Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

SimonT 12 recensioner

%count% recensioner 12

Aktiviteter

SimonT recenserade restaurangen Kitch: Isohkolla porukalla burgerilla viikonloppuiltana, pienellä säädöllä saatiin koko poppoo mahtumaan saman pöydän ääreen.
15 €
SimonT recenserade restaurangen Belge bar&bistro: Kulku ravintolaan kahden baaritilan kautta antaa jo osviittaa ruokailulle; ravintolan painopiste on juomisessa, ei syömisessä.
30 €
SimonT recenserade restaurangen Base Camp: Ravintolassa on miellyttävä, rauhallinen tunnelma, eikä koristelu hypi silmille.
22 €
SimonT recenserade restaurangen Ravintola Hai Long: Tiistai-iltana ravintolassa oli vain muutama asiakas, joka teki tunnelman lievästi oudoksi, koska ravintola tosiaan on iso ja asiakaspaikkoja on runsaasti.
16 €
SimonT recenserade restaurangen Ristorante Toscana: Tyyriihköllä ja kasvispainotteisella lounaslistalla oli tarjolla mielenkiintoinen valikoima annoksia.
Lunch
12 €
SimonT recenserade restaurangen Kokomo Tikibar & Room: Kaksi illalliskertaa lyhyen ajan sisään, ja molemmilla kerroilla ruoka osoittautui pettymykseksi.
20 €
SimonT recenserade restaurangen Pikku Quattro: Pizzalla arki-iltana, ja paikka oli puolillaan väkeä.
6 €
SimonT recenserade restaurangen Imatran Valtionhotelli: Historiaa huokuva rakennus asetti mukavat puitteet illalliselle.
20 €
SimonT recenserade restaurangen Rodolfo: Olimme syömässä isolla seurueella lauantai-iltana, mutta täydestä ravintolasta huolimatta saimme erittäin hyvää ja henkilökohtaiselta tuntunutta palvelua.
55 €
SimonT recenserade restaurangen Il Banco Ristorante & Caffetteria: Toinen visiitti Il Bancossa, ja ensimmäisellä kerralla saamani positiivinen kuva vain vahvistui.
35 €
SimonT recenserade restaurangen Vespa: Kahden hengen Marinara-pizza oli miellyttävä kokonaisuus.
15 €
SimonT recenserade restaurangen Porin Suomalainen Klubi - Svenska Klubben: Söimme seurueella etukäteen tilatun kokonaisuuden yläkerran kabinetissa, josta komeat näkymät joelle.
45 €
SimonT recenserade restaurangen Fanny Goes to Hollywood: Pari sunnuntaibrunssikertaa nyt puolen vuoden sisällä takana, ja kokemukset ovat olleet hyvin samankaltaiset.
15 €
SimonT recenserade restaurangen Koto: Salissa hääräili tarjoilijoita kaksi, joka oli vallan riittävä määrä rauhalliselle tiistai-illalle.
20 €
SimonT recenserade restaurangen Papa Albert: Perjantai-iltana ravintola oli korkeintaan puolillaan, ja tunnelma olikin mukavalla tavalla rauhallinen.
14 €
SimonT recenserade restaurangen Seaside Garden: Arkena alkuillasta olimme ravintolan ainoat asiakkaat, ja saimmekin erittäin nopeaa ja ystävällistä palvelua.
12 €
SimonT recenserade restaurangen Nerone: Ravintolan yleisilme hieman nuhjuinen, ruoka keskinkertaista.
13 €

area.social.login.providers