Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

viiksi-jani 1 arvostelu

%count% arvostelua 1
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
13499
Linko Pizzabar
Work
Ruusulankatu 3-5
Helsinki
00260
Finland
60.181522
24.925444
work
pref
044 733 1337
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/linko
http://www.linkopizzabar.fi
Syöttöä ja juottoa: Juottoa, syöttöä ja kulttuuria lounasajasta iltamyöhään! Avoinna Baari: Maanantai - Torstai 12-22 Perjantai 12-23 Lauantai 14-23 Sunnuntai 14-20:30 Keittiö: Maanantai - Torstai 12-21 Perjantai 12-22 Lauantai 14-22 Sunnuntai 14-20
Linko Pizzabar
Syöttöä ja juottoa

5
5
5
12 €
Kova kiska Taka-Töölöstä! New Yorkin, Madridin sekä muiden vastaavien urbaaneja sekä sympaattisia ravintoloita pursuavien kaupunkien hengessä rullaava intiimi kortteliravintola.

Tähän ravintolaan tullessa kannattaa jättää perinteiset pizza-odotukset romukoppaan ja antautua Lingon armoille. Oreganoa ei löydy ja pizzat ovat varmasti erilaisia kuin perinteisessä kebab-pizzeriassa. Tarjoilija kertoi, että kaikki ainekset ovat tuoreita ja muutenkin taikinat, pizzakastikkeet yms. tehdään itse - ja sen kyllä huomaa..! Esimerkiksi pizzeroiden mittarina toimiva Margarita skulaa tässä paikassa punaviinin kanssa niin, että vastaava oli edellisen kerran tarjolla Italiassa.

Mikäli nautit useimmat pizzasi edukkaissa kebab-pizzeroissa, voi paikka olla jopa pettymys. Täällä hinnat ovat luokkaa 9-12e ja täytteitä tulee murto-osa perinteiseen "läskäriin" verrattuna. Paikan pihvi on hyvissä mauissa ja niiden yhdistelemisessä. Tarjoilijan suosituksesta maistoin punajuuri-vuohenjuustoa, jota en normaalisti edes harkitsisi, ja ei voi kuin kiitellä.

Itselläni muutaman käynnin jäljeltä suosikkipizzeria vaihtui Skifferistä tähän, ja vieläpä isolla erotuksella. Menu on niukka, tarjolla vain 3-4 erilaista pizzaa sekä vaihtuva salaatti tai kaksi. Hyvänä päivänä tarjolla on myös talon jälkiruoka, joka ainakin porkkanakakun ja vanilija pannacotan osalta saa lämpimän suosituksen.

Pizzojen lisäksi kannattaa tsekata paikan drinkit. Tarjoilijoiden hedelmiin pohjautuvat cocktailit ovat kekseliäitä ja herkullisia, rahat loppuvat ennen kuin tulee seinä vastaan. Tästä paikasta voisi moni rafla ottaa mallia!
viiksi-jani 28.8.2013
Arvosana: 0
area.social.login.providers