Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

verrida 19 arvostelua

%count% arvostelua 19

Ansiot

  • Badge_quality
    Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääntä
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
291
Halikarnas
Work
Ruoholahdenkatu 18
Helsinki
00180
Finland
60.164936
24.926155
work
pref
050 524 1713
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/halikarnas
http://www.ravintolahalikarnas.fi/
turkkilaista
Halikarnas
turkkilaista

4
4
4
28 €
Päivitys 18.12.2012 Halikarnas on palannut! Yli vuoden kestänyt remontti sai jo pelkäämään, että yksi lempiravintoloistani on poistunut Helsingin ravintolakartalta mutta ratikkamatka ysillä paljasti ovien olevan taas auki. Nettisivutkin ovat saaneet kasvojenkohotuksen, joten eikun tarkistamaan tilanne.

Ja eipä voi moittia. Sisustus on pantu kokonaan uusiksi ja nukkavieru look on poissa, ravintolasalin koko on samalla ainakin kaksinkertaistunut ja mukavalta näyttää. Lista näyttää aika lailla samalta kuin ennenkin (onneksi), mutta pizzasta Halikarnas on luopunut. Halusivat ilmeisesti keskittyä ydinosaamisalueeseensa eli ehtaan turkkilaiseen ruokaan. Testattiin luottoannos, eli aiemmassakin arvostelussa mainittu meze-lautanen ja adana şiş emmekä päässeet pettymään. Hyväähän se. Erittäin hyvää. Eikä hinnalla pilattu. Jaoimme meze-lautasen, siihen pääruoka seuraksi ja jälkkäriksi baklavaa, joka muuten oli vielä entistäkin parempaa. Oluen kanssa lasku huimat 35€. Sunnuntai-iltana ei ketään muita asiakkaita, toivottavasti muutkin löytävät tänne! Nykyisin on lounastakin tarjolla myös viikonloppuisin klo 17 asti, ilmeisesti siis buffet on pystyssä. Mmmm, adana şiş. Söisin vaikka heti uudestaan.

Hinta/laatu-suhde erinomainen. Alkupalana meze-valikoima ja pääruuaksi adana sis, ei petä koskaan. Miljöö hieman nukkavieru, mutta kotoisa. Palvelussa ei moitittavaa.
verrida 18.12.2012
Arvosana: 8

business
11686
Hoshito
Work
Arkadiankatu 21
Helsinki
00100
Finland
60.171341
24.925917
work
pref
+358504325063
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/japanilainen-ravintola-hoshito
http://www.hoshito.fi
japanilaista
Hoshito
japanilaista

4
4
4
36 €
Kehujen perässä kokeilemaan. Pikkiriikkiseen ravintolaan varaus näköjään pakollinen, arki-iltanakin tupa täynnä heti avaamisaikaan. Miellyttävän vähäeleinen tila ja rauhallinen tunnelma, kovin henkilökohtaisia ei tosin kannata jutella koska pöydät ovat varsin lähekkäin. Voisin kuvitella sopivaksi treffipaikaksi keskellä viikkoa.

Täältä luetut kehut saivat odottamaan paljon, mutta ihan ylisanoihin ei kokemus yllä. Ruoka oli hyvää, palvelu toimi ja tunnelma kiva mutta enemmän olisin toivonut ruuilta. Hinta/laatuhan on täällä kyllä kohdillaan, 36€ viiden ruokalajin menusta ei missään nimessä ollut liikaa ja koska viiniä ei ole tarjolla niin alkoholilaskukaan ei pääse kovin suureksi. Plussaa siitä, että tarjolla oli myös iki beeriä. Mutta niin, se ruoka. Alkuun tarjottu sashimi oli mainiota lisäkkeineen, seuraavaksi tarjottu kurpitsakeitto oli oikein hyvää mutta kolmanneksi tarjottu liha-peruna oli vähän blah. Ei missään nimessä pahaa, mutta tasan sellaista mitä teen itsekin kotona. Kala-annoksen nieriä oli taas sitten oikein hyvää! Miinusta tulee suolaisuudesta, sekä liha-peruna että kala olivat pikkuisen turhan suolaisia tällaisen suolahullunkin makuun. Olut onneksi toimii hyvin janojuomanakin. Jälkiruokavanukas oli ihan hyvää, mutta persoonaton valinta.

