Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

naatta 24 arvostelua

%count% arvostelua 24

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
2488
Rosso Hyvinkää
Work
Kauppakuja 2
Hyvinkää
05800
Finland
60.629902
24.864201
work
pref
010 766 4220
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/rosso-hyvinkaa
http://www.raflaamo.fi/hyvinkaa/rosso-hyvinkaa
italialainen, suomalainen: Kauppakeskus Prisman yhteydessä sijaitseva Rosso on koko perheen mutkaton ja iloinen ruokapaikka, jonne on helppo tulla vaikka suuremmankin suvun voimin. Meiltä löydät salaatit ja keitot, pizzat ja pastat, bruschettat ja antipastit, focacciat ja monet muut keittiömestarimme suosittelemat mainiot ateriat. Joka arkipäivä lounasaikaan listalta löytyy viisi lounasvaihtoehtoa, ja jos kiire yllättää, saa lounaan toki ottaa myös mukaansa.
Rosso Hyvinkää
italialainen, suomalainen

2
2
1
Kävin luonaalla tässä paikassa ja en voi suosittella paikkaa gluteenittomalla ruokavaliolla oleville henkilöille enkä sellaisille keillä on ruoka-allergioita! Itse kassanainen oli erittäin ystävällinen, mutta kun hän varmisti kokilta ruokien gluteenittomuuden, niin kokki säntäsi keittiöstä kiukkuisena paikalle ja tiuski kassanaiselle ikävään sävyyn. Itsekin tunsin oloni diivaksi, vaikka sitä en ole koska minkä ruoka-allergioilleen voi! Pakkohan se on varmistaa jos listalla ei sitä esim. gluteenittomuutta lue.
Ruoka oli ok makuista mutta annoksestani oli tehty niukka ja täysin ylihintainen. Maku oli ihan kohdallaan kyllä. Mutta pelkästään kokin käytöksen perusteella en tule tänne palaamaan. Harmi, koska olisin ollut heille vakiasiakas lounasaikaan koska olen töissä siinä ihan lähellä.
naatta 17.7.2016
Arvosana: 0

business
2481
Ravintola Long Xiang
Work
Kauppalankatu 7-11
Hyvinkää
05800
Finland
60.633598
24.8598
work
pref
019-419988
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-long-xiang
http://www.kiinalainen.fi/
kiinalaista: Pieni viihtyisä kiinalainen ravintola. Annoksia myös mukaan edullisemmin hinnoin. Lounaslista.
Ravintola Long Xiang
kiinalaista

1
1
1
Kävimme juhlistamassa ystäväni syntymäpäiviä lounasaikaan heinäkuussa. Ravintolassa ei ollut lisäksemme kuin muutama asiakas.
Maksoimme seisovasta pöydästä 8,50€/hlö.

Jouduimme odottamaan tiskillä tarjoilijaa melko kauan. Kun hän viimein tuli, niin kerroin että kaksi lounasta. Sitten hän lykkäsi maksulaitteen käteeni ja meni hakemaan vesikannua jonka hän vain työnsi ystäväni(syntymäpäiväsankarin) käsiin kahden juomalasin kanssa! Itse sain maksulaitteesta kortin sitten omin nokkineni pois tarjoilijan häivyttyä jonnekin. Tarjoilija oli kovin hermostuneen oloinen, erittäin epäystävällinen :(
Menimme pöytään istumaan ja haimme ruokaa....hmm...suurin osa pienestä noutopöydästä oli tyhjiä!!! Riisiä juuri ja juuri riitti meille, osa liha-laareista oli loppu. Palvelu oli tympeintä mitä ikinä olen missään Hyvinkään ruokapaikoista saanut. Pitkähkön odottelun jälkeen osa tyhjistä ruokalaareita täytettiin, ihmettelen ettei lounasaikaan oltu varauduttu - mutta sitä en ihmettele ettei siellä ollut asiakkaita juurikaan. Muutama työmies ja eräs pariskunta, siinä se.
Ruoka oli oudon makuista, riisi ei ollut sitä samaa mitä normaali-kiinalaisissa ravintoloissa oli. Se oli ihankuin jotain marketin riisiä. Harmillista, mutten keksi mitään hyvää sanottavaa paikasta.
Emme missään tapauksessa tule tänne uudestaan!
naatta 17.7.2016
Arvosana: 0

business
13094
Pancho Villa
Work
Torikatu 5
Hyvinkää
05800
Finland
60.632542
24.864826
work
pref
0400 256 001
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/pancho-villa6
http://www.panchovilla.fi/hyvinkaa/index.php
mexikolaista
Pancho Villa
mexikolaista

