Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

skenetor 1 arvostelu

%count% arvostelua 1
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
2124
Ravintola Santa Fe
Work
Aleksanterinkatu 15
Helsinki
00100
Finland
60.169228
24.944437
work
pref
+358 50 302 8185
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-santa-fe-helsinki
http://www.rafla.fi/santafe
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
tex-mex: Santa Fé – tex mexiä suomalaiseen makuun! Santa Fé on eksoottinen tuulahdus Meksikosta keskellä Helsinkiä. Mausteiset ruoat ja raikkaat margaritat ovat valloittaneet pohjoisen sydämet. Tex mex -ruoan lisäksi ruokalistallamme on myös Cajun-keittiön herkkuja ja Barbeque-annoksia. Tex Mex on nimitys amerikkalaiselle, Meksikosta vaikutteita saaneelle ruokakulttuurille. Nachot, tortillat ja burritot kuuluvat tex mexin perusvalikoimaan. Ruoka on mausteista, päämausteena chilipaprikat. Tervetuloa!
Ravintola Santa Fe
tex-mex

3
2
2
30 €
Konstailematonta tex mexiä, isot ja maukkaat annokset vaikkakin vähän ylihintaista. Annoksissa on eri makuja on aika vähän, mutta kaiken kaikkiaan perushyvää mättöruokaa. Lampaan kyljykset ja ja Pedro's Blackened Steak ovat annoksina edukseen vaikkakin vähän turhan hintavia (siinä 25e). Jambalaya sen sijaan oli hyvinkin turha keko puuromaista ravintoa. Palvelulta ei kannata odottaa mitään, se on pikemminkin kohtelua eikä aina edes kovin kohteliasta. Ruokaa ja tarjoilijoita saa myös odottaa vähän liian pitkään. Santa Fe ei petä odotuksia kunhan ei vain odota kovin paljoa.
skenetor 15.11.2008
Arvosana: 0
area.social.login.providers