Kaiken kaikkiaan positiivinen fiilis jäi, mutta ei tullut sellainen olo että haluan heti uudestaan. Arki-illalle sopiva ravintola.
verrida 3.4.2012
Arvosana: 2

business
11868
Gastro Cafe Kallio
Work
Fleminginkatu 7
Helsinki
00530
Finland
60.184967
24.95323
work
pref
050 3757572
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/gastro-cafe-kallio
http://www.gastrocafe.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=622&culture=fi-FI
kahvii ja safkaa : Gastro Cafe Kallio on ruokaa ja kahvia tarjoava ravintola-keittiö-mikroleipomo Fleminginkadulla Kallion sydämessä. Elämä on lyhyt: syö ja juo vain hyvää! Fleminginkadun 26-paikkainen ravintola on avoinna sekä lounaalla että iltaisin. Keittiön perustana tässä kahden leipuri-kokin ravintolassa on oma juureen tehty leipä ja uunissa paahdetut ja haudutetut ruoat, makeita unohtamatta. Tarjolla tuoreista raaka-ainesta rouhealla otteella valmistettuja pieniä ja isompia annoksia, jotka sopivat hyvin myös jaettavaksi. Päivän lounaslistamme vaihtuu päivittäin ja iltalistammekin sesonkien ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Mikroleipomon ja keittiön yhdistelmä tuottaa omannäköistään ruokaa Kalliossa. Juomalistalle on valittu pääasiassa eurooppalaisia viinejä ja pienpanimo-oluita, tarjolla myös valikoima väkeviä aperitiiveja ja digestiivejä. Viikonloppuisin suosittu All Day Breakfast klo. 10.00 - 14.30 (su 10.00 - 14.00) Silloin tarjolla keitiöstä tilattavia aamiaisannoksia ja hyvä juomavalikoima sisältäen myös klassisia juomasekoituksia sekä kahveja.
Gastro Cafe Kallio
kahvii ja safkaa

3
3
3
9 €
Niin kovasti haluaisin pitää paikasta, mutta viileäksi on jättänyt. GoodPien herkulliset leivät ovat entuudestaan tuttuja ja siitä ehdottomasti pisteet että niitä voi omasta myymälästään ostaa. Kävin kaksi kertaa testaamassa lounaan enkä ollut mitenkään erityisen vaikutettu. Molemmilla kerroilla keittoa ja leipäbuffa, ihan ok mutta parempaakin on toki syöty keittojen osalta. Kylmäksi jätti ihan kirjaimellisesti, kävin pakkasten aikaan ja sisällä oli huomattavan viileää. Palvelu oli samaa sarjaa, kaikki haluttu kyllä onnistui mutta minkäänlaista mielenkiintoa puuhaan ei tarjoilijalla tuntunut olevan. Välillä sai ihmetellä koko tarjoilijan puuttumista, kun tämä katosi jonnekin keittiön tms. uumeniin. Toisella kertaa nautittu suodatinkahvi oli muuten aivan jumalattoman pahaa, edelliskerran espresso oli ihan ok.

Täytynee vielä käydä testaamassa brunssi jos se olisi parempi, lounaan merkeissä en taida viitsiä paikalle saapua.
verrida 3.4.2012
Arvosana: 0

business
11862
BLINIt
Work
Sturenkatu 9
Helsinki
00510
Finland
60.187923
24.945023
work
pref
040 090 9603
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/blini
http://www.blinit.fi
venäläinen: Venäläinen ruoka Helsinki Borssi Helsinki Lettu Helsinki Blinit Helsinki Pelmenit Slaavilainen ruoka A-OIKEUDET
BLINIt
venäläinen

4
4
3
6 €
Tää on niin symppis. Alueen ravintolatarjontaan hyödyllinen lisäys eikä haittaa yhtään että ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Sisustus on hauska ja kieltämättä henkilökunnan kasakkavermeet yhdistettynä farkkuihin on hymyilyttävä kombo.

