Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

huopa 24 recensioner

%count% recensioner 24

Meriter

  • Badge_top5
    Toppkritiker: skrivit mest recensioner

Aktiviteter

huopa recenserade restaurangen Namcha Cafe: Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa.
Lunch
8 €
huopa recenserade restaurangen Cafe Stoa Cultural Kitchen: Viikonlopun lounasajan buffetti oli melko selvästi itä-helsingin parasta ruokaa.
18 €
huopa recenserade restaurangen Linnoitusravintola Kamu!: Suomen kivoja pikkukaupunkeja turistina kierrellessä Hamina oli jotenkin jäänyt pois matkakartalta.
20 €
huopa recenserade restaurangen GIWA.
Lunch
10 €
huopa recenserade restaurangen Fulbari: Olipa varmaan paras shahi paneer mitä olen syönyt..
14 €
huopa recenserade restaurangen Mestarikilta: Olen nyt syönyt useamman lounaspitsan ja yllättynyt miten mukavia pitsoja paikka tarjoaa lounaaksi.
Lunch
8 €
huopa recenserade restaurangen Pasila Visio: Lounas on melko standardia ketjulounastasoa.
Lunch
9 €
huopa recenserade restaurangen West Corner: Paikka näyttää melkoiselta kännikuppilalta ulkoapäin, mutta lounaalla paikka tarjoileekin ihan mukiin menevää kiinalais-thaibuffet-mättöä ja jopa varsin hyvää sushia.
Lunch
10 €
huopa recenserade restaurangen Ravintola Windsor: Ruoat ovat hyvää perusintialaista.
Lunch
10 €
huopa recenserade restaurangen Amica Maistraatinportti: Elämäni paras ns.
Lunch
9 €
huopa recenserade restaurangen Panza Kuopio: Testasin enchadon alkupalaksi ja kala-enchiladan listalta..
21 €
huopa recenserade restaurangen Chinaman: Löytyipäs taas aika kioskiputkan näköinen mutta ruokien maultaan loistava paikka..
Lunch
9 €
huopa recenserade restaurangen Southpark Restaurant: Olen syönyt nyt muutaman viikon täällä työlounaita hyvällä menestyksellä.
Lunch
12 €
huopa recenserade restaurangen Bunthan's food: pykälön normikiinalaista parempaa, kungpo tofu oli etenkin varsin onnistunut, samoin sopulinauta.
Lunch
7 €
huopa recenserade restaurangen Café Trocadero: tullut näemmä muiltakin, mutta salaattipöytä oli jopa selvästi parempi kuin pääruoka omalla visiitilläni.
Lunch
10 €
huopa recenserade restaurangen Ikki Sushi: Siisti pieni japanilainen josta saa sushin lisäksi muutakin japanilaista ruokaa, etenkin nuudelikeitot olivat erittäin hyviä, eikä muissakaan lounasannoksissa ollut mitään isompaa moitetta.
Lunch
10 €
huopa recenserade restaurangen Panimoravintola Plevna: punajuurimureke tai vastaava maistui erittäin hyvältä ja kyytipojaksi otettu plevnan sima oli myös positiivinen yllätys, etenkin henkilölle joka ei yleisesti oluista pidä.
15 €

Första« Föregående sida
1 2
area.social.login.providers