Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

cocogirl 16 recensioner

%count% recensioner 16

Aktiviteter

cocogirl recenserade restaurangen Smör: Kaunis paikka, ruoka maukasta, palvelu sujuvaa, tosin ruokia pöytään tuodessa sopisi hitusen äänekkäämmin kertoa lautasen sisällöstä (niin tarjoilijat kuin kokit), jos sitä kerran esitellään.
60 €
cocogirl recenserade restaurangen Hanko Sushi Turku: Muutamia kertoja paikkaa kokeilleena kohdalleni ei ole sattunut "huonoja" päiviä, raaka-aineet ovat olleet tuoreen oloisia ja makuisia.
12 €
cocogirl recenserade restaurangen E. Ekblom: Nauttimamme menu oli erittäin maukas, palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, suositeltu viini just niinku nappiin, tänne uudestaankin.
59 €
cocogirl recenserade restaurangen Morrison's Turku: Söin grilipihvin joka oli hyvä ja tilatun lainen.
24 €
cocogirl recenserade restaurangen Hiili - American Bar & Grill: Burgerit nassuun, tällä kertaa lihaversiona, maukas oli ja pihvi ihan mehevä jopa.
25 €
cocogirl recenserade restaurangen Pancho Villa: Fajitakset erilaisilla täytteillä, hyvää oli, mutta kotonakin olisin saman voinut tehdä.
18 €
cocogirl recenserade restaurangen Golden Grill: Burgeri oli maistuva ja palvelu ystävällistä.
12 €
cocogirl recenserade restaurangen Martinhovi.
Lunch
9 €
cocogirl recenserade restaurangen Taco Nito: Toisen kerran kokeilemassa paikkaa ja tällä kertaa saatiin jopa suuhunpantavaa (viimeksi paikka ei ollut auki aukioloaikojen mukaisesti).
9 €
cocogirl recenserade restaurangen Ravintola Viinille: Mahtava ja tunnelmallinen paikka, omistaja mukava ja osaava.
cocogirl recenserade restaurangen Pikku Torre: Erittäin lapsiystävällinen vastaanotto oli käydessämme, eikä lapsen maidosta, eikä ruoasta veloitettu mitään (5v).
15 €
cocogirl recenserade restaurangen Taco Nito: Meinasin pitkän haaveilun jälkeen viime perjantaina kokeilla paikkaa, mutta kappas kahdeltatoista ei paikka ollutkaan auki ( aukioloaika perjantaina 02 asti), ei mitään selityksiä ovessa.
cocogirl recenserade restaurangen Chinese Panda Garden: Paikkana nätti, eikä liian yliampuva monen kanssakumppaninsa tapaan.
12 €
cocogirl recenserade restaurangen Brahen Kellari: Palvelu ystävällistä ja tunnelma mukava.
80 €
cocogirl recenserade restaurangen Pub Niska: Palvelu ystävällistä tiskiltäkin käsin, ruokaa ei liiemmin tarvinnut odottaa ja se oli maukasta!
13 €
cocogirl recenserade restaurangen Hiili - American Bar & Grill: Pulled pork purilainen oli ok.
20 €
cocogirl recenserade restaurangen Stefan's Steakhouse Turku: Ajan kanssa isomman seurueen kanssa syömässä n.vuosi sitten.
60 €
cocogirl recenserade restaurangen Latte Cafe: Takuuvarma ystävällinen palvelu.Mukava paikka rentoon istuskeluun.
4 €
cocogirl recenserade restaurangen Latte Cafe: Takuuvarma ystävällinen palvelu.Mukava paikka rentoon istuskeluun.
4 €
cocogirl recenserade restaurangen Maneerat: Aivan loistava paikka, sisustusta ei ole lyöty yli niinkuin monissa vastaavissa paikoissa.Ystävällistä palvelua ja loistavia makuja!
18 €

Första« Föregående sida
1 2
area.social.login.providers