Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

paara 3 arvostelua

%count% arvostelua 3
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
16044
Länsi Nepal-A oikeudet
Work
Kuntokuja 3 (Kilpakuja)
Vantaa
01280
Finland
60.24313
25.111895
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/lansi-nepal
http://www.lansinepal.fi
nepalese cuisene
Länsi Nepal-A oikeudet
nepalese cuisene

4
4
5
Lounas
Pieni mutta pätevä nepalilainen paikka, jossa on tullut käytyä useaan otteeseen lounaalla sopivan sijaintinsa vuoksi. Lounaslistalla on koko kattaus nepalilaisia ruokia joka lähtöön. Ruoka on hyvää perusnepalilaista ja palvelu on nopeaa ja miellyttävää, herkullisesta nepalilaisesta teestä plussaa. Lounasruoat lähtevät kahdeksasta eurosta, joten hintakin on kohdallaan.
paara 30.1.2018
Arvosana: 0

business
408
Lounaskahvila Raiku
Work
Hämeentie 1
Helsinki
00530
Finland
60.180408
24.952011
work
pref
09-344 3116
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/lounaskahvila-raiku
http://raiku.net/
lounaskahvila
Lounaskahvila Raiku
lounaskahvila

4
3
3
10 €
Sitä miltä kuulostaa ja näyttää.

Simppeliä kotiruokaahan täältä sai, niin kuin odotimmekin. Kasvis-minestronekeitto oli toimivaa. Leivät olivat hiukan kuivia, mutta oliivilevite oli loistava lisä.

Hiukan yllätti, että myös päivän pääruoka eli hampurilainen koottiin itse seisovasta pöydästä. Ei se mitään, ihan hyvä hampurilainenhan siitä tuli kuitenkin, erityisesti mainion pihvin ansiosta, mutta salsan rooli annoksessa jäi hiukan epäselväksi. Lohkoperunat olivat suoraan sanottuna aivan helvetin hyviä.

Salaattipöydästä ei jäänyt erityisen paljoa sanottavaa sen lisäksi, että oli se olemassa.

Seuralaisen ananas-halloumisalaatti vaikutti erittäin pätevältä sekin - grillattu ananas oli ihan oikeaa sellaista eikä mitään säälittävää purkkiananasta, ja juustokin oli grillattu kunnolla.

Pastellinvärinen sisustus ei ole mitenkään erityisen viehättävä ja henkilökunta oli ensikertalaisille hiukan etäistä. Vaikutti kuitenkin siltä, että henkilökunnalle tuttuja kanta-asiakkaita paikassa käy paljon.

Kotiruokaa lounasravintolassa, ei sen kummempaa. Kyllä täällä vatsansa täyteen saa.
paara 17.8.2013
Arvosana: 2

business
212
Ristorante Pizzeria Villetta
Work
Ruusulankatu 8
Helsinki
00260
Finland
60.182098
24.923901
work
pref
(09) 498 960
fax
(09) 2918232
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/villetta
http://www.villetta.fi/fi/index.php?section=3
italialaista/pizza
Ristorante Pizzeria Villetta
italialaista/pizza

4
5
3
11 €
Hieno meininki.

Ravintolassa oli käydessäni täysi tohina päällä, ja melkein kaikki pöydät varattuja. Hälinästä huolimatta alkusalaatit ja pitsat tulivat erittäin nopeasti hauskasti italialaisittain äännetyn suomen kera. Ravintolassa on tosiaan vilpitön ja hauska meininki, kun henkilökunta pyörii joka suuntaan ja metelöi italiaksi. Hauskaa seurattavaa.

Pitsat itse olivat varsin mainioita, erityisesti ihastuttavat pohjat ansaitsevat erityismaininnan. Todella miellyttävä koostumus! Oman Francescana-pitsani kaikki muut täytteet olivat erittäin laadukkaita, mutta ilmiselviin säilykeherkkusieniin olin todella pettynyt. Kaverin merellinen lätty taas oli ilmeisesti kaikin puolin onnistunut.

Menun italialainen olut on asiallista kamaa myös, mikäli tykkää hiukan hedelmäisistä oluista. Itselleni upposi, eikä hintakaan ollut paha.
paara 22.7.2013
Arvosana: 0
area.social.login.providers