Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

jle 46 arvostelua

%count% arvostelua 46

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten

Tapahtumat

jle arvosteli ravintolan Kebab-Grillikioski Tori.
jle arvosteli ravintolan Gastropub Neliapila.
Lounas
9 €
jle arvosteli ravintolan Cantina Fiesta: Burritot alempaa keskitasoa, mutta lounaskokemuksen keskipisteenä tällä kertaa naapuripöydän draama.
9 €
jle arvosteli ravintolan Sun Namaste: Ennen täältä sai hyvää intialaista, nyt listalla on pelkästään perinteistä suomalaista kotiruokaa.
Lounas
9 €
jle arvosteli ravintolan Mario: Lounaalla itseni lisäksi kaksi muuta asiakasta, silti lähes joka pöydässä edellisten asiakkaiden astioita.
Lounas
jle arvosteli ravintolan Ravintola Purebite: Lievä pettymys.
10 €
jle arvosteli ravintolan Pancho Villa: Ei mennyt ihan nappiin tämä visiitti.
15 €
jle arvosteli ravintolan Ali Baba: Pari vuotta sitten isomman remontin jälkeen hinnat nousivat melko korkeiksi ja annoskoot pienenivät.
8 €
jle arvosteli ravintolan Leskirouva.
Lounas
10 €
jle arvosteli ravintolan Hoa Xuan Vietnam-Indian ravintola: Lounasbuffet on kasvispainotteinen intialainen, tosin liharuokaakin löytyy kalaa, kanaa, katkarapua ja punaista lihaa yhtä sorttia jokaista.
Lounas
9 €
jle arvosteli ravintolan Soi Soi: Todella hyvää kasvisruokaa ja halvalla - palvelussa paljon parantamisen varaa.
8 €
jle arvosteli ravintolan Ravintola Ankkuripaikka: Ilahduttavaa että kasvishampurilaisen pihvi on itse tehty eikä tehdasvalmiste; vähemmän ilahduttavaa oli se, että pihvi oli mauton ja pinnalta karrelle palanut.
jle arvosteli ravintolan Martina Vilhonkatu.
Lounas
13 €
jle arvosteli ravintolan Rosso Hyvinkää: Hyvinkään Rosso yrittää luksusilmeellä, baaritiskillä ja tuotemyynnillä näyttää oikealta ravintolalta, mutta kuoren alta löytyy sama vanha ketjuravintola kuin aina ennenkin.
20 €
jle arvosteli ravintolan Coyote Bar & Grill Ideapark: Hampurilaisannoksesta oli unohtunut ranskalaiset kokonaan, mikä on melko uskomaton suoritus (kokki eikä tarjoilija huomanneet asiaa?).
jle arvosteli ravintolan Punainen Aurinko: Sattuiko huono tuuri, mutta mukaan otettu kalaa, sieniä ja bambunversoja oli lähestulkoon syömäkelvotonta.
10 €
jle arvosteli ravintolan Ravintola Fregatti: Fregatti on enemmänkin kapakka josta saa ruokaa kuin ruokaravintola.
16 €
jle arvosteli ravintolan Ravintola Malmin Paratiisi.
jle arvosteli ravintolan Sävel: Piti testata hyvien arvostelujen takia, mutta pettymys oli kirjaimellisesti karvas kun vegeburgerin pihvi oli se jo aivan liian tutuksi tullut jauhoinen juureslätty.
12 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2 3
area.social.login.providers