Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

eh 11 recensioner

%count% recensioner 11

Aktiviteter

eh lade Rulla till sin önskelista.
eh recenserade restaurangen Levant: Kerrassaan mainiot mezet kaikkinensa.
9 €
eh recenserade restaurangen Just Vege: Leivät paremmat kuin Vegemestassa ja Soi Soissa, mutta valmiskastikkeista ja pakastepihveistä ei viitsisi ihan noita hintoja maksaa.
9 €
eh recenserade restaurangen Buza: Keskivertoa parempi lounaspaikka.
Lunch
10 €
eh recenserade restaurangen Little Big Cafe 2nd [Verkkokauppa.com 2. krs]: Jätkäsaaren varsin vähäisistä lounaspaikoista tämä on selvästi paras.
Lunch
10 €
eh recenserade restaurangen Mikura Sushi: Kasvissetti ei todellakaan ole hinnalla pilattu.
8 €
eh lade Mikura Sushi till sin favoritlista.
eh recenserade restaurangen Hanami: Lista on pitkälti sama kuin Domossa, juomapuolella tosin selvästi suppeampi.
30 €
eh recenserade restaurangen Sakura Ruoka: Ei läheskään kaikkien kehujen veroinen paikka, mutta kasvisvaihtoehtojen runsaudesta paljon plussaa.
10 €
eh recenserade restaurangen New Bamboo Center: Kasvisruokavalikoima on kattava, mutta silti tulee aina syötyä joko kung po -fofu tai currytofu kovalla tofulla.
10 €
eh recenserade restaurangen Välimeren Ravintola Etrusco: Listalla oli vain kolme kasvisruokaa, eikä päivän meze-listalla kasvisvaihtoehtoa ollenkaan, mutta kun ravintolaa oli suositeltu, päätin silti kokeilla Luostarin kasvispataa.
26 €
eh recenserade restaurangen Ravintola Shalimar: Saavuin Jyväskylään junalla nälkäisenä, joten matkakeskuksen yhteydessä oleva ravintola valikoitui lähinnä sijaintinsa ansiosta.
15 €
eh recenserade restaurangen sushi wa.gocoro: Kasvissetti oli hyvä, palvelu (englanniksi) japanilaisen kohteliasta.
13 €
eh recenserade restaurangen Prikthai: Hyvien arvostelujen innoittamana menin syömään, vaikka paikka tosiaan näyttää kaikkea muuta kuin houkuttelevalta ulospäin.
15 €
eh recenserade restaurangen Oliva Verde: Tomaatti-mozzarella-salaatti oli ihan ok, pastaa tosin olisin syönyt, jos olisin uskaltanut lähteä kaksinkertaista kielimuuria (minä–tarjoilija–kokki) ylittämään listan ulkopuolisen tilauksen kanssa.
14 €
eh recenserade restaurangen Day and Nite: Pari kertaa olen lounasaikaan käynyt, enkä ajatellut enää mennä.
Lunch
8 €
eh lade Fafa's Iso Roba till sin favoritlista.
eh recenserade restaurangen Fafa's Iso Roba: Erinomaiset falafelit ja muut täytteet, meze-lautanen ainakin lähellä kaupungin parasta, etenkin hinta–laatu-suhteeltaan.
8 €
eh recenserade restaurangen Zucchini: Helsingin paras kasvisravintola, joka valitettavasti on auki vain lounasaikaan.
Lunch
9 €
eh lade Zucchini till sin favoritlista.

area.social.login.providers