Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

marantal 2 arvostelua

%count% arvostelua 2
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
4065
Ravintola Ole/ Restaurante Olé/ Hyvinsyöntipaikka olé
Work
Kouvolankatu 34
Kouvola
45100
Finland
60.868099
26.7106
work
pref
05-3116961
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-ole-kouvola
http://www.restauranteole.fi/
paras pihvipaikka: Vuonna 1982 perustettu tunnelmallinen Restaurante Olé tarjoaa jo legendaariseksi tulleita annoksia tutussa ja kodikkaassa ympäristössä Kouvolan keskustassa. Tarjoamme parhaista raaka-aineista tunteella valmistettuja aterioita. Ruokalistalla vaihtoehtoja äyriäisistä runsaisiin pihveihin. Tapaslistalta löytyy pieneen nälkään pienellä rahalla makuelämyksiä joita voi nauttia vaikkapa viinilasillisen kanssa hyvien ystävien seurassa.
Ravintola Ole/ Restaurante Olé/ Hyvinsyöntipaikka olé
paras pihvipaikka

2
2
1
25 €
Kun käy ravintolassa ja maksaa annoksesta 25€, niin odottaa saavansa selkeästi parempaa ruokaa kuin itse tekisi. Nyt ei oltu lähelläkään. Naudanlihakääryleet ovat yleensäkin ohuita ja menevät helposti yli, joten se armahdettakoon, mutta jos ravintola-annoksen lisukkseet ovat slicerilla siivutetut pari siivua tomaattia ja kurkkua salaatinlehden ja valmisranskalaisten kera, niin tämän annoksen ostaisin mieluummin jostain pikaruokalasta kympillä. Kaiken kruunaa tunkkainen punaviinikastike, jota on yli puoli lautasellista, jolloin niin ne rapeat ranskalaiset, kuin kasviksetkin uivat siinä. Korkean hinnan ei tarvitsisi aina korreloida kalliita raaka-aineita, mutta sen pitäisi olla edes tae ammattitaidosta ja käsityöstä.
marantal 25.8.2016
Arvosana: 0

business
5185
Tertin Kartano
Work
Kuopiontie 68
Norola
50350
Finland
61.706558
27.362007
work
pref
(015) 176 012
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/tertin-kartano
http://www.tertinkartano.fi/
suomalainen kartanoravint
Tertin Kartano
suomalainen kartanoravint

3
2
1
Brunssi
25 €
Viime sunnuntain brunssi oli suorastaan naurettava. Kahta salaattia vain, joista toisessa ei muuta kuin salaatinlehtiä ja valkoherukoita. Sitten purkista valmiita muikkuja, vähän silliä ja lohikakkua. Perään keitettyjä perunoita ja ylikypsää possua. Leiväksi näkkäriä ja jälkkäriksi kuivaa kakkua ja pullaa. Juomavalikoimassa vettä ja kahvia. Ja hintaa 25€ ja 4 vuotiaaltakin vielä 12€. Jos brunch = breakfast + lunch, niin missä tässä oli se breakfast-osuus? Ja muutenkin niin suppea ja helpollä kyhätty kokonaisuus ettei mitään järkeä. Tuolla hinnalla odottaisi TODELLA paljon enemmän. Voisivat käydä pitäjät, joskus vaikka Helsingissä Sandrossa brunssilla ottamassa mallia. Niin ja vaimoni kun on kasvissyöjä, niin mitä tuossa pöydässä oli hänelle? Aivan oikein, kahta sorttia salaattia...
marantal 25.8.2016
Arvosana: 0
area.social.login.providers