Niin se ruoka. Hyväähän se oli! Kala- ja juustotäytteinen blini oli varsin täyttävä ja maultaan mainio, kalana graavilohi sillä kertaa. Tämä ilmeisesti vaihtelee jonkin verran. Ruokajuomaksi kvassia tai itsetehtyä mehua, ja löytyyhän se samovaarikin. Vettä tosiaan saisi olla vaikka kannullinen pöydässä, kvassi- tai mehulasillinen on ihan hinnoissaan kokoonsa nähden.

Syöppö meinasi ensin että eihän tuollaisesta letusta mitään kylläiseksi tule, mutta kummasti sitä maha täyttyi ja seuralainen jopa passasi jälkkärin. Jälkkäriksi lettu ja hunajaa, hyvää oli. Pitänee testata lettu kondensoidulla maidolla seuraavaksi. Toivotaan paikalle suosiota suurta jotta säilyykin, ainakaan hinta/laatu-suhteesta ei voi moittia ja sapuska on vallan mainiota.
verrida 2.4.2012
Arvosana: 4

business
2189
Ravintola White Lady
Work
Mannerheimintie 93
Helsinki
00270
Finland
60.195099
24.9032
work
pref
(09) 241 3562
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-white-lady
http://www.whitelady.fi/
lapsiystävällinen: Ravintola White Lady tarjoaa ruokanautintoja monipuoliselta À la Carte-listaltaan salaateista ja pihveistä pizzoihin. White Ladystä löytyy myös neljä erikokoista viihtyisää kabinettia aina lounaskokouksista perhejuhlien viettoon. Erityisesti White Ladyssä on otettu huomioon lapsiperheet ja heidän tarpeet. Lapsille on varattu oma leikkipaikka peleineen ja videoineen. Lasten annokset ovat edullisia ja maksavat 3,00 – 6,00 euroa. Ravintolaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, sekä autolla. Asiakkailla on käytössään ravintolan edustalla olevat autopaikat.
Ravintola White Lady
lapsiystävällinen

3
3
3
13 €
Pizzaa ja pihviä, silakkaa ja muusia. Perusruokaa siis käytännössä. Meitä oli isohko seurue ja tyytyväisiä oli suurin osa. Mitään ihmeellistähän White Lady ei tarjoa, mutta kun kokoonnuttiin porukalla ja tarvittiin tältä alueelta ravintola niin toimii ihan hyvin. Silakat ja perunamuusi olivat itse asiassa oikein hyviä, muu seurue oli aika vahvasti pizzalinjalla ja hyvin näytti maistuvan.

Ryhmä handlattiin hyvin. Laskut saatiin oikeille henkilöille kivuttomasti ja ilman säätämistä. Palvelu sinällään nyt ei mitään ylisanoja nostata, mutta eipä tuota nyt suuremmin pääse moittimaankaan. Vähän sellainen kulahtanut esikaupunkiravintola White Lady on, mutta näköjään asiakkaita riittää. Menisinkö uudelleen? Joo, jos siellä päin liikkuessa sattuu nälkä yllättämään. Ei sinne erikseen kuitenkaan lähtisi, kun perussapuskaa saa kuitenkin eri puolilta kaupunkia.
verrida 2.4.2012
Arvosana: 4

business
12214
Patrona Modern Mexican Kitchen
Work
Annankatu 20
Helsinki
00120
Finland
60.166302
24.93749
work
pref
0406729398
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/patrona
http://www.patrona.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=420&culture=fi-FI
mexican: A cosy restaurant in the heart of Helsinki where you are welcome to enjoy Mexican flavours! Bienvenidos!!!
Patrona Modern Mexican Kitchen
mexican