4
4
3
Olimme täällä lounaalla. Otimme molemmat hampurilaiset, itse gluteenittoman. Voin sanoa että täältä kyllä saa parasta gluteenitonta hampurilaista mitä ikinä olen syönyt.
Nuori naistarjoilija oli ystävällinen, lasku tuli nopeasti ja ruokakin. Ruoka oli täyttävää, ehkä pienenä toiveena pieni salaatti hampurilaisen kanssa olisi kiva juttu. Mutta ehdottomasti menemme uudestaan. Ravintolassa ei ollut juurikaan väkeä kun siellä kävimme.
naatta 2.12.2014
Arvosana: 0

business
14541
Rax Buffet Hämeenlinna
Work
Kaivokatu 7
Hämeenlinna
13100
Finland
60.992626
24.45698
work
pref
020 7624 820
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/rax-buffet
http://www.rax.fi
pizzabuffet: Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.
Rax Buffet Hämeenlinna
pizzabuffet

4
4
3
Otimme seurueemme kanssa lounaan. Itse gluteenittoman pizzan. Paikassa ei ollut kuin pari henkilöä meidän lisäksi. Ruoka oli oikein hyvää, salaatit hyviä.
Ainoat miinukset siitä että kanansiivet olivat kuivakoita, ilmeisesti olleet jonkin aikaa tarjolla. Sekä miinus siitä että kun seurueemme itseni mukaan lukien olimme jo syöneet ruokamme ja vielä santsanneetkin niin vasta sitten tuli gluteeniton pizza.
Palvelu oli todella ystävällistä ja varmasti tulemme uudestaan kaikesta huolimatta. Gluteeniton pizza oli normaalista poiketen paistettu sopivasti, eli ei liian kuivaksi pohjaa kuten monissa muissa paikoissa saa todeta. Olisi myös kiva jos ruuissa lukisi mikä on gluteenitonta/laktoositonta ja mikä ei. Näin homma sujuisi mutkattomammin sekä asiakkaan että työntekijöiden näkökulmasta katsottuna, kun ei tarvitse kaikkia niitä erikseen mennä kysymään.
naatta 2.12.2014
Arvosana: 0

business
9297
Arnolds Bakery & Coffee Shop Ideapark
Work
Ideaparkinkatu 4
Lempäälä
37570
Finland
61.362598
23.795
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/arnolds1
http://www.arnolds.fi/
kahvila: Arnoldsin kattavassa ja ainutlaatuisessa tuotevalikoimassa on varmasti jokaisen suun mukaisia herkkuja! Juomatarjonnasta löytyy makunautintoja täyteläisistä erikoiskahveista aina aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettuihin Smoothieihin ja Fruitieihin asti. Syötävien puolella on tarjolla perinteisten donitsien ja muffinssien lisäksi mehevän kanelisia Spinnyjä sekä ruokaisia bageleita. TARKASTATHAN PISTEEN AUKIOLOAJAT OSOITTEESTA: http://www.arnolds.fi/kahvilat
Arnolds Bakery & Coffee Shop Ideapark
kahvila

5
5
4
Kävimme ottamassa täällä smoothiet. Makuvaihtoehtoja oli kivasti.
Tilaus tuli nopeasti vaikka paikalla oli väkeä mukavasti.

