasti, mutta lopputuotos on varsin mitäänsanomaton, odotin kyllä herkullisempaa kymmenien vuosien kokemukselta, tälläistähän saa mistä vaan ja halvemmallakin, takaisin marco pomon asiakkaaksi, tulipahan kokeiltua
11 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Subway Vaasanpuistikko: Päivän subi, kävelin jo ohi mutta ajattelin kokeilla kuitenkin, eipä olisi mitään menettänyt vaikka välistä jättänytkin.
4 €
vitellotonnato recenserade restaurangen La GuacaMaya: Lounaslista on mielenkiinnoton, mutta ala carte toimii, meksikolaisen ruuan ystävänä, ei siis texmexin, olin otettu ruuan laadusta ja autenttisuudesta.
12 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Sandro Kallio: Lounas ja brunssi testattu, pitkälti samat ruuat brunnssilla vaan vieläkin enemmän valikoimaa, ja kaikki tajuttoman herkullista, tällä pärjää koko päivän eikä ruuista tule edes ähkyä.
Lunch
13 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Bar Tapasta: Pieni paikka,hyvä palvelu, annokset tapaksiksikin aika pieniä ja aika tavallisia, mitään vikaa niissä kuitenkaan ei ole.
14 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Wazaca: Laaja lista mutta tuntuu toimivan, kaikenlaista maistanut eikä pahoja huteja ole ollut, lounaslista yllättänyt pari kertaa laadukkuudellaan.
20 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Chili & Lime: Tuli sitten käytyä kun työkaverit kehuneet, ruoka oli valmistettu hyvin ja tuoreista raaka-aineista, mutta kaikki mausteet oli jätetty pois, vietnamilaista ruokaa ilman mausteita, ei hyvä yhtälö.
Lunch
9 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Bangkok Yim-Siam Cuisine: Hyvin valmistettua maukasta thaimaalaista,
15 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Kantarellis: Ihan hyvä pihvi, lisukkeet mielikuvituksettomat, ranskalaisia ja pakastevihanneksia vaikka suomessa on nyt tuoreiden juuresten aika
25 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Ravintola Mathilda: Ilmaisella lounaalla työpaikalta,tilausjuttu joten en tiedä annoksen hintaa.
vitellotonnato recenserade restaurangen Strampen: Paremman luokan ruokaa , peura paistettu juuri oikein, kovin nälkäisenä ei kannata tulla, maku korvaa määrän.
25 €
vitellotonnato recenserade restaurangen Dallas Pizza Palazzo: Ok pizzeria, väsähtänyt tunnelma oli arki iltana,pizza maistui samalta kuin 20 vuotta sitten, tasainen laatu siis
10 €

Första« Föregående sida
1 2 3
area.social.login.providers