Välkommen till Eat.fi!

Alla restauranger på en karta! Du ser direkt vilka restauranger har öppet. Zooma in på kartan och filtrera restauranger enligt kategori, pris och vitsord.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

9519
Theron Eat & Work Sörnäinen
Work
Sörnäistenkatu 2
Helsinki
00580
Finland
60.189568
24.968712
work
pref
0207879723
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/theron-eat-work-sornainen
http://eatwork.fi/tilat/sornaistenkatu-2/
lunchrestaurang: Theron Caterings lunchrestauranger är det rätta valet. En läcker, riklig och överraskande buffé hjälper er att orka. Ärlig, traditionell mat ger er ett leende på läpparna. Theron Caterings lunch är en upplevelse i vardagen. I buffén kan ni välja mellan kött-, fisk- och vegetabiliska rätter varje dag. Från Deli-bordet kan ni sammanställa en läcker lättlunch. Lunchen kostar 9,50€ och omfattar även salladsbordet samt kaffe och från och med tisdag till fredag, efterrätt. Välkommen!
Sörnäistenkatu 2, 00580 Helsinki
0207879723
http://eatwork.fi/tilat/sornai...
Theron Caterings lunchrestauranger är det rätta valet. En läcker, riklig och överraskande buffé hjälper er att orka. Ärlig, traditionell mat ger er ett leende på läpparna. Theron Caterings lunch är en upplevelse i vardagen. I buffén kan ni välja mellan kött-, fisk- och vegetabiliska rätter varje dag. Från Deli-bordet kan ni sammanställa en läcker lättlunch. Lunchen kostar 9,50€ och omfattar även salladsbordet samt kaffe och från och med tisdag till fredag, efterrätt. Välkommen!
area.social.login.providers