Maku oli smoothieissa kohdallaan, ystävällinen ja asiantunteva palvelu, ehdottomasti suosittelemme!!!! Varmasti tulemme uudestaan :D
naatta 13.5.2014
Arvosana: 0

business
2456
Cafe Medicin Man
Work
Uudenmaankatu 1
Hyvinkää
05800
Finland
60.6297
24.8573
work
pref
019-414 699
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/cafe-medicin-man
http://www.medicinman.fi
suomalainen: Kellariravintola baarin alakerrassa jossa kattava ruokalista. Pihvit, burgerit, kalaruuat, keitot ja kasvisruuat. Arkisin myös lounaslista.
Cafe Medicin Man
suomalainen

4
3
3
Ravintolassa ei ollut kuin muutama asiakas meidän lisäksemme.
Tarjoilija tuli heti kysymään juomatilauksiamme ja muille tuli juomat hyvin nopeasti, minulle ei lainkaan. Kysäisimme ehkä n. 15 min odottelun jälkeen asiasta. Juoman tuleminen kesti tästäkin huomattavan kauan vaikka naistarjoilijat eivät olleet kiireisiä - liekö sitten hajamielisiä vai missä vika.

Kun ruoka tuli, niin kaikille meistä tuli oikeat annokset, itsellenikin tuli oikea annos mutta pihvin kypsyysaste oli raaka vaikka tilasin kypsän. Kun tästä kysäisin niin asia korjattiin ja seuraava annos oli tosi hyvä!

Tunnelmaltaan kiva paikka! Oikein viihtyisä.

Jostain syystä eräillä naistarjoilijoilla on palvelu hidasta ja hieman nokkavaa. Kun taas miestarjiolijat ovat huippuluokkaa.

Kannattaa varmistaa erikoisruokavaliot tilaamisen yhteydessä vaikka listalla lukisi siitä! Koska itse meinasin saada väärän ruuan ja tästä olisi seurannut vatsakipuja loppuillaksi.
naatta 18.1.2014
Arvosana: 0

business
13953
Ravintola Obelix
Work
Villatehdas, Kankurinkatu 4-6
Hyvinkää
05800
Finland
60.63237
24.867577
work
pref
019 451 130
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-obelix1
http://https://www.obelix.fi/
pihvipaikka
Ravintola Obelix
pihvipaikka

4
4
2
18 €
Tunnelmallinen ruokaravintola.

Plussat:
+ ystävällinen henkilökunta
+ monipuolinen menu
+ ruoka erinomaista ja tuoretta
+ jälkiruokajäätelöannokset olivat tosi hyviä
+ tarjoilija kävi aika ajoin kysymässä onko kaikki ok, mikä oli kiva

Miinukset:
- ruokalistassa ei merkintöjä (VL, L,G ym), eli annoksista pitää erikseen kysyä mitä voi syödä jos on erikoisruokavaliolla
- jotkut ruuat hieman ylihinnoiteltuja
- paikoin hieman kirkkaan spottivalot häikäisivät muutamiin pöytiin kun taas osa pöydistä oli varjossa.

Kaikenkaikkiaan oikein mukava kokemus ja ihanaa että Obelix on tullut takaisin Hyvinkäälle :) Ehdottomasti menemme uudestaan!
naatta 18.1.2014
Arvosana: 1

business
13050
Rax Buffet Hyvinkää
Work
Torikatu 7
Hyvinkää
05800
Finland
60.632164
24.865322
work
pref
020 766 4929
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/rax
http://www.rax.fi
pizzabuffet: Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.
Rax Buffet Hyvinkää
pizzabuffet

4
4
5
Pitkän tauon jälkeen kävin testaamassa paikan arkipäivänä päiväsaikaan. Ruokatunnin aikaan paikka oli melko täynnä, eikä ihme. Ruoka oli huippuhyvää ja tuoretta. Palvelu todella ystävällistä, asiakaspalvelija kysyi kaikilta sisääntulijoilta bonuskorttia ja kertoi tarkkaan mitä on tarjolla mm. päivän keittona.
Ehdottomasti menen uudestaan!!!
naatta 21.11.2013
Arvosana: 0

business
12367
Jyvänen Martinlaakso
Work
Kivivuorentie 4
Vantaa
01620
Finland
60.277962
24.853436
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/naapuriravintola-jyvanen1
http://www.ravintolajyvanen.fi
kotoisaa ruokaa, oluita: Tarjoamme Martinlaakson ostarilla kotoisia ruokia ja kansan suosimia juomia viikon jokaisena päivänä. Persoonallisella otteella, pilke silmässä, arjessa ja juhlassa. Kun mielesi tekee nautiskella, irroitella, rentoutua, palaveerata, treffata, pelata, jännätä, nauraa tai muuten vain viettää laatuaikaa, kaikki käy, senhän lupaa jo Jyväsen lentävä iskulausekin: "Mikäpä siinä!".
Jyvänen Martinlaakso
kotoisaa ruokaa, oluita

