Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

DW3 16 recensioner

%count% recensioner 16

Aktiviteter

DW3 recenserade restaurangen Aroi Dee Thai Ravintola: Ihan mukava paikka, jonka ruoka ei ole valitettavasti kovin kehuttavaa.
25 €
DW3 recenserade restaurangen Pick Up Pizzeria Kiinalainen Ravintola: Pizzat ovat todella maukkaita; ja kokoluokaltaan astetta normaalia pizzeria-tasoa pienempiä.
6 €
DW3 recenserade restaurangen Ravintola-Baari Sebastian: Suhteellisen maukkaat pizzat, keskivertoa paremmat Jyväskylässä; huikean ystävällinen palvelu.
7 €
DW3 recenserade restaurangen Välimeren Ravintola Etrusco: alkuruoka+pääruoka+jälkiruoka 30e/hlö.
30 €
DW3 recenserade restaurangen Gran Delicato Kalevankatu: Persoonallinen ja mukava kahvila, jonka Ciabattat (ja vastaavat) ovat herkullisia; ne ovat myös erittäin ruokaisia ja sillään hinta-laatu -suhde on kohdillaan.
DW3 recenserade restaurangen St. Urho's Pub: Hyvää pizzaa, joka erottuu edukseen niin selkeästi, että yli kympin hinta on perusteltu.
DW3 recenserade restaurangen Sis. Deli Kalevankatu: Suhteellisen maistuva espresso.
DW3 recenserade restaurangen Kaffecentralen Pursimiehenkatu: Erittäin hyvä espresso, ja hinta on juuri niin edullinen kuin kuuluukin; poissa on pöyristyttävä hinnoittelu, jonka kahvi"kulttuurin" nykyinen muodinmukaisuus tuo mukanaan.
DW3 recenserade restaurangen Fafa's Iso Roba: Fafa's ansaitsee kaikki kehunsa.
11 €
DW3 recenserade restaurangen New Bamboo Center: Erinomaisen tuntuinen etninen ravintola.
DW3 recenserade restaurangen La Torrefazione: Espresson ystävänä täytyy sanoa etten olen Torrefazionen ystävä: kolmesti kahvin juoneena olen sitä mieltä että talon espresso on kitkerä ja laimea.
DW3 recenserade restaurangen Pizzeria Maria: Yleisesti ottaen hyvää pizzaa, ja tietenkin lisänä Marian maine eräänlaisena jkl:n pizzerioiden kruununjalokivenä.
DW3 recenserade restaurangen Figaro: Useampaan kertaan ravintolassa vierailleena voin suositella: keskimäärin laadukasta ruokaa ja hyväasenteinen (ei ainoastaan kohtelias) henkilökunta isona valttikorttina.
DW3 recenserade restaurangen Kasvisravintola Katriina: Hyviä peruskeittoja opiskelijahinnalla, joiden kohdalla kaipaisi tosin hieman enemmän vaihtelua ja miksei enemmän makuakin.
DW3 recenserade restaurangen Sohwi.
DW3 recenserade restaurangen Lounasravintola Ilokivi.
DW3 recenserade restaurangen Memphis.
DW3 recenserade restaurangen Troija.
DW3 recenserade restaurangen Ravintola Ali Baba: Perus pizzeria, joka tuskin erottuu muusta Jyväskylän tarjonnasta.
DW3 recenserade restaurangen Wilhelmiinan Konditoria: Mukava kahvila, tosin yksinäinen sijainti parkkipaikan ja bussilaiturin välissä on hieman hassu.
5 €

Första« Föregående sida
1 2
area.social.login.providers