Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

M-S-Vahlberg 8 recensioner

%count% recensioner 8
  • Filtrera recensioner

Uppdatera

Recensioner

business
96
Ani
Work
Telakkakatu 2
Helsinki
00150
Finland
60.157162
24.9333
work
pref
(09) 622 2797
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ani
http://www.ani.fi
kebab
Ani
kebab

2
1
3
13 €
Noutopöydässä paljon hyvää, jotain kehnoa, palvelu kauheaa.
Buffetissa oli runsas valikoima turkkilaista/lähi-idän ruokaa. Määrällisesti myös hyvin tarjolla, mutta oli vaikea sanoa kauanko ruuat ovat vanhentuneet salissa. Kebabliha, kenties se tärkein, oli aika sotkuista, kasautunutta ja seisoneen oloista. Piti noukkia tarkkaan, että sai syötävää siivua. Kastikekin oli korkeintaan keskitasoa. Paistetut perunat olivat aika kehnoja, nekin kenties seisoneet tovin. Kylmät kasvispohjaiset tarjottavat olivat parempaa laatua, jopa herkullisia.
Miestarjoilija (omistaja itse?) oli vaihtelevasti tyly, "kuuro" tai sitten painostavan tuttavallinen. Välillä ei meinannut saada asioitua, kun kaveri oli ilmeisesti niin omissa maailmoissaan. Toisaalta saattoi intoutua suorastaan tuppautumaan seuraan ja kertomaan seurueellemme omasta elämästään niin tulvivasti, että illanvietto keskeytyi tai laskuja ei meinattu saada hoidettua. Ahdistava kokemus siltä osin.
Suosittelisin, jos noutopöydän lihan laatuun ja tuoreuteen panostettaisiin, ja paikalla olisi joku ammattitaitoinen tarjoilija. Selvää potentiaalia ravintolalla olisi, mutta itse en taida käydä uudelleen.
M-S-Vahlberg 2017-02-08
fi
Vitsord: 0

business
167
Morrison's Grill & Green
Work
Ateneuminkuja
Helsinki
00100
Finland
60.169689
24.944189
work
pref
050-4432125
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/morrisons-grill-and-green
http://www.rafla.fi/morrisons
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=sv-SE
restaurang
Morrison's Grill & Green
restaurang

4
3
2
23 €
Pippuripihvi oli hyvin paistettu. Kastike oli asiallinen jos ei mitenkään poikkeuksellinen ja lisukkeet aivan ok laadultaan. Annoskoko vain oli huomattavan suuri. Läheskään kaikkea en saanut syötyä, vaikka tulin nälkäisenä ja yleensä tyhjennän lautaset. Mieluummin maksaisin pari euroa vähemmän kuin jättäisin kasan ruokaa hukkaan meneväksi. Tällaisillä annoksilla ravintola myös menettää mahdollisuuden myydä jälkiruokaa, kun on jo täysin ähky.
Paikka on pienehkö ja tunnelmaltaan hieman ketjumainen. Palvelussa ei ollut huomauttamista, ja pöytä oli siisti.
Suosittelen jos haluaa lautaselleen hyvin paljon, mutta kokemukseen ei mitään extraa. Itse varmaankin kokeilen muita saman tyylin paikkoja ennen kuin vierailen uudestaan.
M-S-Vahlberg 2017-02-08
fi
Vitsord: 0

business
2068
Ravintola Mäkikupla
Work
Torkkelinkatu 2
Helsinki
00500
Finland
60.185799
24.960501
work
pref
(09) 825 31520
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-makikupla
http://www.makikupla.com/index.php
Ravintola Mäkikupla

2
3
3
Pizzat ovat ok perustasoa, hyvin paistettuja, ja hinnoiltaan pizzapaikkojen keskitasoa. Mutta juustona käytetään harmillisesti jotain melko tympeän makuista raastetta, joka antaa ikävän vivahteen annoksille. Muutenkaan raaka-aineet eivät tee vaikutusta.
Paikan tunnelma on tiivis ja kaljabaarimainen, ja siisteyskin sitä luokkaa. Ei siis oikea paikka jos etsii rauhaa tai romantiikkaa. Vaikuttaa olevan krapulanparantajien suosiossa, ja siihen sopiva. Hieman paremmalla tuotteella sopisi myös rennossa aikuisporukassa illallistamiseen.
M-S-Vahlberg 2017-02-08
fi
Vitsord: 0

business
243
Maya Bar & Grill
Work
Mikonkatu 18
Helsinki
00100
Finland
60.172119
24.944908
work
pref
(09) 666 554
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/maya-bar-and-grill
http://www.maya.fi/
mexikaniskt
Maya Bar & Grill
mexikaniskt

