Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

mimsa 9 arvostelua

%count% arvostelua 9

Tapahtumat

mimsa arvosteli ravintolan ABC Piihovi Salo: Ihan perus ABC.
mimsa arvosteli ravintolan Amarillo Mikonkatu: missä oli asiakaspalvelu?
mimsa arvosteli ravintolan Meri Cafe Kristina: Lohileipä oli pettymys maistui vanhalle kalalle.kahvi ok.
mimsa arvosteli ravintolan Rosso ja Public Corner Pasaati: syötiin pizza,todella hyvä rapea pohja ja juuri sopivasti täytettä.
mimsa arvosteli ravintolan Café Cabriole: mukava miljöö,ja ihana istua hetkeksi ja rentoutua.ihan maukas piirakka pala oli ja hyvät jäätelöannokset.
mimsa arvosteli ravintolan Rafael's Steak House and Bar: Ollaan käyty monta kertaa,sekä perheen kanssa ja ystävien kera,todella mukavaa henkilökuntaa ja ruoka just sitä mitä haluttiin!
mimsa arvosteli ravintolan Liisantalon leipomo - Tuhannen tuskan kahvila: Niin Ihana että ei sanotuksi saa!!!Kannatti käydä,ja tullaan myös uudestaan.
mimsa arvosteli ravintolan Pahuna: Namskis!
mimsa arvosteli ravintolan Vaherkylä Konditoria - Cafe: Nätti paikka,palvelu jotenkin negatiivinen,kakut ok..leivät hyvät.
mimsa arvosteli ravintolan Runda Munken: Todella hyvä paikka,ystävällinen henkilökunta,hyvät maukkaat tuotteet ja todella kiva toi take away catering.

area.social.login.providers