Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

jjk_espoo 3 arvostelua

%count% arvostelua 3
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
884
Ravintola Mallaskaski
Work
Kaskipiha 1
Espoo
02340
Finland
60.176498
24.6553
work
pref
(09) 809 1115
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-mallaskaski
Ravintola Mallaskaski

3
4
4
Ihan mukava lähiöpub, jossa saa pientä syötävää myös iltaisin, salaattiannokset riittävän isoja, hyvällä palveluasenteella - ei ole tullut vastaan mitään moitittavaa :-)
jjk_espoo 9.11.2014
Arvosana: 0

business
217
Ravintola Savu
Work
Tervasaarenkannas 3
Helsinki
00170
Finland
60.173683
24.968725
work
pref
09 7425 5574
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/savu
http://www.ravintolasavu.fi
suomalaista, tervasaari: Ravintola Savu on avoinna ennakkotilauksesta yksityistilaisuuksiin. Ravintola Savu sijaitsee Tervasaaressa, Kruununhaan edustalla, tieyhteyden päässä. Tervasaaren talvi-idyllissä astut kuin toiseen maailmaan. Savun ainutlaatuisena miljöönä toimii vuonna 1805 tervavarastoksi rakennettu punainen hirsiaitta, jossa voi aistia tervan ja savun aromeja niin ruoassa kuin juomassakin. Myös kauden parhaat maut maistuvat vuodenaikojen mukaan vaihtuvassa menussa!
Ravintola Savu
suomalaista, tervasaari

4
2
1
Lounas
25 €
Paikalla parhaaseen lounasaikaan, hieman kahdentoista jälkeen, sali vajaa puolillaan. Pyysimme päästä rannan viereiseen pöytään, koska siinä ei ollut varattu-kylttiä, saimme vastauksen tarjoilijalta, se on varattu, me tiedämme mitkä pöydät ovat... Alkuruoan saaminen pöytään kesti 40 min. Se tuotiin heti asiasta kysyttyäni, joten oletan sen jääneen jonnekin unohtuneena odottamaan. Kanttarellikeitto oli haalea, huoneenlämpöistä. Huomautin asiasta, jolloin keitot kannettiin keittiöön ja tuotiin parin minuutin päästä takaisin. Samanlämpöisinä. Asiaa pahoiteltiin. Pääruoka, savulohi, oli erinomaista, todella hyvää. Odotteluun tympääntyneenä rohkenin pyytää laskun etukäteen, pääruokaa odotellessa. Tarjoilija alkoi ihmettelemään asiaa, jolloin sanoin, että jos nyt vain saisin sen laskun, kiitos. Ihmeteltyäni alkuruoan viipymistä, vastaus oli "kun meillä on täällä hirveä härdeli" - ei kiinnosta, einkä nähnyt sellaista. Viimeinen detalji. Maksettaessa annoin korttini sanoen "pankkikortilla". Sain maksupäätteen johon aloin syöttämään pin-koodia. Ihmettelin miksi kone ei reagoi, kunnes tarjoilija huomautti viisaasti, että teidän pitää ensin valita maksutapa. Voi minua tyhmää asiakasta. Minulle ja ulkomaisille vieraille asia kävi selväksi. Oppi tästä: älä mene ravintolaan, jossa et ole aiemmin ollut, tarkistamatta sen arviointeja ja palautetta. * TÄYDENNYS seuraavana päivänä. Ravintoloitsija otti yhteyttä ja selvitti asiaa. Hyvin asiallisesti ja siistis hoidettu jälkihoito. Kiitän ja arvostan. Vakuutti, että tällainen oli täysin poikkeuksellista heidän ravintolassan. Haluan uskoa.
jjk_espoo 11.6.2014
Arvosana: 0

business
11520
Tony's Corner
Work
Mäntyviita 6
Espoo
02210
Finland
60.179115
24.812374
work
pref
044-0656526
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/tonys-corner
http://www.tonyscorner.fi/
intialaista, pizzaa
Tony's Corner
intialaista, pizzaa

4
4
4
Lounas
8 €
Erinomaista meren pastaa - suosittelen! Annos ei todellakaan jätä nälkäiseksi, ja lisäksi tulee vielä päälle vastapaistettu herkullinen leipä :-)

Henkilökunta erinomaisen ystävällistä.

Paikan ulkonäkö vaatimaton, mutta toisaalta sopii yleisesti ympäristöön, ja varsinkin hintatasoon.
jjk_espoo 9.8.2011
Arvosana: 0
area.social.login.providers