Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

kurwaisetvillacykat 1 recension

%count% recensioner 1
  • Filtrera recensioner

Uppdatera

Recensioner

business
9571
China & Thai Palace
Work
Kauppiaskatu 1 A
Turku
20100
Finland
60.450001
22.271
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/china-thai-palace
http://www.chinathai.fi/
China & Thai Palace

1
1
2
16 €
Minä ja ystävättäreni söimme sushi- ja katkarapu-äyriäis-annoksen. Sushi ei ollut tuoretta, kala oli sitkeää sekä tunkkaisen makuista ja avokado raakaa. Lisäksi sushiriisi oli todella etikkaista. Makit olivat aivan liian suuria, eivätkä ne olleet mahtua kokonaisena suuhun.
Katkarapu-äyriäis-annos oli todella pieni ja mauton. Kasvikset näyttivät ja maistuivat pakastekasviksilta. Onneksi sentään ravut olivat syömäkelpoisia, toisin kuin sushissa.
Myös palvelu oli todella hidasta ja heikkolaatuista. Saimme odottaa kauan tarjoilijaa, joka olisi ottanut tilauksemme vastaan. Myös vesi tuotiin pöytään vasta ruokien yhteydessä ja tarjoilijat olivat muutenkin melko tympeitä. Ravintola oli lisäksi ahdas ja sisustukseltaan ankea.

Kokonaisuudessaan en missään nimessä voi suositella, tiedä sitten onko buffet á la cartea parempi. Hinta-laatu-suhde ei todellakaan kohdannut, sushi kun selvästi oli tehty jo vanhemmista raaka-aineista ja katkarapu-äyriäis-annos oli liian hintava kokoonsa nähden.
kurwaisetvillacykat 2015-07-20
fi
Vitsord: 0
area.social.login.providers