4
4
3
Olimme ison seurueen kanssa rauhallisella "kabinetti"-puolella syömässä perjantaina iltapäivällä. Meitä palvellut miestarjoilija oli erittäin ystävällinen, ja asiantunteva.
Jokainen oli tilaamaansa ruokaan tyytyväinen, lihojen kypsyysasteet olivat hyviä, kanat + kastikkeet hyvin maustettuja, ehkä ainakin kana-annoksissa lämpimiä vihanneksia olisi voinut olla enemmän ja monipuolisemmin.
Ruuat tulivat mielestämme nopeasti suhteessa siihen että paikka oli melko täynnä tuohon aikaan iltapäivästä. Ruuat olivat hyvin maustettuja ja oikein maistuvia.

Wc-t olivat ainakin naisten puolella huonossa kunnossa, suurimmassa osassa olivat lukot rikki, sekä yksi wc lainehti ja oli papereista tukossa.

Listalta löytyi kohtuullisesti gluteenittomiakin vaihtoehtoja. Alkuleipäpöydässä ei ollut kuin normaaleja leipiä, gluteenittomat piti pyytää erikseen. Ne olivat lämmitettyjä ja levitteistä sai valita mieluisimman.

Yllätys oli että vedestä veloitettiin laskuissa euro per henkilö, se olisi olettanut kuuluvan ruuan hintaan. Ruoka oli siinä ja siinä oliko hieman ylihinnoiteltu...

Jälkiruokajäätelö oli ehkä parasta jäätelöä mitä olemme pitkään aikaan syöneet :)

Erittäin positiivinen kokemus kuitenkin kaikenkaikkiaan, varmasti tulemme uudestaan!
naatta 26.10.2013
Arvosana: 0

business
2490
Teboil Sveitsinhovi
Work
Mäkikuumolantie 1
Hyvinkää
05800
Finland
60.621399
24.8041
work
pref
020-4708700
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/teboil-sveitsinhovi
http://www.teboil.fi/ServiceStation.asp?path=1;1510;1549;1743;14752
suomalainen: Huoltoasemaketjun ravintolat. Aamiainen, lounas, pitsat ja burgerit.
Teboil Sveitsinhovi
suomalainen

2
1
1
Ajattelimme seurueemme kanssa käydä uudestaan tässä paikassa lähes vuoden tauon jälkeen, jos kokemuksemme paikasta olisi parempi nyt. No, karusti saimme pettyä taas!


Ruuan laatu ok, voisi parantaa laatua kyllä tuosta. Jännä juttu oli että osa seurueestamme otti edullisemman lounasruuan ja osa a´la carte listalta. Tuohon lounaaseen sisältyy muut juomat kuten kotikalja, maito, piimä ym. Mutta jos otat kalliimman a´la carte ruuan, niin joudut maksamaan esim. maitolasista noin euron, eli kaikista muista paitsi vedestä joutuu maksamaan lisämaksun! Huomasimme tämän, kun kassarouva tuli ruokapöytäämme sanomaan meille a´la carte-syöjille että on kiellettyä juoda muita ruokajuomia kuin vettä! Mielestäni käytös oli pöyristyttävää, maksamme kalliimman hinnan ruuastamme ja emme saa edes ruokajuomia ilmaiseksi kun lounaan syöjät saavat - hieman nurinkurista ajatuspolitiikkaa.

