Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

vienom 11 arvostelua

Vastaa ennakko-odotuksia tai poikkeaa positiivisesti niistä. Asiakas saa, mitä luvataan.
%count% arvostelua 11

Tapahtumat

vienom arvosteli ravintolan Karanda: A la carte -listalta löytyi hyviä vaihtoehtoja emmekä ole parin käyntikerran kokemuksella olleet pettyneitä tilaamiimme ruoka-annoksiin.
15 €
vienom arvosteli ravintolan Ravintola Tehdas: Olin kuullut niin paljon kehuja paikan buffetlounaasta, että halusin päästä toteamaan, etteivät kehut olleet liioiteltuja.
Lounas
9 €
vienom arvosteli ravintolan Lahden Seurahuone: Juhlallisessa Hämesalissa puoliltapäivän nautittu aamiainen koostui laadukkaista tuotteista ja oli sangen monipuolinen.
Brunssi
15 €
vienom arvosteli ravintolan Papa Albert: Kerrankin pizzanpaistamisessa oli käytetty mielikuvitusta ja lopputuloksena oli maukas ja erilainen ruoka.
vienom arvosteli ravintolan BossaNova Restaurant & Terrace: Kesäiltana viihtyisässä ravintolassa oli paljon asiakkaita ja ruokaa saikin odottaa.
vienom arvosteli ravintolan Ravintola Roux: Vikkelä ja ystävällinen tarjoilija huolehti, ettei meiltä puuttunut mikään.
53 €
vienom arvosteli ravintolan Amarillo: Ruoka yllättävän hyvää, mutta viihtyisyydessä parantamisen varaa.
25 €
vienom arvosteli ravintolan Ravintola Torero: Kaikkien seurueen jäsenten ruoka-annokset olivat herkullisia liharuokia, hinnat 17-36 euroa, mutta ruoka-annoksia sai odottaa yli tunnin.
26 €
vienom arvosteli ravintolan Asklipios: Rosvopaistin liha hyvin haudutettua ja herkullista.
20 €
vienom arvosteli ravintolan Pizzeria Bella's: Teimme isomman tilauksen synttärijuhliin, kaikki pizzat olivat hyviä, reilun kokoisia ja toimitettiinn ajoissa.
vienom arvosteli ravintolan Pizzeria Bella's: Teimme isomman tilauksen synttärijuhliin, kaikki pizzat olivat hyviä, reilun kokoisia ja toimitettiinn ajoissa.
vienom arvosteli ravintolan Ravintola Harlekiini: Alkusalaatit noutopöydästä ihan hyviä, tuoretta leipää ja levitettä, joka saa vieläkin vede kielelle.
20 €
vienom arvosteli ravintolan Majakkapaviljonki: Kevytlounas: Salaattipöydässä 4 erilaista salaattia, vihreä salaatti tuoreista aineksista, keitto erittäin maukasta, leivät lähes vastaleivotun oloisia, jälkiruokamarjapiirakka samoin.
Lounas
7 €

area.social.login.providers