Ravintolan omistaja ei toistaiseksi halua Eat.fi:hin julkisia arvosteluja tästä ravintolasta, vaan on päättänyt laittaa olemassaolevat arvostelut piiloon. Arvosteluita ei siis ole poistettu, vaan ne tulevat uudelleen näkyviin mikäli ravintolan omistaja päättää myöhemmin taas sallia arvostelut. Mikäli haluat kysyä miksi tämä valinta on tehty tai haluat antaa muuta palautetta, ota yhteyttä suoraan ravintolaan.
verrida 2.4.2012

business
11607
Pueblo Bar y Taqueria
Work
Eerikinkatu 27
Helsinki
00180
Finland
60.165466
24.929609
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/pueblo
http://pueblobar.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
meksikolaista, baari: Aito meksikolainen avokeittiö ja baari Helsingin ydinkeskustassa. Suomen ensimmäinen täysiverinen taqueria ja baari, jossa päivittäin tuoreeltaan leivotut ja paistetut tortillat sekä tuoreista raaka-aineista käsin tehdyt salsat sekä ruoka-annokset. Meksikolaiset ja latinalaisen Amerikan cocktailit sekä harvinaiset tuontioluet. viikonloppuisin klubi-iltoja ja keittiö auki puoleen yöhön.
Pueblo Bar y Taqueria
meksikolaista, baari

3
3
4
17 €
Täältä luettujen arvostelujen perusteella odotukset olivat kohtuullisen korkealla, onhan kunnollinen meksikolainen ruoka yksi intohimoistani. Ensivaikutelma on hieman hämmentävä. Pöytävaraus on tehty mutta henkilökunta ei ilmeisesti ohjaa vieraita pöytiin. Oma pöytä etsitään post-itin perusteella, löytyy tosin helposti. Istuskellaan pöydässä odottamassa tarjoilua, mutta sellaista ei ole. Tilaaminen tapahtuukin tiskiltä, jossa on lähes jatkuvasti sekaisa jono. Ruuan tilaamisessa kestää turhan kauan ja jonomuodostelma on kaukana järkevästä. Henkilökuntaa kyllä vilisee pitkin baaria.

Kun ruoka viimein saatiin tilattua, se tulikin lähes ääntä nopeammin. Siitä plussaa. Tilasimme täällä kovasti kehutun katkarapucevichen, mutta oi voi, ei ollut kovin ihmeellistä. Olisi kaivannut lisää korianteria, lisää chiliä ja lisää, no, makua. Alkuruuaksi ajattelemamme ceviche tuli pöytään pääruuan perässä, mutta menköön. Pääruokana molemmilla tacos carnitas, jota pidän meksikolaisten ravintoloiden tason testaamisessa oleellisena. Ei korkeita pisteitä, vaikka seuralainen tykkäsi omastaan. Liha liian kuivaa hauduttamisesta huolimatta ja makua tähänkin olisi kaivattu enemmän. Cevichen mukana tulleella chilisoosilla tuli sitten tuunattua sekä cevicheä että tacoja, oli kyllä kiitettävän maukas ja tulinen sååssi. Lisäkeriisi (joka kyllä tacoannoksessa on aika pointless) sisälsi jostain käsittämättömästä syystä herne-maissi-paprikaa. Ei ollut kovin kummoista, mutta nälissäni imuroin senkin.

Olisi näköjään pitänyt älytä tilata ihan kaikki haluamansa suurinpiirtein kerralla, baaritiskillä jonottamassa menee ainakin viikonloppuiltana aivan liian paljon aikaa. Jälkiruokien saamisessa kestikin sitten, onneksi sentään margaritat olivat mainioita ja tulivat suht ketterästi. Mansikkamargarita oli ihan ok, mutta perusversio parempi. Hinnat kohdillaan, 7/8€ per margarita.