Tuntuu että täältä on väki selvästi vähentynyt, liekö syy ruuan laatu vaiko tympeä asiakaspalvelu vai nurinkurinen ruokajuomapolitiikka... tiedäpä tuota, muttei meidän seurueellamme ole hinkua käydä kyseisessä paikassa enää.
naatta 7.10.2013
Arvosana: 0

business
10806
Stefan's Steakhouse, Tampere
Work
Kehräsaari
Tampere
33200
Finland
61.496124
23.763556
work
pref
+358 104233240
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/stefans-steakhouse
http://www.ravintola.fi/stefans
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
pihviravintola: Amerikan Top Chef -kilpailun finalisti Stefan Richter on avannut ravintolan Tampereelle, idylliseen Kehräsaareen. Stefan's Steakhouse on sisustettu perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin modernilla ja raikkaalla otteella. Kuten steakhouse nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat pääosassa ruokalistalla. Esimerkkeinä mainittakoon talon erikoisuus, Wagyu-härän ulkofileepihvi Kobe-style. Eli kyseessä on hienointa ja laadukkainta pihvilihaa kobe-tyyliin erikoisjalostetusta ja ruokitusta karjasta. Tarjoilemme myös vapaana laidunnettua ja jyväruokittua australialaista Clare Valley Gold Premium -pihvikarjan lihaa. Muissakin raaka-aineissa on panostettu laatuun. Se näkyy ja mikä tärkeintä maistuu. Mitään ei ole jätetty puolitiehen. Ruokaan sopivat viinit on valittu huolella Restamax-konsernin viiniasiantuntijoiden johdolla. Stefan's Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia heti työpäivän jälkeen, tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.
Stefan's Steakhouse, Tampere
pihviravintola

4
4
1
Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Olimme neljän jälkeen iltapäivällä paikassa ja siellä oli vain muutama asiakas lisäksemme. Cityshoppariasiakkaina meitä kohdeltiin yhtä hyvin kuin muitakin asiakkaita.

Otin uuniperunan ja pihvin. Uuniperuna ja täyte olivat taivaallisia! Pihvi oikein hyvää, mutta annos kaikenkaikkiaan aika pieni.

Isoin miinus oli se että mielestäni hinnat olivat hurjan korkeita.

Paikka on sisustettu oikein tunnelmalliseksi ja jopa saniteettitilat olivat viimeisen päälle.
naatta 22.7.2013
Arvosana: -2

business
8941
Amarillo Hyvinkää
Work
Uudenmankatu 4
Hyvinkää
05800
Finland
60.6292
24.857901
work
pref
010 766 4342
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/amarillo6
http://https://www.raflaamo.fi/fi/hyvinkaa/amarillo-hyvinkaa
tex mex: Arki erottaa, Amarillo yhdistää! Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea! Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!
Amarillo Hyvinkää
tex mex

5
5
5
Pöytävaraus kävi todella kätevästi netin kautta! Helppoa!
Kun tulimme illalla ravintolaan, meille oli varattu hyvä pöytä ikkunan vierestä. Meitä tultiin heti palvelemaan ja ruoka tuli nopeasti vaikka ravintolaan tuli tosi monta ihmistä samaan kellonaikaan kuin me.
Tilasimme hampurilaisen ranskalaisilla sekä pihvi maissilla. Ranskalaiset sai vaihtaa halutessaan (ilman veloitusta) esim. uuniperunaan tms. Pihvi oli täysin mureaa, molemmat annokset olivat loistavia, maut kohdallaan.
Talon valkoviini oli hyvää, pehmeän raikkaan makuista.
naatta 15.2.2013
Arvosana: 0

business
12336
Wok King
Work
Hämeenkatu 9. Kauppakeskus Willa
Hyvinkää
05800
Finland
60.629852
24.857882
work
pref
0102793388
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/wok-king
http://www.facebook.com/ravintolawokking
sushia / thai / kiinalais: Wok King. Tunnetusti monipuolisin Aasialais buffet Hyvinkäällä. Valikoimana Sushia, Thaimaalaista, Kiinalaista.
Wok King
sushia / thai / kiinalais

