Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

lilyputti 7 arvostelua

%count% arvostelua 7

Tapahtumat

lilyputti arvosteli ravintolan Ravintola Lähiö: OK lounas, mutta ylihinnoiteltu.
Lounas
17 €
lilyputti arvosteli ravintolan Eatos: Picture tells a thousand words.
Lounas
11 €
lilyputti arvosteli ravintolan Skiffer Erottaja: Skiffer ei vakuuttanut.
16 €
lilyputti arvosteli ravintolan Töölönranta: Sunnuntaibrunssi maaliskuussa 2014: alkupalapöydän antimet olivat OK, mutta seurueemme kala-/kasvissyöjälle ei lämpimistä ruuista löytynyt juuri mitään syömistä.
lilyputti arvosteli ravintolan Lungberg: Alkuruuat sekä lisukkeet olivat selkeästi ylihinnoiteltuja laatuunsa ja kokoonsa nähden.
lilyputti arvosteli ravintolan Kombo Winebar & Kitchen: What a gem!
10 €
lilyputti arvosteli ravintolan Toca: Lounasvisiitillämme tarjolla oli pastaa keittokinkulla ja salaattia keittokinkulla.
Lounas
10 €
lilyputti arvosteli ravintolan Galleria-ravintola Wellamo: Went to Ravintola Wellamo with a large group and so our dinner was prebooked.
lilyputti arvosteli ravintolan Patrona Modern Mexican Kitchen: Luettuani aikaisempia arvioita, en odottanut Patronalta paljoakaan.
25 €
lilyputti arvosteli ravintolan Persian Ravintola: Tämä ravintola sijaitsee keskellä ei mitään ainakin näin helsinkiläisen näkökulmasta.
22 €
lilyputti arvosteli ravintolan Ravintola Meche: Miellyttävä lisäys Helsingin ravintolamaailmaan.
45 €
lilyputti arvosteli ravintolan Suola: Varsin raskasta ja mielikuvituksetonta ruokaa, joka ei missään nimessä ollut pahaa, mutta ei herkullistakaan.
40 €

area.social.login.providers