Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Rakkaudesta_ruokaan 4 recensioner

%count% recensioner 4

Aktiviteter

Rakkaudesta_ruokaan recenserade restaurangen Kolme Kruunua: Tämä paikka ei petä ikinä, tai ainakaan ole tähän mennessä pettänyt.
20 €
Rakkaudesta_ruokaan recenserade restaurangen Ravintola Bali-Hai: Joku mättää ja pahasti.
30 €
Rakkaudesta_ruokaan recenserade restaurangen Ateljé Finne: Finne on tilana ja tunnelmaltaan mitä mainioin illanvietto- ja ruokailupaikka, mutta tämänkertaisesta käynnistä keittiölle joutuu antamaan hieman pyyhkeitä.
39 €
Rakkaudesta_ruokaan recenserade restaurangen Four Seasons Salads & Delicatesses: Tämä Punavuoren helmi on kaikessa ranskalaisessa autenttisuudessaan pakko kokea.
Lunch
15 €
Rakkaudesta_ruokaan recenserade restaurangen Kipinä: Paljon Espanjassa matkustaneena ja tapas-kulttuurin kehtoa Andaluciaa kiertäneenä ei voi kyllä kovin korkeata arvosanaa tälle paikalle antaa.
26 €
Rakkaudesta_ruokaan recenserade restaurangen Farang: Nyt on pakko sanoa, että ilman aivan käsittämätöntä palvelua olisin saattanut arvostella ruoan yhdeksi parhaista, mutta koska palvelu oli mitä oli jätän ylivuodatukset toiseen kertaan.
Lunch
25 €
Rakkaudesta_ruokaan recenserade restaurangen Ravintola Aito: Kaksi kertaa olen nyt syönyt Aitossa maistelumenun.
48 €
Rakkaudesta_ruokaan recenserade restaurangen Ravintola Elviira: Päätimme käydä katsastamassa paljon puhutun Elviiran Englannista tulleiden ystävieni kanssa.
43 €

area.social.login.providers