Tunnelmaltaan ja tilaltaan paikka on kiva, mutta salin toiminnalle soisi tehtävän jotakin. Akustiikka aika ok, dj soitti (hyvää) musiikkia, jonka yli ei tarvinnut huutaa. Tällä konseptilla toimisi melkein pelkkänä baarina paremmin. Vaikka ruoka ei suuremmin ihastuttanut, niin kyllähän tämä aina sen SontaFe-akselin voittaa. Mutta jos hyvää meksikolaista haluan, tähtään Nopaliin. Pueblossa tietty plussana aukioloajat ja A-oikeudet.
verrida 18.9.2011
Arvosana: 5

business
11286
Gaijin
Work
Bulevardi 6
Helsinki
00120
Finland
60.165932
24.942087
work
pref
010 322 9386
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/gaijin
http://www.gaijin.fi/
modernia aasialaista
Gaijin
modernia aasialaista

5
4
4
60 €
Testattu samalla viikolla kaksi kertaa, sekä lounaan että illallisen merkeissä. Lounas (ssäm mini/kimchi pot/geisha) oli mainio ja täyttävä, palvelu pelasi ja tunnelma oli mukava. Jo lounaalla salin meteli nousee kovaksi, ja illallisella se korostui.

Perjantaina ensimmäisessä kattauksessa (17.00) sali täyttyi nopeasti, ja meteli nousi äkkiä melkoiseksi. Pöytien tiivis sijoittelu ja tilan huono akustiikka luovat aika ärsyttävän yhdistelmän, ja tilalle soisikin jotain tehtävän melun hillitsemiseksi. Tästä miinuspuolesta huolimatta ilta oli ehdottomasti plusmerkkinen! Palvelu pelasi heti ovelta alkaen mukavasti, itse asiassa vähän turhankin vikkelästi mutta siihen lienee syynä illan jakaminen eri kattauksiin. Ärsyttävästi yleistynyt tapa Helsingissä, btw. Maistelumenuja on selkeästi käsketty puffata, mutta meille niitä ei ainakaan häiritsevästi tyrkytetty. Kyselimme sen sijaan illallisen rakentamisesta valitsemalla menulta yksittäisiä ruokia, ja saimmekin tarjoilijalta hyvin apua. Kahden hengen seurueellemme suositeltiin kolmen pääruuan jakamista, joten otimme yhden annoksen sekä fresh, mains ja grill-listoilta sekä yhdet snacksit alkuun. Tässä oli varsin riittoisasti syömistä, jopa meille kahdelle suursyömärille.Niinkin paljon, että toinen ei jaksanut enää jälkiruokaa, mikä on suorastaan poikkeuksellista. Ja meille ainakin kerrottiin kaikkien ruokien jakamisen olevan mahdollista.

Sashimi tasting, bossäm gaijin ja bulgogi olivat erinomaisia, tosin liharuuat veivät kyllä mielestäni voiton sashimista, joka oli toki maistuvaa. Turhan rivakka tarjoilu tarkoittaa sitä, että annokset saapuivat erittäin tiheässä tahdissa, eikä pikkuruiseen kahden hengen pöytään oikein järkevästi saanut ruokia mahtumaan. Isompi pöytä olisi aika pop. Jälkiruuaksi nauttimani sponge cake oli ihastuttava! Lounaalla syömäni geisha nimittäin osoittautui hieman, noh, laimeaksi. Viinisuosituskin osui kohdalleen, tosin tässäkin selkeästi on käsketty puffata tietyn tuottajan viinejä mutta haitanneeko tuo, jos viini on passeli. Ja se laskukin saatiin varsin sujuvasti täydestä salista huolimatta.

