Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

vekkuli2013 21 arvostelua

%count% arvostelua 21

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten

Tapahtumat

vekkuli2013 arvosteli ravintolan Midhill: Smokyhill burger, joka sisälsi jopa " harvinaista omenapuu-savustettua pekonia".
16 €
vekkuli2013 arvosteli ravintolan Burger King Hämeenkatu Tampere: Palvelu hidasta, pitkähkö jono ja vain yksi henkilö tiskillä.
8 €
vekkuli2013 arvosteli ravintolan August von Trappe: Annokset pieniä ja ylihinnoiteltuja.
30 €
vekkuli2013 arvosteli ravintolan Manhattan Steak House Tampere: Floridanleike päivän tarjouksena 7,9e, sekin liikaa mauttomista pussiranskalaisista ja liian ohueksi nujitusta pihvistä, joka oli varmuuden vuoksi vielä paistettu reippaasti yli.
8 €
vekkuli2013 arvosteli ravintolan Pispalan Pulteri: Legendaarinen paikka Pispalan sydämessä, hieno ja viihtyisä pubi.
18 €
vekkuli2013 arvosteli ravintolan Kahvila Nostalgia: Kaupungin suurimmat korvapuustit (korjatkaa jos olen väärässä...), hyvää kahvia ja rauhallinen tunnelma.
Lounas
3 €
vekkuli2013 arvosteli ravintolan Panttitalon Vohvelikahvila: Kovat ennakko-odotukset kun moni kehunut paikkaa, ja pettymyshän tämä oli.
8 €
vekkuli2013 arvosteli ravintolan Ravintola Rustholli: Pariloitua possua, paistettu makuuni turhan kypsäksi (kuivaksi) mutta hyvää oli silti.
18 €
vekkuli2013 arvosteli ravintolan Pancho Villa: Pekoniburger+ranskalaiset, ihan laadukas annos.
13 €

area.social.login.providers