2
3
3
Keskihintainen keskivertoravintola, jossa voitaisiin kiinnittää huomiota laadun tarkkailuun. Ruokalista on laaja, mutta hyvin teemassa pysyvä.
Pari kertaa olen käynyt viimeisen noin puolentoista vuoden aikana. Ensimmäisellä kerralla pienessä seurueessa, toisella kumppanin kanssa, molemmilla tilattiin a la carte -listalta.
Aiempi kerta oli pääosin positiivinen kokemus. Itse otin kokeilumielellä useita pieniä annoksia. Mikään ei erityisesti yllättänyt tai räjäyttänyt tajuntaa, mutta kaikki oli maukasta, eikä löytynyt huomautettavaa. Kenenkään annoksia en erityisen runsaiksi olisi kehunut, mutta kukaan ei jäänyt nälkäiseksi. Liian isotkaan annokset eivät olisi hyvästä. Paistetut jälkiruokamunkit olivat oikein hyviä. Jokaisen tilaama cocktail oli ruokailijalle mieleinen, joukossa myös alkoholittomia. Hieman nopeammin olisivat ruuat voineet valmistua.
Toisella kerralla mieleen jäi pitkä odotus ruuan saamisessa, vaikka ravintola ei ollut erityisen täysi, sekä odotukset alittanut laatu. Lähes kaikki oli enemmän tai vähemmän liian pitkään kypsytettyä. Ei syömiskelvottomiksi tai pahaksi asti, mutta juuri siten, ettei ruuasta voinut täysin nauttia. Vain maissilastut olivat sen verran poltetut, ettei kaikki ollut syötävää. Pitkän odotuksen ja päältä katsoen ookoon ruuan vuoksi ei ollut mielekästä teettää uusia annoksia. Annoin kuitenkin asiasta palautetta, ja halut uudelleen vierailuun vähenivät selvästi. Tällä kerralla myös siisteydessä oli selvää huomauttamista. Esimerkiksi ruokalistat olisi hyvä aika ajoin puhdistaa, etteivät ole karstaiset ja tahmaiset.
Palvelu oli molemmilla kerroilla perusystävällistä, mutta etenkin toisella kerralla sai olla tarkkana, että ehti saada tarjoilijan huomion. Paikan sisustus on rento ja sanotaanko baarimainen. Hinnat eivät ole halpoja, mutta etenkin ydinkeskusta-sijaintiin nähden kohtuullisia kuitenkin. Ruokalistalta löytyy hyvin kokeiltavaa ja luulisin kaikille jotain mieleistä. Vaihtelevan laadun takia en uskalla kuitenkaan varauksetta suositella.
M-S-Vahlberg 2017-02-08
fi
Vitsord: 0

business
15860
Sushi Bar Rice Garden
Work
Porthaninkatu 4
Helsinki
Finland
60.18203
24.950989
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sushi-bar-rice-garden1
http://https://www.facebook.com/pages/Sushi-Bar-Rice-Garden/213226038689854
Sushi Bar Rice Garden

3
4
3
Sushibuffet oli perushyvää tasoa laadultaan. Valikoima ei ole kylän laajin, mutta vielä riittävä. Esillepannun ruuan kierto vaikutti kohtuullisen hyvin asiakasmäärään mitoitetulta. Lämpimältä puolelta ainakin kevätrullat olivat maukkaita, sielläkin puolella aika lailla vähän vaihtoehtoja.
Palvelu oli hyvin ystävällistä, jos jopa hieman varautunutta. Lounasbuffetin sai ostaa vielä aivan lounasajan loppumishetkellä, ja noutopöytää täydennettiin hyvä tovi tämän jälkeenkin.
Pöydät olivat siistejä, tila on avara ja rauhallinen. Valtavien ikkunoiden takia loskasään synkkä tunnelma hieman ylsi sisällekin asti. Tila oli näin talvella melko viileä, joten päällystakin alla kannattaa olla muutakin kuin paita. Erittäin herkullinen haudutettu tee tosin auttoi lämmittämään.
M-S-Vahlberg 2017-02-08
fi
Vitsord: 0

business
15447
Makuja
Work
Fredrikinkatu 46
Helsinki
00100
Finland
60.169014
24.930149
work
pref
0440570015
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/makuja1
http://www.ravintolamakuja.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=sv-SE
Makuja

4
4
5
Lunch
13 €
Sushibuffet on laadukas, monipuolinen ja etenkin lounasaikaan hyvin kohtuuhintainen. Olen toistamiseen käynyt täällä kumppanini kanssa nauttimassa sushibuffetista, ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Valikoima on laaja, jopa kokeellinen. Hienostuneen yksinkertaisen sushin metsästäjälle paikka ei siis ehkä ole omiaan. Muille noutopöydästä löytyy paljon erilaista maistettavaa, ja tarjoilua täydennetään hyvään tahtiin. Raaka-aineet ovat vaikuttaneet laadukkailta, ja viime käynnillä jopa erityisen tuoreilta ja hyviltä. Palat eivät ole liian suuria, ehkäpä keskikokoa, eivätkä mitenkään huolettomasti tehdyn oloisia.
Tarjolla on myös lämmintä ruokaa, jota en ole kokeillut, mutta se näyttää ja tuoksuu kyllä aivan hyvältä. Sen kierto ei kenties ole yhtä nopeaa kuin sushin. Pöydän päästä löytyvät tuoreet hedelmät ja haudutettu tee ovat hyvin maistuneet.
Palvelu on ollut ystävällistä, tosin asiakaskontaktia on vain vähän ruokaa itse noudettaessa. Tyhjenneitä asiakaspaikkoja voisi pyrkiä siivoamaan hieman nopeammin, vaikka ei olisikaan ruuhka-aika. Vapaat paikat ovat olleet aina siistejä.
Ison ja avaran tilan sisustus on hillitty, mutta ei aivan monotoninen (vrt. Han-Ko-ravintolat). Puupinnat tuovat lämpöä, ja kohtuullisella määrällä viherkasveja on saatu aikaan miellyttävä, paikoin melkein puutarhamainen tunnelma. Laskettu rimakatto vähentää miellyttävästi tilan kaikua. Muutoinkin paikka on rauhallinen, etenkin vilkkaaseen sijaintiin nähden.
Buffet on laajuuteen ja laatuun nähden edullinen, etenkin kun lounashinnoittelu jatkuu peräti kello 16 asti. Olen suositellut paikkaa tuttavilleni, ja huonoja puolia ei juuri ole, ylensyönnin riskiä luukuunottamatta.
M-S-Vahlberg 2017-02-08
fi
Vitsord: 0
area.social.login.providers