Ai niin, ja pieni varoituksen sana - tavallinen pannukahvi oli ainakin lounaalla tyypilliseen suomalaiseen tapaan ihan stanan pahaa. Ihme juttu, että laadukkaatkin ravintolat edelleenkin kompastuvat tähän. Tästä viisastuneena illallisella nautittiin espressot, jotka olivatkin sitten se parempi valinta.
verrida 23.5.2011
Arvosana: 10

business
10571
Torero
Work
Siltakatu 8, 2. krs
Joensuu
80100
Finland
62.601032
29.764067
work
pref
010-7623520
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/torero3
http://www.torero.fi/joensuu
espanjalaista
Torero
espanjalaista

2
3
2
14 €
Oe voe. Ei näistä S-Ryhmän kuppiloista oikein muutakaan saa irti. Lammaslihapulla-annos oli melko lailla onneton, on se nyt aika ikävää jos ravintola-annoksessa parasta on perunat - eikä nekään mitenkään erikoisia. Lihapullat kuivia ja teollisen oloisia, kasvispaistoslisäke oikeastaan jo vähän pahaa ja tomaattikastike mautonta. Perunat (patatas bravas) ja niiden kanssa tarjottu aioli olivat ihan buenoja, mutta täytyy todeta, että kotona saa parempaa. Saati sitten siellä Epsanjassa, jonka ruokakulttuuria ravintola mielestään edustaa. Viineistä en ossoo sannoo, olin lounastamassa.

Seuralainen oli tyytyväinen serranobroileriinsa ja tarjoilu oli ystävällistä, mitä nyt alussa hieman kankeaa. Eli ei tätä nyt ihan täysin voi lytätäkään, mutta omalta osaltani visiitit tais jäädä tähän kertaan.
verrida 22.12.2010
Arvosana: 3

business
10617
Rice Garden
Work
Siltasaarenkatu 12
Helsinki
00530
Finland
60.178425
24.949223
work
pref
0401376364
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sushi-bar1
sushia: Sushi Bar, helsingin hakaniemessä A-oikeudet
Rice Garden
sushia

3
3
3
9 €
Kiva saada sushia myös näiltä huudeilta! Töiden jälkeen kotiin napattu satsi (8kpl/8,90€) oli kuitenkin hieman pettymys. Lohi- ja ravunpyrstönigirit olivat ok, mutta californiamakit aivan hervottoman kokoisia ja hajosivat käsiin, puikoilla syöminen ei tullut kuuloonkaan. Surimista myös miinusta, ilman sitä olisivat olleet mainioita. Riisiviinietikkaa olisi saanut riisissä olla hieman enemmän. Noin yleisesti ottaen paikasta jäi kyllä ihan positiivinen fiilis, palvelu oli asiallista ja paikka ihan viihtyisän oloinen. Huonona merkkinä pitäisin sitä, että paikka oli perjantaina after work - aikaan typötyhjä, toivottavasti ihmiset löytäisivät tämän ettei sushitarjonta katoaisi Hagiksesta.
verrida 10.12.2010
Arvosana: 0

business
2078
Ravintola Old Sophie
Work
Koskelantie 9
Helsinki
00610
Finland
60.208878
24.947687
work
pref
(09) 793 864
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-old-sophie
http://www.oldsophie.fi/
Lounaalla päivittäin monta maistuvaa vaihtoehtoa, illalla pizzaa ja ala cartea. Viikonloppuisin karaoke
Ravintola Old Sophie

2
3
4
10 €
verrida 2.11.2010

business
167
Morrison's Grill & Green
Work
Ateneuminkuja
Helsinki
00100
Finland
60.169689
24.944189
work
pref
050-4432125
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/morrisons-grill-and-green
http://www.rafla.fi/morrisons
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
Amerikkalainen keittiö: MorriSon’s – Amerikkalaisesti muhkeimmillaan MorriSon’s Helsingin Ateneuminkujalla tarjoilee suuria annoksia Amerikan tyyliin – Biggest Burgers in Town! Burgereita, salaatteja, pihvejä – Amerikan malliin suurta ja näyttävää sekä tietenkin maistuvaa! Tilaa kannattaa jättää myös jälkiruoalle, vaikkapa herkulliselle Ben & Jerry’s jäätelölle! Lounasta MorriSon´sissa tarjoillaan arkipäivisin klo 11-15. Runsailla lounasannoksillamme jaksaa paahtaa loppupäivän. Tervetuloa nauttimaan reiluista annoksista, virkistävistä juomista ja rennosta meiningistä!
Morrison's Grill & Green
Amerikkalainen keittiö

