Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

millavanilla 26 recensioner

%count% recensioner 26

Meriter

  • Badge_top5
    Toppkritiker: skrivit mest recensioner

Aktiviteter

millavanilla recenserade restaurangen Maya Bar & Grill: Suosittelen Mayan tapasvalikoimaa!
25 €
millavanilla recenserade restaurangen Sinisen Huvilan Kahvila: Valttikorttina tietenkin ainutlaatuiset näkymät kimmeltävälle Töölönlahdelle viehättävästä kartanopihapiiristä.
millavanilla recenserade restaurangen Il Birrificio: Oi, tällaisia paikkoja toivotan Helsingiin lämpimästi tervetulleeksi lisää!
10 €
millavanilla recenserade restaurangen Farang: Huikeita annoksia maistelumenussa.
66 €
millavanilla recenserade restaurangen KuuKuu: Kiva miljöö ja tunnelma voittavat ruoan tason.
30 €
millavanilla recenserade restaurangen Bar Favela: Ihanan rento mutta ammattimaisella otteella johdettu töölöläinen olohuone.
millavanilla recenserade restaurangen Salve: Odotukset eivät olleet korkealla näiden arvostelujen lukemisen jälkeen.
20 €
millavanilla recenserade restaurangen Ragu: Ennen Ragu-visiittiä epäilin, että nämä huippuarvosanat ovat varmaan ravintoloisijan kavereiden kynästä.
53 €
millavanilla recenserade restaurangen Hoshito: Tyylikäs ja laatua hohkava pikkuinen, moderni ravintola, jonka kauniit annokset yllättivät hienovaraisilla vivahteillaan ja herkullisuudellaan.
45 €
millavanilla recenserade restaurangen La Cantine: Munkan helmi lounasaikaan!
Lunch
10 €
millavanilla recenserade restaurangen Ravintola Aino: Moitteeton ruokaelämys ja huomaavaista, erittäin joustavaa palvelua.
60 €
millavanilla recenserade restaurangen Manala: Pari kertaa Manalassa ruokailleena voi todeta että täältä ei ainakaan tarvitse lähteä nälkäisenä; annoskoot ovat aivan valtavia.
millavanilla recenserade restaurangen Twisted Street Kitchen: Erään hyvin sateisen ja viimaisen alkuillan pelastanut lämpimän mausteinen ja vivahteikas Mussaman Curry houkutteli testaamaan myös paljon kehuttuja ribsejä.
14 €
millavanilla recenserade restaurangen Kuu: Kuu kruunasi iltamme.
45 €
millavanilla recenserade restaurangen Mange sud: Olen valitettavan samaa mieltä siitä, että Mange sudin palvelu oli hiukan ylimielistä ja kolkkoa.
40 €
millavanilla recenserade restaurangen Tortilla House - Tortilla Truck: Melkein ikävä tulee, kun tämä rekka kurvaa naapurustosta pois!
9 €
millavanilla recenserade restaurangen Trattoria Rivoletto: Ristiriitaisissa tunnelmissa Rivoleton suhteen!
25 €
millavanilla recenserade restaurangen Gran Delicato Kalevankatu: Yhdessä värikkäistä ja tunnelmallisista Gran Delicaton monista pikkuhuoneista istuksiessa melkein unohtaa olevansa koto-Suomessa.
10 €
millavanilla recenserade restaurangen Yobot Frozen Yogurt: Harmittaa!
5 €
millavanilla recenserade restaurangen Ravintola Suomenlinnan Panimo: Kannatti kävellä vielä hyvän matkaa pizzeriapaikan ohitse tämän viehättävän rakennuksen sisäpihalle nauttimaan ateriasta ja välttymään tihkuttavalta kuurosateelta.
20 €

Första« Föregående sida
1 2
area.social.login.providers