Ravintolan omistaja ei toistaiseksi halua Eat.fi:hin julkisia arvosteluja tästä ravintolasta, vaan on päättänyt laittaa olemassaolevat arvostelut piiloon. Arvosteluita ei siis ole poistettu, vaan ne tulevat uudelleen näkyviin mikäli ravintolan omistaja päättää myöhemmin taas sallia arvostelut. Mikäli haluat kysyä miksi tämä valinta on tehty tai haluat antaa muuta palautetta, ota yhteyttä suoraan ravintolaan.
naatta 17.12.2012

business
6471
Ravintola China Jasmine
Work
Hämeenkatu 6
Riihimäki
11100
Finland
60.735802
24.769699
work
pref
019 732368
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-china-yasmine
http://www.kiinajasmine.com
kiinalaista: Lounas aikana kaksi vaihtoehtoa : Lounas listalta 6.80€ Seisovan pöytä 8.20€ sisältään juomat TERVETULOA!!!!
Ravintola China Jasmine
kiinalaista

3
3
3
Annosten koko on hyvä.

Välillä ihmetyttää kun tilaan aina saman annoksen, niin välillä siellä on yksittäinen sieni joukossa tai joku vihannes mitä ei muuten annoksesta löydy.

Hinta-laatusuhde kohdallaan.
Ravintolan sijainti hyvä.
Ruoka maukasta ja salaatit hyviä!

Joskus ravintolassa juoksenteleva työntekijöiden pieni lapsi häiritsee kovalla huutamisellaan. Lapselle saattaa sattua jotain kun hän juoksentelee ihmisten jaloissa jos he eivät lasta huomaa.
naatta 17.12.2012
Arvosana: 0

business
12652
Coffee House Hyvinkää
Work
Torikatu 9
Hyvinkää
05800
Finland
60.631683
24.866323
work
pref
01076 64630
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/coffee-house-hyvinkaa
kahvila: Kupillinen höyryävän kuumaa suosikkikahviasi virkistää ja herättää uuteen aamuun. Runsaat ja herkulliset bagelit, croissantit ja focacciat antavat energiaa ja hyvää oloa, ja ne on helppo ottaa myös mukaan. Kaikissa kahviloissamme kahvin korkeasta laadusta huolehtii koulutettu Master Barista. Käytämme kahviloissamme vain UTZ-sertifioitua kahvia, ja kaikki take away -astiamme ovat täysin biohajoavia.
Coffee House Hyvinkää
kahvila

2
3
2
Otimme seurueemme kanssa pullakahvit täällä. Gluteenittomalla ruokavaliolla oleville ei löydy kuin keksejä. Muille valikoima on ok.
Naistarjoilija oli hieman koppava täällä. Aiemmin kun olen käynyt kahvilla niin miestarjoilija on todella ystävällinen jonka takia olen sinne uudestaan mennytkin.
Teevalikoima voisi olla monipuolisempi. Penkit hieman epämukavia.
naatta 17.12.2012
Arvosana: 0

business
13050
Rax Buffet Hyvinkää
Work
Torikatu 7
Hyvinkää
05800
Finland
60.632164
24.865322
work
pref
020 766 4929
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/rax
http://www.rax.fi
pizzabuffet: Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.
Rax Buffet Hyvinkää
pizzabuffet

3
3
3
Lounas
Kävin syömässä RAXissa arkipäivänä puolen päivän jälkeen. Ravintolassa oli lisäkseni n. 10 ihmistä ruokailemassa, eli paikka oli lähes tyhjä.
Isoksi plussaksi voin sanoa että Hyvinkään RAX on ensimmäinen paikka jossa syön gluteenitonta pizzaa eikä sitä ole paistettu liian kovaksi pohjasta, pizza oli erinomaista!!!

Miinusta oli se että juomat olivat cola-automaatista loppu (Fanta ym.). Sanoin tästä tarjoilijalle. MItään ei tapahtunut, tarjoilija hävisi keittiön uumeniin pitkäksi aikaa. Muut asiakkaat tässä välillä sanoivat myös juomien puutteista henkilökunnalle, mitään ei tapahtunut taaskaan.
Jonkun ajan päästä eräs tyttö tuli laittamaan juomia kuntoon mutta hänkin ravasi kassalla tämän tästä ja asiakkaat joutuivat odottamaan tolkuttoman kauan että saisivat ruokajuomia.
Kun tein lähtöä ravintolasta niin vasta silloin juomat saatiin kuntoon. Tämä oli noin 45 minuutin päästä siitä kun tulin syömään.
Henkilökunta ei ollut mitenkään kiireisen oloinen, osa jopa näytti siltä että "oli tekevinään jotain", kuten pyyhki jo puhtaita pöytiä ym. Jäi ylipäätään hiukan välinpitämätön fiilis paikasta kaikenkaikkiaan.
Se myös mikä oli erikoista oli ettei salaattipöydässä ollut lainkaan tuorekurkkua tarjolla, kuten yleensä aina RAXeissa on. Niitä tosin tuotiin lähtiessäni tarjolle.
naatta 13.12.2012
Arvosana: 0

