Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Leenu 34 recensioner

%count% recensioner 34

Meriter

  • Badge_top5
    Toppkritiker: skrivit mest recensioner

Aktiviteter

Leenu recenserade restaurangen Juuri: Konsepti mielenkiintoinen, mutta kokonaisuus jäi vaisuksi.
Leenu lade Puro Deli & Café till sin önskelista.
Leenu recenserade restaurangen Taivaanranta Helsinki: Miellyttävä lounaspaikka, sopivasti vaihtoehtoja sekä alkusalaattipöydässä että lounaslistalla, siististi asetellut annokset ja reipashenkinen palvelu.
Lunch
16 €
Leenu lade Taivaanranta Helsinki till sin favoritlista.
Leenu lade Taivaanranta Helsinki till sin önskelista.
Leenu recenserade restaurangen Passio Keittiö ja Baari: Maukas yllätysmenu viini/olutpaketilla ei jättänyt kylmäksi, erittäin hallittu ja maukas kokonaisuus, keskikokoinen seurue naisia oli erittäin tyytyväinen annoskokoon ja kokonaisuuteen, jota täydensivät keittiöntervehdykset ja ravintolan edustaman panimon omat tuotteet (joita mahdollisuus saada myös pikkulaseina).
Leenu recenserade restaurangen Café Lasipalatsi: Noutopöydän keittolounaasta johon ei sisälly salaattipöytää, vain leipä ja vesi, tästä on aika kurjaa maksaa varsinkin jos keittopata kumisee hetkellisesti tyhjyyttään eikä vieressä oleva henkilökunta reagoi asiaan.
Lunch
7 €
Leenu recenserade restaurangen Café Lasipalatsi: Keittolounaasta johon ei sisälly salaattipöytää, vain leipä ja vesi, tästä on aika kurjaa maksaa varsinkin jos keittopata kumisee hetkellisesti tyhjyyttään eikä vieressä oleva henkilökunta reagoi asiaan.
Lunch
7 €
Leenu recenserade restaurangen Stone's beer & burgers: Klubihenkinen kohtauspaikka, hieman hektinen ympäristö jossa istumapaikat on kummallisesti sijoiteltu ja niitä on siksi vaikea bongata.
15 €
Leenu lade Café Rouge till sin önskelista.
Leenu recenserade restaurangen Vltava: Kelpo lounas, voisi kuvitella että olisi sijainnin puolesta ollut hektisempi kohde, mutta ylimmän kerroksen lounashuone oli melko rauhallinen.
Lunch
14 €
Leenu lade Cafe Kuppi&Muffini till sin önskelista.
Leenu lade Ravintola Say Delicious till sin önskelista.
Leenu lade Gaijin till sin önskelista.
Leenu lade Ravintola Bronda till sin önskelista.
Leenu lade Restaurant Ask till sin önskelista.
Leenu lade Pure Bistro till sin önskelista.
Leenu recenserade restaurangen Boulevard Social: Ensikertalaisena BW:llä ja maistelumenu, joka tuntui olevan illan suosituin valinta muillekkin ravintolavieraille.
68 €
Leenu recenserade restaurangen Brasserie: Lounas seisovasta pöydästä messuaikaan.
Lunch
Leenu recenserade restaurangen Café Esplanad: Maukas ja kookas viineri/leivos ja ok cappucino.

Första« Föregående sida
1 2 3
area.social.login.providers