Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

pirmar 23 recensioner

%count% recensioner 23

Meriter

  • Badge_top5
    Toppkritiker: skrivit mest recensioner

Aktiviteter

pirmar recenserade restaurangen Makukellari Deli+Café: Taso säilynyt, ruuat edelleen maistuvia, ei rasva- tai sokerimössöä.
pirmar recenserade restaurangen Eksotik Fusion: Lounaalla heinäkuun arkipäivänä.
pirmar recenserade restaurangen Tähtilounas: Aivan ihanaa, maistuvaa, erilaista ruokaa kuin muualla.
pirmar recenserade restaurangen Makukellari Deli+Café: Lounasbuffet todella maukas, ruuat maistuvat oikeasti erilaiselle, eivät ole samaa rasvamössöä kuin joissakin muissa paikoissa.
pirmar recenserade restaurangen Oula: Minilomalla hotelli Laplandissa.
pirmar recenserade restaurangen M6 Dining: Pariin kertaan käytynä hyvät hampurilaisateriat, nopea ja ystävällinen palvelu.
pirmar recenserade restaurangen Café Lilja: Siisti, viihtyisä paikka, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
pirmar recenserade restaurangen Oula: Lounaalla uudessa hotelli Laplandin Oula-ravintolassa.
pirmar recenserade restaurangen Pikkelssi, Bistro & Putiikki: Nyt pudotan pisteitä: Paikassa käy paljon ruokailijoita, linjasto usein sotkuinen.
pirmar recenserade restaurangen Damlatas Pizza-Kebab: Pizzat pysyneet tasalaatuisina koko ajan.
pirmar recenserade restaurangen Oulun Satamaravintola: Siisti ravintola.
pirmar recenserade restaurangen Lounaskahvila Poiju, Seelari, Hietasaari, Oulu: Arvostelujen innoittamana lounas testissä pe 23.10.
pirmar recenserade restaurangen Pizzeria Figaro: Useampaan kertaan testattuna pizzat todella maistuvia ja tasalaatuisia.
pirmar recenserade restaurangen Opetusravintola Hilikku: Viihtyisä ja siisti ruokapaikka, ruoka oli oikein maistuvaa ja opiskelijat hyvin innokkaita palvelemaan :)
pirmar recenserade restaurangen Ravintola Crecian: En ymmärrä, mihin tämän paikan hypetys perustuu?
pirmar recenserade restaurangen Makukellari Deli+Café: Pikkuriikkinen paikka, pari kahden hengen pöytää ja ikkunapaikat (3).
pirmar recenserade restaurangen Kemin Puistopaviljonki: Valkosipuli-aurajuustoetanat suussa sulavat, tosin mikä ei aurajuuston ja valkosipulin kanssa?
pirmar recenserade restaurangen Burger house: Kotipakettiin; hyvä hampurilainen, ihana "leipämäinen" sämpylä, ranskalaiset rapeat.
pirmar recenserade restaurangen Tuba Food And Lounge: Lounasaikaan täyttä, sisustus sekava ja ahdas, ymmärrän että on tarkoituksella, mutta matot lattialla jo vaaralliset!
pirmar recenserade restaurangen Robson's: Siisti ja monipuolinen linjasto.

Första« Föregående sida
1 2
area.social.login.providers