Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

luukmi 4 arvostelua

%count% arvostelua 4
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
10888
Villisika
Work
Verkatehtaankatu 3
Tampere
33100
Finland
61.497215
23.767338
work
pref
010 4233 243
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/villisika
http://www.ravintola.fi/villisika_tampere
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
Kotimaista: TUHTIA JA REHELLISTÄ RUOKAA KOTIMAISUUTTA SUOSIEN Villisika on helppo ja rehellinen ravintola, se ollaan todistettu jo yli seitsemän vuoden aikana. Listalla on helppoja ja klassisia liharuokia kuten kotimaisia sisäfileitä, possua ja kanaa. Ylikypsä Villisika on noussut vuosien varrella suosituimmaksi annokseksi. Myös kevyempään makuun löytyy ratkaisuja kuten salaatteja, vegeruokaa ja siikaa. Lähes koko lista on kasattu kotimaisten tuotteiden ympärille ja kun tähän yhdistää viinejä lukuunottamatta kotimaisen juomalistan - on illanviettopaikka selvä! Villisian suosittu lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14 noutopöydästä. (Lounasaikana emme tarjoile a'la carte listan ruokia). Viikonloppuisin Villisiassa soi livemusiikki aina pikkutunneille saakka Ilonan yhteydessä.
Villisika
Kotimaista

3
3
2
20 €
Kahden hengen illallinen lauantaina onnistui hyvin. Pöytävaraus oli ja hyvä niin, koska saapumisemme jälkeen alkoi väkeä tulemaan enemmänkin. Olisin ottanut Possun potkaa, mutta sitä olisi joutunut odottamaan kauemmin kuin muita ruokia, koska oli vielä muhimassa. Otin siis aurajuustoleikkeen ja kumppani tilasi maksaa. Leike oli todella iso ja maultaan ihan ok. Ilman aurajuustoa se olisi ollut keskivertoleike. Maksa kuulemma maistui hyvältä, mutta parempaakin on syöty. Samoin maksa-annos olisi saanut olla suurempi. Pakko myöntää, että odotin ehkä vähän enemmän ruokien kuvausten perusteella makua ja "äijäilyä". Ravintolana Villisika on viihtyisä ja mukavasti sisustettu. Tilaa on hyvin pöytien ympärillä. Palvelu perinteistä. Possun potka - annos on joskus pakko vielä päästä testaamaan.
luukmi 24.5.2015
Arvosana: 0

business
14134
Taj Indian Restaurant
Work
Itäinenkatu 11
Tampere
33210
Finland
61.500832
23.759083
work
pref
040 1290162
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/taj-indian-restaurant
Taj Indian Restaurant

4
4
3
Lounas
15 €
Vappubuffet inasen alle 15€ per henkilö. Tarjolla pätevä kattaus kana- ja lammasruokia, salaattia, riisiä ja lisukkeita. Jälkkärinä tarjottu mangovaahto oli todella hyvää. Samoin Naan- leipä. Kerran käynyt aiemmin ja silloinkin ruoka erittäin hyvää. Nyt oli taloon tullut suomenkielinen tarjoilija, jota viime kerralla ei ollut. Kaiken kaikkiaan hyvä buffet-kokemus ja ehdottomasti suosittelen kyseistä ravintolaa ihan jokaiselle.
luukmi 2.5.2015
Arvosana: -1

business
7437
Ravintola Frankly
Work
Hallituskatu 22
Tampere
33200
Finland
61.49633
23.75378
work
pref
(03) 2120 235
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-frankly
http://www.ravintolafrankly.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=402&culture=fi-FI
eurooppalaista: Ravintola Frankly on välittömän tunnelman ja suussasulavien herkkujen nimiin vannova ruoka- ja seurusteluravintola Tampereen keskustassa. Frankly on palvellut samalla paikalla, Hämeenpuiston kupeessa, jo vuodesta 2004. Kesällä 2018 Franklyn ilmettä päivitettiin modernimmaksi. Lounasta on tarjolla arkisin klo 11-14. Päivän lämminruokalounas tarjoillaan lautasannoksina samoin kuin viikottain vaihtuvat lounassalaatit. Lounaaseen kuuluu alkuun raikas salaattibuffet. Lounasvaihtoehdot voi täydentää kolmeksi ruokalajiksi vaihtuvilla alku- ja jälkiruuilla. Franklyyn on helppo tulla ennen tai jälkeen teatteriesityksen, sillä Tampereen Työväen teatteri sijaitsee vain kivenheiton päässä. Henkilökunta panostaa palveluun rennolla otteella ja tavoitteena on tuottaa onnistunut ruokailukokemus tilanteen luonteen mukaan niin pienemmille seurueille kuin isommillekin ryhmille. Tervetuloa viihtymään ja herkuttelemaan!
Ravintola Frankly
eurooppalaista

4
4
3
23 €
Viihtyisä sisustus, ei liian pramea, mutta ei tylsäkään. Ikkunoissa säleiköt tuomassa mukavasti rauhaa ohikulkijoilta sulkematta kuitenkaan näkemistä sisältä ulospäin. Palvelu vähän jähmeää, mutta ystävällistä. Pöytään tuotiin leivät heti istumisen jälkeen ja ruokakin tuli sopivan reippaasti tilaamisen jälkeen. Tosin väkeä ei vielä siinä vaiheessa paljoa ravintolassa ollut. Itselleni tuli häränrintaa ja valkosipuliperunoita, seuralaiselle siikapihvit lohkoperunoilla. Ruoka maittavaa, annokset isohkoja (tulee täyteen ilman alkupaloja) ja ansaitsi kehut. Voisin mennä uudelleenkin!
luukmi 27.11.2014
Arvosana: 1

business
10640
Roast
Work
Tammelan puistokatu 34
Tampere
33500
Finland
61.499458
23.779556
work
pref
01005586
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/roast
http://www.roast.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
rouhea ravintola: Roastin ruokalistan suunnittelussa painotettiin korkealaatuisia raaka-aineita ja aitoja makuja kaikenkokoiseen nälkään. Hauskat erikoisuudet, tekevät syömisestä todellisen elämyksen. Laaja juomavalikoima hivelee illanistujan makunystyröitä, ruoan kanssa tai ilman. Roast on illanviettopaikka, mitä sitten mukavaan iltaan kuuluukin: hengailua ystävien seurassa, hyvää palvelua ja tunnelmaa sekä ruokaa, juomaa tai molempia! Palvelemme totta kai myös isompia porukoita ja yrityksiä: Yksityistilaisuudet ja vaikkapa kokoukset voidaan järjestää viihtyisässä ympäristössä joustavasti erilaisiin tarpeisiin mukautuvassa kabinetissamme.
Roast
rouhea ravintola

2
3
1
20 €
Palvelu oli ihan hyvää, mutta ruoka ei säväyttänyt. Pekoniburgerissa ainoa hyvä asia oli pihvi. Sämpylä ei maistunut miltään ja ranskalaiset pystyy kuka tahansa maustamaan paremmin, pelkkä tavallinen grillimauste ei ole ravintolatasoista maustamista. Salaatit vetisiä ja majoneesi maistui kitalaessa koko loppuillan. Jos Tampereella tahtoo burgerin niin oikeastaan mikä tahansa paikka on parempi vaihtoehto niin hintansa kuin laatunsa puolesta. Ei se nyt pahaa ollut, mutta.. Seuralaisen mukaan vasikka oli ihan hyvää, mutta annos pienehkö ja lohkoperunat kovia. Jäi nyt vähän epäselväksi mikä paikka Roast haluaa olla.. Fine Diningiä se ei ole, pubiruokaa siellä ei tarjota, hampurilaisravintola se ei ole eikä kotiruokaravintolastakaan Roast mene. Sisustus muuten ihan kiva, mutta aivan liian paljon pöytiä niin pieneen tilaan. Tunnelmaa latisti liian lähellä olevat naapuripöydät. Onneksi olin lukenut arvosteluja etukäteen niin tiesi pelätä pahinta/olla odottamatta liikoja. Tuskin tulee mentyä uudelleen, koska hinta - laatu - suhde on vain aivan liian pielessä tässä ravintolassa.
luukmi 14.2.2014
Arvosana: 2
area.social.login.providers