Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Knatterton 10 recensioner

%count% recensioner 10

Aktiviteter

Knatterton recenserade restaurangen Ravintola Oiva: Salaattipöytä monesti erinomainen Kallion muihin paikkoihin verrattuna, samoin leivät.
Lunch
10 €
Knatterton recenserade restaurangen Linko Pizzabar: Miellyttävä kokemus ja pizzat ovat viiden kokeilukerran perusteella todella hyviä ja "raikkaita".
15 €
Knatterton recenserade restaurangen Kolmon3n: Lounaat poikkeuksetta erittäin hyviä, on kyseessä sitten kala-, liha- tai kasvisruoka.
Lunch
10 €
Knatterton recenserade restaurangen Kuja Bar & Bistro: Useiden lounaskäyntien keskiarvo on erittäin hyvä.
Lunch
10 €
Knatterton recenserade restaurangen Lyon: 4 ruokalajin illallinen arki-iltana.
69 €
Knatterton recenserade restaurangen Pure Bistro: Toiselle kolmen ruokalajin lounas (salaatti, nieriää ja valkosuklaamousse) ja toiselle salaatti pääruokana.
Lunch
20 €
Knatterton recenserade restaurangen Kuu: Helsinki Menu tuli syötyä ulkomaan elävien kanssa ja vieraat tykkäsivät kovasti.
45 €
Knatterton recenserade restaurangen Ateljé Finne: Asiantunteva palvelu, erinomainen ruoka, annosten koot riittävän isoja ja hintakin vielä hyvä.
45 €
Knatterton recenserade restaurangen Gringos Locos Helsinki: Tuli testattua Gringos Locos burgeri sekä Tortas kanalla.
20 €
Knatterton recenserade restaurangen Toca: Tuli syötyä 5 ruokalajin maistelumenu arki-iltana joka oli oikein hyvä, ei missään nimessä tullut ähky mutta nälkä lähti selkeästi.
65 €

area.social.login.providers