Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Mozart 5 recensioner

%count% recensioner 5
  • Filtrera recensioner

Uppdatera

Recensioner

business
84
Singapore Hot Wok
Work
Kampin kauppakeskus, Urho Kekkosen katu 1
Helsinki
00100
Finland
60.168999
24.933001
work
pref
(09) 323 7893
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/singapore
Singapore Hot Wok

3
3
2
Tilasin riisinuudeliannoksen. Annos oli sopivan kokoinen ja maultaan aika yksinkertainen. Perushyvää. Mausteitakin löytyi muutamia. Chilipurkista sai kivan pirteyden ruokaan. Annokseen mukaan kuuluu lasillinen limpparia automaatista.

Palvelu on suomeksi, mutta hieman tylyhköä.

Ruokalista on lyhyt, joten valinnan tekeminen ei ole liian vaikeaa. Harmi vain että hintoja nostetaan turhan usein.

Ravintola on aika pieni, mutta sen annoksensa syö aika nopeasti eikä siinä Kampin keskuksen hulinassa ole tarkoituskaan viettää romanttista aikaa ruoan ääressä. Tilaongelmia siis tuskin on. Asiakkaat vaihtuivat aika nopeasti.

Jos nälkä yllättää toistekin Kampissa käydessä, saatan käydä vielä uudestaan. Niillä hinnoilla tosin alkaa mielellään katsella muitakin vaihtoehtoja.
Mozart 2013-08-29
fi
Vitsord: 1

business
13687
Kotkan pizzeria
Work
Kirkkokatu 9
Kotka
48100
Finland
60.466557
26.942434
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kotkan-pizzeria
Kotkan pizzeria

2
2
3
Tilasin lounaaksi kebabin ranskalaisilla. Annos näytti ranskalaisia kebabilla, sillä vaaleat kebabsuikaleet oli piilotettu ranskalaisvuoren alle. Jotain maustetta ranskalaisiin oli laitettu, mutta se ei oikein maistunut vaikka sitä oli aika runsaasti. Onneksi tiskiltä löytyi suolapurkki ja ketsuppipusseja. Salaatti on aika kiva lisä, mutta siihen oli laitettu paljon voimakkaan makuista salaatinkastiketta. Kebabliha oli maustettu ranskalaisten tapaan hyvin miedosti. Pidän enempi siitä yleisestä trendistä, että ranskalaiset ja kebab ovat maustettuja, mutta ei salaatti.

Tilatessa en huomannut ottaa tiskiltä ruokailuvälineitä enkä lasia. Erikoista oli, että annoksen tuoja ei kertonut mistä ruokailuvälineitä saa, saatikka että olisi niitä tuonut.

Ruokajuoma ei kuulu lounaan hintaan, mutta vettä saa ilmaiseksi jos sitä osaa pyytää. Listassa sitä ei lue.

Sisustus oli aika yksinkertainen niin kuin pizzerioissa monesti on. Jos ei satu saamaan ikkunapöytää, silloin joutuu istumaan vessan oven vieressä. Kärpäset olivat myös löytäneet paikan.

Maksaessa kortilla maksaminen ei onnistunut, koska en ollut maksanut tilatessa, sanoi kassanhoitaja. Todellinen syy oli se, että kuljetuspalvelu oli ottanut maksupäätteen mukaan.

Seuraavan kerran kun mieleni tekee kebabia, kokeilen varmasti jotain toista paikkaa.
Mozart 2013-08-25
fi
Vitsord: 0

business
4005
Ravintola Tai Hing
Work
Kirkkokatu 7
Kotka
48100
Finland
60.467098
26.9433
work
pref
05216858
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-tai-hing
Ravintola Tai Hing

4
4
3
Buffet lounas. Ruokalajivaihtoehtoja oli useita ja ne olivat mukavan erilaisia. Olipa siellä hieman erikoisena lisänä friteerattuja lohipalojakin. Nuudeleita jäin hieman kaipaamaan.

Lounasajan loputtua tarjoilija kävi vielä kertomassa viimeisestä santsausmahdollisuudesta. Lounasta sai siis vielä hieman loppumisajan päätyttyäkin. Inhimillisyys oli siis kunniassa. Mihinkä niitä ruokia siitä kannattaa viedä, jos syöjiä vielä on.

Ravintola on sisustettu viihtyisästi, jopa hieman ylellisesti ja musiikki oli sopivan hiljaisella luomassa tunnelmaa.

Tässä ravintolassa voisin mielelläni kokeilla jotain lista-annostakin.
Mozart 2013-08-25
fi
Vitsord: 0

business
9579
Amarillo
Work
Keskuskatu 21
Kotka
48100
Finland
60.4645
26.942101
work
pref
053500409
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/amarillo10
http://www.amarillo.fi/kotka.html
Amarillo

3
2
3
Tilasin kanaburgerin illalliseksi. Vaikka tarjoilija sanoi, että keittiössä on ruuhkaa, 45 minuutin hampurilaisen odottelu on pitkä aika. Anteeksipyyntö tosin tuli.

Hampurilainen sisälsi kaikenlaista, mutta kaikki maistui lähes samalta. Mukana oli myös hyvää BBQ-kastiketta, mutta sitä oli hyvin pieni tilkka, joka riitti vain yhteen suupalaan. Friteeratut ja sopivasti maustetut perunasiivut olivat kiva vaihtelu perinteisten ranskalaisten sijaan. Myös mukana ollut grillattu tuore ananassiivu oli mukava yllätys.

Ravintolassa oli kova meteli. Muuten ravintola oli viihtyisän näköinen. Tiskillä seisoessa joutui palvelua odottelemaan yllättävän kauan.

Voisin ehkä kokeilla uudestaan jotain muuta annosta, kun keittiössä on rauhallisempaa.
Mozart 2013-08-15
fi
Vitsord: 0

business
4006
Ravintola Tao Yuan
Work
Mariankatu 24
Kotka
48100
Finland
60.4632
26.936701
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-tao-yuan
Ravintola Tao Yuan

4
3
4
Tilasin neljä pientä ruokalajia lounasaikaan. Alkukeitto tuli nopeasti. Maukas, mutta hieman pistävän hajunen. Pääruoka tuli myös nopeasti. Vaikka ensin ihmettelin, että kaksi katkarapua on omituisen vähän, kun se mainittiin yhtenä ruokalajaina, mutta lopulta ruoan kokonaismäärä oli hyvin runsas ja ruokalajit olivat erilaisia nimensä mukaisesti ja maut olivat selvästi erilaisia. Jälkiruoaksi vielä kaksi isoa banaaninpalaa ja jäätelöpallo. Ruokaa oli reilusti ja se oli maukasta.

Tarjoilija sanoi kohteliaita sanoja, mutta näytti ja kuulosti ynseältä.

Ruoan hinta määrään ja monipuolisuuteen nähden oli oikein hyvä.

Ravintola vaikutti siistiltä ja siellä oli miellyttävä tunnelma.

Tätä voisi kokeilla illallisellakin.
Mozart 2013-08-15
fi
Vitsord: 0
area.social.login.providers