Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

vitellotonnato 33 arvostelua

%count% arvostelua 33

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten

Tapahtumat

vitellotonnato arvosteli ravintolan Gustav Wasa: G7 ja viinipaketti, , todella hyvää,laadukasta ja yllätyksellistäkin fine diningiä, olin yllättynyt että vaasassa saa näin hyvää ruokaa.
65 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Ravintola Bacchus/Svenska Klubben: Tila upea ja palvelu hyvä, ruuat perus gourmee tyylisiä, aika varman päälle mennään.
35 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Illyrian's: Marco Polo oli kiinni niin kokeilin sitten tätä, siisti paikka ja ystävällinen palvelu.
12 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Magokoro: Suositusmenu ja kannu sakea, todella hyvät maut ja raaka-aineet, nopea palvelu.
12 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Aschan Coffee & Deli Vaasa: Kahvilla ja croissantilla kävin, ihan ok paikka, perus ketjupaikka, ystävällinen ja nopea palvelu.
6 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan kreikkalainen ravintola ikaria: Ala carte aika monipuolinen, jotkut annokset kyllä hieman hintavia kun samaa fetasalaattia ja lohkoperunoita tulee kuitenkin lähes kaikkeen.
18 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Laanna Thai Restaurant: Pyysin kunnolla maustettuna ja kyllä se oli, yleensä missään ei saa vaikka pyytää.
10 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Rosso: Lista vaikutti lupaavalta ja annos näytti hyvältä, ei vain sitten maistunut yhtään miltään, huoltoasematasoa.harmitti.miksi aina näin että ulkonäköön kyllä satsataan mutta ruoka ei saa maistua miltään, haluaako asiakkaat tälläistä tasapaksua mitäänsanomatonta einestä???
20 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan O Sole Mio: Pari kertaa kokeiltu pizzaa, tilaus toimitetaan nopeasti, mutta lopputuotos on varsin mitäänsanomaton, odotin kyllä herkullisempaa kymmenien vuosien kokemukselta, tälläistähän saa mistä vaan ja halvemmallakin, takaisin marco pomon asiakkaaksi, tulipahan kokeiltua
11 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Subway Vaasanpuistikko: Päivän subi, kävelin jo ohi mutta ajattelin kokeilla kuitenkin, eipä olisi mitään menettänyt vaikka välistä jättänytkin.
4 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan La GuacaMaya: Lounaslista on mielenkiinnoton, mutta ala carte toimii, meksikolaisen ruuan ystävänä, ei siis texmexin, olin otettu ruuan laadusta ja autenttisuudesta.
12 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Sandro Kallio: Lounas ja brunssi testattu, pitkälti samat ruuat brunnssilla vaan vieläkin enemmän valikoimaa, ja kaikki tajuttoman herkullista, tällä pärjää koko päivän eikä ruuista tule edes ähkyä.
Lounas
13 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Bar Tapasta: Pieni paikka,hyvä palvelu, annokset tapaksiksikin aika pieniä ja aika tavallisia, mitään vikaa niissä kuitenkaan ei ole.
14 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Wazaca: Laaja lista mutta tuntuu toimivan, kaikenlaista maistanut eikä pahoja huteja ole ollut, lounaslista yllättänyt pari kertaa laadukkuudellaan.
20 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Chili & Lime: Tuli sitten käytyä kun työkaverit kehuneet, ruoka oli valmistettu hyvin ja tuoreista raaka-aineista, mutta kaikki mausteet oli jätetty pois, vietnamilaista ruokaa ilman mausteita, ei hyvä yhtälö.
Lounas
9 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Bangkok Yim-Siam Cuisine: Hyvin valmistettua maukasta thaimaalaista,
15 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Kantarellis: Ihan hyvä pihvi, lisukkeet mielikuvituksettomat, ranskalaisia ja pakastevihanneksia vaikka suomessa on nyt tuoreiden juuresten aika
25 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Ravintola Mathilda: Ilmaisella lounaalla työpaikalta,tilausjuttu joten en tiedä annoksen hintaa.
vitellotonnato arvosteli ravintolan Strampen: Paremman luokan ruokaa , peura paistettu juuri oikein, kovin nälkäisenä ei kannata tulla, maku korvaa määrän.
25 €
vitellotonnato arvosteli ravintolan Dallas Pizza Palazzo: Ok pizzeria, väsähtänyt tunnelma oli arki iltana,pizza maistui samalta kuin 20 vuotta sitten, tasainen laatu siis
10 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2 3
area.social.login.providers