Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

sulik 15 recensioner

%count% recensioner 15

Aktiviteter

sulik recenserade restaurangen Kaisan Cafe: Kaisan Cafe on muuttanut entiseltä paikaltaan Ainoan maanalaiseen kerrokseen.
sulik recenserade restaurangen Ciao! Caffé Iso Omena: Ciao Caffella on tosi hyvät jäätelöt, ja niiden vuoksi täällä yleensä käyn.
sulik recenserade restaurangen Café Merenneito: Miljöö olisi kiva, mutta miksei tällaisissa paikoissa tajuta, että yksi itsetehty tuote vastaa kymmentä valmistuotetta: myyvät sitä samaa pakastepullaa, jota saa alepastakin, eli tänne kannattaa tulla vain ja ainoastaan kahville/limulle.
sulik recenserade restaurangen Wanha Pehtoori: Olen käynyt täällä ainoastaan kahvila-asiakkaana.
sulik recenserade restaurangen Ravintola Haltia: Olen pari kertaa käynyt syömässä buffet-lounaan, joka on mielestäni ollut todella hyvä (liekö taso vaihteleva, kun täällä on niin monia negatiivisiakin arvioita?).
sulik recenserade restaurangen Kaisan Cafe: Miljöö on kamala monella tapaa: pöydät ja tuolit rumia ja eriparisia, sijainti hirveä homeisen kauppakeskuksen käytävällä, läpikulkupaikassa.
sulik recenserade restaurangen Hima & Sali: Olen käynyt täällä lähinnä kahvila-asiakkaana.
sulik recenserade restaurangen Fuku: En ymmärrä, miksi jotkut hypettävät tätä paikkaa: sushi ei ole oikeaa sushia vaan jotain ihmeellisiä mukaelmia.
14 €
sulik recenserade restaurangen Teurastamon Portti: Kävin testaamassa Nyt-liitteessäkin kehutun burgerin.
15 €
sulik recenserade restaurangen Cafe Torpanranta: Uskomattoman ylihintainen paikka.
20 €
sulik recenserade restaurangen Wok Up Kylä -ravintolat: Uskomattoman pahaa ruokaa!
10 €
sulik recenserade restaurangen Hanko Sushi Kannelmäki: Olen käynyt täällä todella paljon, koska lähistöllä ei ole muita kelvollisia ravintoloita.
25 €
sulik recenserade restaurangen Mountain: Loistava nepalilainen, kenties kaupungin paras.
Lunch
10 €
sulik recenserade restaurangen Farang: Kävin Farangissa ensimmäisen kerran vasta sen oltua jo pitkään auki.
80 €
sulik recenserade restaurangen Gaijin: Gaijin oli ennen vakiopaikkamme, mutta Brondan avaamisen jälkeen taso on laskenut huomattavasti.
80 €
sulik recenserade restaurangen Ravintola Bronda: Ollaan käyty Brondassa kolmesti.
80 €

area.social.login.providers