Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47744
Deluxe Burger & Pizza
Work
Iskoskuja 3 A 1,
Vantaa
01600
Finland
60.259865
24.852987
work
pref
0504733777
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/deluxe-burger--pizza
http://www.deluxeburgerandpizza.fi/#yhteystiedot
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=638&culture=fi-FI
Burger, pizza: Pizzoistamme voit aistia vivahduksen aitoa Rooman katujen havinaa. Pizzamme ovat tyyliltään roomalaisia - rapeita ja rustiikkipohjaisia lankkupizzoja. Burgerlistaltamme löytyy normaalin valikoiman lisäksi myös erikoisuuksia sirkoista karhunlihaan. Deluxe Burger & Pizza tarjoaa myös salaatit, pastat sekä italialaiset alkupalat ja jälkiruuat. Nesteytyspuolelta valikoimasta löytyy pienpanimo-oluet Italiasta ja suuressa nosteessa olevalta Fat Lizardin pienpanimolta. Ja tottakai ne viinit - Italiasta.
Iskoskuja 3 A 1, , 01600 Vantaa
0504733777
http://www.deluxeburgerandpizz...
Varaa pöytä tästä »
Pizzoistamme voit aistia vivahduksen aitoa Rooman katujen havinaa. Pizzamme ovat tyyliltään roomalaisia - rapeita ja rustiikkipohjaisia lankkupizzoja. Burgerlistaltamme löytyy normaalin valikoiman lisäksi myös erikoisuuksia sirkoista karhunlihaan. Deluxe Burger & Pizza tarjoaa myös salaatit, pastat sekä italialaiset alkupalat ja jälkiruuat. Nesteytyspuolelta valikoimasta löytyy pienpanimo-oluet Italiasta ja suuressa nosteessa olevalta Fat Lizardin pienpanimolta. Ja tottakai ne viinit - Italiasta.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers