Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Hampaankolo 17 recensioner

Hyvä ruoka joka jättää jonkin muistijäljen, seura joka saa ajan kulkemaan liian nopeasti, ja hintataso joka ei jätä tunnetta että olipa laatuun nähden liian kallista. Jos vielä palvelu pelaa ja saa jotain odottamatonta extraa, niin kaikki alkaa olla kohdallaan. Joskus ok safka hienossa miljöössä tekee hienon kokemuksen. Lounaalla arvostan hintalaatusuhteeltaan hyvää ruokaa ja nopeaa, helppoa kokemusta. Hotellien aamupalalla henkilökohtainen palvelu on aina hieno asia, esim. kokki laittamassa monipuolisia munakkaita.
%count% recensioner 17

Aktiviteter

Hampaankolo recenserade restaurangen Magokoro: Tämä nousee sushipaikoissa korkealle siksi että täältä sain uusia sushi elämyksiä (rajallinen kokemukseni vai todellinen ravintolan paremmuus?).
Hampaankolo recenserade restaurangen Gustav Wasa: Edelliset kommentit linjassa omien kokemuksieni kanssa.
Hampaankolo recenserade restaurangen Strampen: Perustason sapuskaa rantapaviljongissa.
Hampaankolo recenserade restaurangen 1h+keittiö / ett rum och kök: Tätä suosittelen Vaasassa.
Hampaankolo recenserade restaurangen Ravintola Näsinneula: Täällä kannattaa käydä jo miljöön ja näköalojen suhteen, hinnasta ei väliä.
Hampaankolo recenserade restaurangen Neljä Vuodenaikaa: Laadukasta mutta hieman hintavaa lounasta suomalaisittain erikoisessa ympäristössä (tykkäsin).
20 €
Hampaankolo recenserade restaurangen Ravintola Sipuli: Jokin perusmenu tuli syötyä.
55 €
Hampaankolo recenserade restaurangen Farouge: Alkupalasetti (isompi) voisi olla tosi hyvä pelkästään.
70 €

area.social.login.providers