Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Diorell 20 recensioner

%count% recensioner 20

Meriter

  • Badge_top5
    Toppkritiker: skrivit mest recensioner

Aktiviteter

Diorell recenserade restaurangen Ravintola Taz: Paikkahan ei varsinainen hohda tai kiillä, mutta rosoinen ulkokuori kätkee sisälleen helmen - täältä saa autenttisen makuista intialaista!
12 €
Diorell recenserade restaurangen Mikura Sushi: Sushit perushyviä ja 14kpl / 12,50€ hinnoittelu kohtuullinen.
12 €
Diorell recenserade restaurangen Don Corleone: Penne al Salmone osoittautui vetiseksi, kermassa lilluvaksi lohihötöksi.
17 €
Diorell recenserade restaurangen Ravintola Ilves: Lyhyt lista indikoi yleensä hyvää tasoa raaka-aineiden osalta ja tämä piti paikkansa myös tällä kertaa - tuotteet olivat tuoreita ja maut kohdallaan.
45 €
Diorell recenserade restaurangen Cale-Cafe: Otin pari jauhelihalla täytettyä pasteijaa, jotka olivat kyllä maukkaita ja lehteviä, mutta leuka meinasi tippua polviin, kun kuulin, että maksavat 5€/kpl, huomioiden, miten edulliset raaka-aineet kyseessä..
10 €
Diorell recenserade restaurangen Ristorante Zio Pepe: Olen käynyt kolme kertaa viime vuosien aikana ja laatu ollut aina yhtä surkea.
12 €
Diorell recenserade restaurangen Brasserie Le Havre: Puitteet kauniit ja ranskalainen illallinen (mm.
50 €
Diorell recenserade restaurangen Kokomo Tikibar & Room: Diilimenu ylitti odotukset, varsinkin liha maistui ja erilaiset drinkit (mm.
30 €
Diorell recenserade restaurangen Skiffer Erottaja: Vuohenjuustopizza oli ihan maukas mansikoineen ja suositeltu valkoviini erinomaista.
15 €
Diorell recenserade restaurangen Döner Harju: Olen syönyt lautasen kanalla ja lampaalla - kummallakin kerralla todella makoisa kokemus ja kannattaa pyytää tulisena :)!
15 €
Diorell recenserade restaurangen FishMarket: Joulubuffetin alkuruoat olivat onnistuneita ja tunnelma joulukuisena iltana tunnelmallinen.
40 €
Diorell recenserade restaurangen Luomo: Ystävänpäiväillallisen aloitti lupaavasti erittäin kohtelias hovimestari, jonka ystävällisestä käytöksestä jäi miellyttävä kokemus.
80 €
Diorell recenserade restaurangen Pure Bistro: Minulla oli kovat odotukset, jotka valitettavasti eivät täyttyneet täysin.
60 €
Diorell recenserade restaurangen Ravintola Loiste: Miljöönä ihana loiste toimii mielestäni lounaspaikkana ihan mukavasti, mutta on illalliseen hieman liian arkinen, sillä listan annokset antavat odottaa enemmän kuin tarjoavat.
52 €
Diorell recenserade restaurangen Ravintola Solna: Söimme 5+2 ruokalajin päivällisen Grouponin lahjakortilla, jossa hinnoittelu varsin kohtuullinen.
35 €
Diorell recenserade restaurangen Helmi: Olen syönyt ravintolassa sekä diilimenun että tilannut muuten vaan listalta ja lisäksi varannut kerran alakerran juhlatilaisuutta varten.
60 €
Diorell recenserade restaurangen Restaurant Maithai: Kävimme CityDealin lahjakortilla pitkästä aikaa Maithaissa, jossa taso oli valitettavasti laskenut huomattavasti.
20 €
Diorell recenserade restaurangen Guangzhou Yuan: Take away-hinnoittelu varsin kohtuullinen, ruoka tasaisen hyvää ja henkilökunta aina äärimmäisen kohteliasta ja ystävällistä - asiakas kokee täällä olevansa tervetullut :)
9 €
Diorell recenserade restaurangen Iguana Mannerheimintie: Olin ottavinani burriton, joka paljastui kuin käytetyksi vaipaksi - vettynyt venhälettu upotettuna cheddariin, jonka sisällä oli pelkkää jäävuorisalaattia ja täysin mautonta jauhelihamössöä.
12 €
Diorell recenserade restaurangen Zorbas, Alppila: Zorbaz oli perjantai-iltana lähes täynnä, mutta saimme silti onneksi pöydän ilman varausta.
50 €

Första« Föregående sida
1 2
area.social.login.providers