Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

joiku 14 arvostelua

Hyvästä ravintolakokemuksesta jää hyvä mieli pitkäksi aikaa. En ole kulinaristi, enkä ymmärrä Michelin-tähtien päälle, mutta rakastan ruokaa ja yritän haastaa itseäni maistamaan aina jotain uutta - vaikka tuppaankin pitäytymään valitettavan usein hyviksi havaitsemissani annoksissa ja ruokapaikoissa.
%count% arvostelua 14

Tapahtumat

joiku arvosteli ravintolan Rosso Lappeenranta: Eipä tästä kokemuksesta sen enempää, tyypillistä Rosso-"laatua".
joiku arvosteli ravintolan Ravintola Veljekset: Ihan ok paikka, ystävällinen palvelu.
joiku arvosteli ravintolan Indian Cuisine: Parhainta intialaista, mitä olen kyseisen genren ravintoloissa koskaan syönyt!
joiku arvosteli ravintolan Ravintola Comico: Herkullista ruokaa ja valtavat annokset - alkuruokia ei tarvita, vatsa täyttyy kyllä ilmankin.
joiku arvosteli ravintolan Gringos Locos Tampere: Ruokailukokemus terassilla lämpimänä kesäpäivänä oli varsin miellyttävä, pitänee tulla toisen kerran katsastamaan myös ravintolan sisätilat.
joiku arvosteli ravintolan Kaffehuset August: Herttainen pikkupaikka keskellä Vaasaa, viihtyisä sisustus ja kohtelias, joskin hieman jäykähkö palvelu.
joiku arvosteli ravintolan Amurin Helmi: Kahvila sopii työläiskorttelin henkeen kuin nenä päähän.
joiku arvosteli ravintolan Ravintola Thai & Laos: Olin varsin pettynyt tähän ravintolaan, koska odotin ruoalta paljon ravintolan saaman palautteen perusteella.
joiku arvosteli ravintolan Ravintola Pirate: Aiemman palautteen lukeneena hieman kieltämättä oli ennakko-odotuksia tästä ravintolasta, mutta kokemukseni oli kuitenkin kaiken kaikkiaan ihan miellyttävä.
25 €

area.social.login.providers