business
8922
Subway Hyvinkää
Work
Kauppalankatu 7-11
Hyvinkää
05800
Finland
60.633801
24.859301
work
pref
040 4177758
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/subway-hyvinkaa
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/hyvinkaa/kauppalankatu
pikaruokaa
Subway Hyvinkää
pikaruokaa

3
3
2
Hyvän makuista ruokaa. Tosin harmillista että nykyään kun olen gluteenittomalla ruokavaliolla, ei täällä ole tarjolla mitään minulle.
naatta 14.11.2012
Arvosana: 0

business
7339
Manhattan Steak House Tampere
Work
Koskikeskus 3 krs.
Tampere
33100
Finland
61.4953
23.767799
work
pref
(03) 222 8839
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/manhattan-steak-house-tampere
http://www.manhattansteakhouse.fi/pages/ravintolat_tampere.htm
pihviravintola, grilli
Manhattan Steak House Tampere
pihviravintola, grilli

2
2
2
Tarjoilija vastasi kysymykseen pihvin gluteenittomuudesta: "ei niissä pitäisi olla gluteenia, en usko että on..) Tässä taas palaan siihen että jos on esim. joku henkilö jolla on vehnäallergia, tällöin vehnää ei saa olla tippaakaan, tai henki voi lähteä! Ei siinä auta se että sanotaan että ei uskota että jotain ainesosaa on. Joko sitä on tai ei.
Ruoka-annos oli mielestämme hieman kutistunut kun vertaa sitä hieman yli vuosi sitten. Ainakin salaattia oli huomattavasti vähemmän ja paikka tunnelmaltaan oli pikaruokamainen ja meluisa. En usko että menemme enää tänne syömään.
naatta 14.11.2012
Arvosana: 2

business
8912
Kotipizza Hyvinkää
Work
Uudenmaankatu 32-34
Hyvinkää
05800
Finland
60.624401
24.851801
work
pref
019-453417
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kotipizza-hyvinkaa
pizzeria: Pizzeriaketju. Viihtyisä ja tilava ruokailutila.
Kotipizza Hyvinkää
pizzeria

2
3
2
Lähes aina kun tilaan gluteenittoman pizzan, se on paistettu pohjasta liian kovaksi tai jopa mustaksi. Gluteeniton pizzapohja kun muutenkin on sitkeämpää kuin normi vehnäpohja, niin kyllä näissä välillä on hampaat kovilla... Muuten perus-ok palvelu, hymyäkin olisi kiva nähdä joskus.
naatta 14.11.2012
Arvosana: 0

business
2454
ABC Hyvinkää
Work
Peltokuumolantie 2
Hyvinkää
05800
Finland
60.619202
24.806
work
pref
010-7666720
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/abc-hyvinkaa
http://www.abcasemat.fi/verkosto/liikennemyymalat/hyvinkaa
suomalainen: Huoltoasemaketjun ravintola. Aamiainen ja lounas.
ABC Hyvinkää
suomalainen

1
1
1
En voi kenellekään suositella ABC:n ruokaa. Mautonta plitkua. Ruoka oli joku lihakastike.
Salaattivalikoima huono, ja monesti nahistuneita, osa astioista täyttämättä jolloin joutuu pyytämään henkilökuntaa täyttämään ruoka-astiat. Todella ylihinnoiteltu laatuun nähden!!! En suosittele tuhlaamaan rahoja tähän paikkaa.
Pullat ym. leivät monesti kuivahtaneita, ja tottakai veloitetaan normihinta.
naatta 14.11.2012
Arvosana: 0
Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers