Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

1802

tyyppi 29 arvostelua

Ei pelkkä maku tai näkö ratkaise, vaan tarvitaan myös rakennetta.. Aivan sama onko huippu rafla vai spudari, kunhan ateria jää mieleen..
%count% arvostelua 29

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Badge_hero
    Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Tapahtumat

tyyppi arvosteli ravintolan villakonak: Elämäni surkein kebab salaatilla.
8 €
tyyppi arvosteli ravintolan Dernek/Didim kebab: Olihan se pakko käydä kebabilla kun jossain oli kyseistä paikkaa ylistetty.
6 €
tyyppi arvosteli ravintolan ABC Piihovi Salo: Ehkäpä paras pihvi jonka olen syönyt tähän mennessä abc-ravintolassa.
12 €
tyyppi arvosteli ravintolan ABC Härkähovi kahvila-ravintola: Abc-pannupitsaa pitkästä aikaa, harmi vain ettei kumpikaan tilatuista pitsoista ollut tarpeeksi kauaa uunissa, vaan oli haaleata, eikä juusto ollut ehtinyt sulaa kunnolla..
Lounas
9 €
tyyppi arvosteli ravintolan Pallogrilli: Aika surkea lounaskokemus.
Lounas
12 €
tyyppi arvosteli ravintolan Dilber Pizzeria: Aika perus pitsa paikka, ulkoapäin aika karun näköinen, eikä sisältäkään mikään erikoinen mutta täytyy myöntää että pitsa oli kyllä hyvä, lounaaseen kuului myös salaatti ja kahvi.
Lounas
7 €
tyyppi arvosteli ravintolan Ravintola Sara: Päivittäin vaihtuva lounas buffetti, keitto, kaksi eri pääruokaa, todella hyvä ja runsas salaattipöytä.
Lounas
8 €
tyyppi arvosteli ravintolan Amarillo: Itselläni pelasi tarjoilu normaalilla ravintola nopeudella juomat, alkupalat ja ruoka tuli yllättävän nopeasti ottaen huomioon että sunnuntaina ravintola oli aikatäynnä.
32 €
tyyppi arvosteli ravintolan 99ravintola: Täytynee vähän päivittää arvostelua, nyt reilun kymmenen kertaa lounaalla käyneenä ja muutenkin lounaslistaa seuranneena, niin olen huomannut että samat lounaat pyörivät jatkuvasti listalla..
Lounas
7 €
tyyppi arvosteli ravintolan Ravintola: Loistava lounaspaikka, henkilökunta mukavaa ja ruoka mainiota.
Lounas
9 €
tyyppi arvosteli ravintolan Kahveli: Lasagnea, spydäriä ja paistettuja munia, ketä tahansa houkuttaa moinen buffet lounas, mutta ei, lasagne oli todella rasvaista, kuivaa ilman juustokastiketta, pinta palanut ja mikä parasta täysin kylmää.
Lounas
8 €
tyyppi arvosteli ravintolan Ruokapaikka Hanna Maria: Todella pienet annokset hintaan nähden, kanapastaa sai kauhallisen ja siihen herne, maissi, paprikaa puolikauhallista lisäksi.
Lounas
8 €
tyyppi arvosteli ravintolan Ravintola The Chili's: Suosittelen ehdottomasti, parasta syömääni kebabbia ja chilijuustoperunat aivan loistavia!
8 €
tyyppi arvosteli ravintolan Ravintola Lähde: Siisti, suosittu ja hyvä ravintola, lounasaikaan tupaten täynnä.
Lounas
8 €
tyyppi arvosteli ravintolan Ravintola Vagabonda: Suht surkeata, ravintolan mainostaa intialaisia ruokiansa "aidoiksi".
9 €
tyyppi arvosteli ravintolan Makalu: ystävällinen ja nopea palvelu, ruoka oli hyvin maustettua ja lounaslistan lounaista oli mahdollista yhdistää kaksi eri ateriaa euron lisämaksulla jolloin päättämisen vaikeus hivenen helpoittui.
Lounas
9 €
tyyppi arvosteli ravintolan Punainen Omena: Pienehkö kiinalainen ravintola, joka sijaitsee vähän piilossa, ehkäpä hyvä niin sillä ainakin lounas aikaan paikka tuntuu olevan muutenkin aika täynnä.
Lounas
8 €
tyyppi arvosteli ravintolan Grilli Toro: Loistavaa, aivan loistavaa.
18 €
tyyppi arvosteli ravintolan Orient Express: Ei kovinkaan ihmeellinen iskender kokemus.
8 €
tyyppi arvosteli ravintolan Kotipizza Matinkylä: Pitsat hyviä ja ainekset tuoreita.
Lounas
9 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2 3
area.social.login.providers