3
3
3
13 €
Täältä lukemieni arvostelujen perustella menin tsekkaamaan paikan, mutta petyin lievästi. Erittäin nopea palvelu plussaa, ruoka tuli suorastaan hämmentävän nopeasti mutta jotain jäi puuttumaan. Tarjoilijat olivat niin vikkeliä, että jäi vähän hösäämisen maku touhusta. Eipähän kyllä toisaalta tarvinnut laskuja odotella. Burgerit sinällään ok, mutta ei mitään ihmeellistä. Samaa sarjaa saa suurinpiirtein Memphisistä, joka ei todellakaan ole mikään suosikkipaikka. Muissa ruuissa vaikutti olevan hinta ehkä vähän yläkanttiin? Annokset isoja, mutta se ei minulle ole mikään erityinen plussa. Saahan sitä nyt jengi mahansa täyteen kun vetää hervottoman kokoiset lisukeannokset. Tulipahan käytyä, mutta eipä tuonne varmaan tartte toistamiseen mennä.
verrida 28.1.2010
Arvosana: 1

business
9541
Chinese Silver Dragon
Work
Kauppakatu 28
Joensuu
80100
Finland
62.6021
29.7624
work
pref
(013) 228 584
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/golden-china1
http://www.chinesesilverdragon.fi
kiinalaista: Arkipäivisin klo 10:30 - 15:00 tarjoitamme Buffet-pöytä 7.90e, 12-ruokalaija, kahvi tai tee ja kahvikakku Klo 15:00 jalkeen lista-annokset. Tervetuloa
Chinese Silver Dragon
kiinalaista

3
4
3
Lounas
8 €
Pari kertaa käynyt lounaalla ja olen tykännyt. Raaka-aineet tuntuvat tuoreilta ja maut ovat olleet selkeitä msg-mössön sijaan. Palvelu asiallista joskin hieman persoonatonta, vilkkaalla lounasajalla varmasti osuutta asiaan. Voisin kokeilla myös illalla.
verrida 1.1.2010
Arvosana: 0

business
9686
Dragon Glory
Work
Tallinnanaukio 1 B
Helsinki
00930
Finland
60.209801
25.077499
work
pref
044 0488466
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/dragon-glory
kiinalaista
Dragon Glory
kiinalaista

3
4
3
7 €
Mukava peruskiinalainen. Ruoka tasaisen hyvää, ei nyt mitään erityisherkkua mutta ihan mielellään tätä syö. Ystävällinen ja nopea palvelu, take away tulee minuuteissa. Siisti yleisilme.
verrida 26.11.2009
Arvosana: 2

business
6
Gran Delicato Kalevankatu
Work
Kalevankatu 34
Helsinki
00180
Finland
60.165203
24.93257
work
pref
+358 9 694 0403
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/gran-delicato-cafe
http://https://www.facebook.com/grandelicato/
kreikkalainen kahvila
Gran Delicato Kalevankatu
kreikkalainen kahvila

5
5
4
12 €
Helsingin paras kahvila, ei epäilystäkään! Fetasalaatti on mahtava, ja sisältää oikeaa fetaa eikä salaattijuustoa mikä ei todellakaan ole itsestäänselvää tässä maassa. Kahdeksan euron hinta on laatuun nähden hyvin edullinen. Myös leivät, kahvit ja tuorepuristettu appelsiinimehu ovat ihania. Hauskan persoonallinen paikka, lisää tällaista ketjujen sijaan!
verrida 22.11.2009
Arvosana: 5

business
9633
Oluthuone Kuikka
Work
Helsinginkatu 32
Helsinki
00530
Finland
60.18631
24.946609
work
pref
010 76 63980
fax
010 76 63989
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/oluthuone-kuikka
http://www.oluthuone.com/kuikka.html
olutravintola: Kuikka on viihtyisästi sisustettu olutpyhättö Helsinginkadulla Linnanmäen läheisyydessä. Laaja ja leveä olutvalikoima on universaali, mutta painotus on belgialaisissa erikoisuuksissa. Keskiaikaisuutta huokuvan kivisen baaritiskin ja upeiden joutsenkaulaisten hanojen takaa löytyy myös kattava valikoima siidereitä ja muita juomia.
Oluthuone Kuikka
olutravintola

