Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

hollolalainen 16 recensioner

%count% recensioner 16

Aktiviteter

hollolalainen recenserade restaurangen Kellariravintola Hällä: Ruoka ei varsinaisesti ollut mitään huonoa,mutta siinä ei ollut mitään mikä saisi tulemaan tänne uudelleen.
26 €
hollolalainen recenserade restaurangen Fontanas Restaurant & Bar: Hieman hymyilyttää nämä hypetykset tuossa alla ,- noh, kirjautumattomien kommentteja ne näyttävät olevan josta jokainen voi omat päätelmänsä tehdä.
hollolalainen recenserade restaurangen Ravintola Thai Smile: Ruokansa puolesta yksi thaikuppila muiden joukossa.
Lunch
9 €
hollolalainen recenserade restaurangen Olivo Food Factory: Talon hampurilainen oli kyllä ihan hyvin ja hyvistä raaka-aineista tehty, mutta maku maailmaltaan lassu (mauton).
hollolalainen recenserade restaurangen Ravintola Haukilahden Paviljonki: Arkilounaalla tupa oli täynnä porukkaa, mutta itselleni tämä ruokailukokemus oli elämänkaareni surkein.
hollolalainen recenserade restaurangen Kanavan Kunkku: Pizza jonka söin oli harvinaisen hyvä, - jotain ihan muuta kuin mitä olen noissa "etnisissä" mättölöissa saanut.
hollolalainen recenserade restaurangen Zhen Kungfu Ravintola: Tusina kuppila, joita suomessa on yllin kyllin.
7 €
hollolalainen recenserade restaurangen Kiveriön Kulma: Lounasaikaan parkki täynnä pakettiautoja ja tupa täynnä työmiehiä haalareissa ja huomioliiveissä, josta ekakertalainen huomasi heti,että paikka ei yksinkertaisesti voi olla huono.
hollolalainen recenserade restaurangen Ravintola Sipuli: Joulubuffet ei nyt oikein kolahtanut.
hollolalainen recenserade restaurangen Chäm Chan: 2 x lounaaan perusteella hinta/laatu suhde on hyvä.
hollolalainen recenserade restaurangen Laivaravintola Kaunis Veera: Lounasbuffet oli perusmättöä, jossa ei ollut mitään erityistä, mikä saisi tulemaan tänne uudestaan.
Lunch
hollolalainen recenserade restaurangen Pika Kievari: Ruoka pikaruokapaikaksi erinomaista.
hollolalainen recenserade restaurangen Pizzeria-Kebab Dalaman: Useamman kerran tämän raflan tuotoksia syöneenä uskallan todeta: Pizzat hyviä, - selvästi keskivertoa parempia.
hollolalainen recenserade restaurangen Lounasravintola Mänty: Kuuluu premium luokkaan lounasravintola luokassa.
hollolalainen recenserade restaurangen Ristorante Momento / Kauppakeskus Karisma: Hinta /Laatu suhde on hyvä.
hollolalainen recenserade restaurangen Pieni Talo Preerialla: Ruoka ABC liikenneasemien tasoa.

area.social.login.providers