Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Merck 16 recensioner

%count% recensioner 16

Aktiviteter

Merck recenserade restaurangen Thai Fast Food Du Dii (Dudii): Viidakokana ja vihreän curryn tofu testattu, ja oikein hyviksi havaittu.
9 €
Merck recenserade restaurangen Tamarin Autotalo: Iso paikka, tilaa löytyy aina.
15 €
Merck recenserade restaurangen Ravintola Canttiini: Huoltoasematasoinen ruoka: hampurilainen cheddarjuustoviipaileineen ja tomaattisiivuineen oli ehkäpä kehnoin, mitä ravintolassa olen syönyt.
15 €
Merck recenserade restaurangen Cafe Talo: Enpäs tiennyt, että täältäkin saa purilaisia, ja vieläpä aivan erinomaisia.
21 €
Merck recenserade restaurangen Treffi Pub & Bistro: Treffissä tökkii palvelu, tai lähinnä sen puute.
20 €
Merck recenserade restaurangen Hard Rock Cafe, Helsinki: Hampurilainen oli laatuunsa nähden todella ylihinnoiteltu: purilainen oli mössöinen, pullamainen ja sekavan makuinen - liikaa kaikkea.
20 €
Merck recenserade restaurangen Parmesan Arabia Pizza & Salad: Täältä on muutaman kerran tullut pizza noudettua, ja ei edelleenkään täysin vakuuta.
10 €
Merck recenserade restaurangen Street Gastro: Kanaleipä oli jokseenkin mauton ja hyvin harrastajamaisesti rakennettu: kana oli läsnä jonkinlaisena massana, ja sen seurana siipaloitua tuoretta kurkkua ja tomaattia.
10 €
Merck recenserade restaurangen Sivuraide Kurvi: Erittäin jees peruspizzapaikka.
8 €
Merck recenserade restaurangen Namaskaar Express, Kamppi: Hmm, eipä tämä nyt kovin kaksista ollut.
Merck recenserade restaurangen Singapore Hot Wok: Todella hyvää wokkia!
Merck recenserade restaurangen Shanghai Chinese Restaurant: Mielestäni Tampereen kiinalaisten kärkikastia.
8 €
Merck recenserade restaurangen Chopsticks: Lounaspaikaksi ihan ok sushibuffa, mutta valikoima ei hintaan nähden ole kovin monipuolinen.
Lunch
11 €
Merck recenserade restaurangen Ravintola Piemonte: Alkupalaksi nauttimamme leipä ja pesto olivat aivan erinomaisen hyviä, pääruoaksi valitut risotto piemontese ja kampasimpukka-sitrusrisotto suorastaan taivallista.
Merck lade Umami till sin favoritlista.
Merck recenserade restaurangen Umami: Sushia on tullut maisteltua paikassa jos toisessakin, ja kauppahallin Umami on ainakin lounaspuolella Tampereen ehdoton ykkönen.
Lunch
12 €

area.social.login.providers