3
3
2
7 €
1983_50x50
Baariruokaa Helsinginkadun varrella. Kadun muista baareista poiketen varsin keskiluokkainen, liittyen varmasti paikan hintatasoon oluen suhteen. Oluita hanassa 12 ja pullossa useita kymmeniä. Tyyliltään hyvin samankaltainen kuin keskustan Kaisla, mutta hieman enemmän korttelikapakkamaisempi jo olosuhteiden pakosta. Ruoka oluen kanssa sopivaa baariruokaa, pienemmistä oliiviannoksista jättitoasteihin. Itse suosin napostelulautasta (6,90€), jossa monenlaista pientä suolaista. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta.
verrida 15.11.2009
Arvosana: 2

business
2884
Ravintola Kielo
Work
Suvantokatu 12
Joensuu
80100
Finland
62.5994
29.7575
work
pref
(013) 22 78 74
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-kielo
http://www.ravintolakielo.fi/
fine dining: Ravintola Kielo toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan unohtumattomasta ravintolaelämyksestä! Ravintolamme tarjoaa rehellistä ruokaa, joka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, suurella sydämellä ja intohimolla. 42 asiakaspaikkaa talvisin ja 30:ntä paikkainen aurinkoinen kesäterassi toivottaa kaikki tervetulleeksi!
Ravintola Kielo
fine dining

4
4
3
64 €
Mahtava lisä Joensuun jokseenkin heikkoon ravintolatarjontaan. Lounas aika tavallinen, mutta illallisella tahti on eri. Mietittyjä annoksia, kivoja oivaltavia yksityiskohtia ja yksinkertaisesti herkullista ruokaa. Kalaruuat erityisesti olleet hyviä. Erityispisteet lähiruuan suosimisesta.
verrida 5.12.2008
Arvosana: 3

business
8721
Ravintola Tokyo55
Work
Runeberginkatu 55
Helsinki
00260
Finland
60.179798
24.924299
work
pref
09 4342 7640
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/tokyo55
http://www.tokyo55.fi
japanilaista, sushia: Japanilaiset sushimestarit valmistavat sushia tuoreista raaka-aineista. mm.tuoretta lohta tulee kaksi kertaa päivässä. Päivisin maanantaista perjantaihin kello 11-14 tarjolla on sushibuffet, joka sisältää keiton ja salaattia. Päivittäin vaihtuva lounas on nähtävillä osoitteessa www.tokyo55.fi Iltaisin kello 16:00 alkaen sushimestarit valmistavat sushia aina 22:30 asti. Lämmin keittiö on avoinna 23:00 asti. Lauantaisin sushibrunssi 13:00-15:00 Sunnuntaisin Tokyo55 vierailee Mamma Rosassa, katso lisää osoitteesta www.tokyo55.fi Myös take awaytä on saatavilla aukioloaikoina! Tervetuloa!
Ravintola Tokyo55
japanilaista, sushia

4
4
3
49 €
Viiden ruokalajin menu (Special Tokyo Menu) kahdelle hengelle oli erinomainen, varsinkin härän marmorifile teriyakikastikkeella oli herkullista. Ruokaa oli varsin riittävästi, menu sopii isoon nälkään. Miellyttävä miljöö, kiva sisustus. Ehdottomasti uuden käynnin arvoinen paikka.
verrida 22.9.2008
Arvosana: 3
area.social.login.providers