Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

huopa 24 arvostelua

%count% arvostelua 24

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten

Tapahtumat

huopa arvosteli ravintolan Namcha Cafe: Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa.
Lounas
8 €
huopa arvosteli ravintolan Cafe Stoa Cultural Kitchen: Viikonlopun lounasajan buffetti oli melko selvästi itä-helsingin parasta ruokaa.
18 €
huopa arvosteli ravintolan Linnoitusravintola Kamu!: Suomen kivoja pikkukaupunkeja turistina kierrellessä Hamina oli jotenkin jäänyt pois matkakartalta.
20 €
huopa arvosteli ravintolan GIWA.
Lounas
10 €
huopa arvosteli ravintolan Fulbari: Olipa varmaan paras shahi paneer mitä olen syönyt..
14 €
huopa arvosteli ravintolan Mestarikilta: Olen nyt syönyt useamman lounaspitsan ja yllättynyt miten mukavia pitsoja paikka tarjoaa lounaaksi.
Lounas
8 €
huopa arvosteli ravintolan Pasila Visio: Lounas on melko standardia ketjulounastasoa.
Lounas
9 €
huopa arvosteli ravintolan West Corner: Paikka näyttää melkoiselta kännikuppilalta ulkoapäin, mutta lounaalla paikka tarjoileekin ihan mukiin menevää kiinalais-thaibuffet-mättöä ja jopa varsin hyvää sushia.
Lounas
10 €
huopa arvosteli ravintolan Ravintola Windsor: Ruoat ovat hyvää perusintialaista.
Lounas
10 €
huopa arvosteli ravintolan Amica Maistraatinportti: Elämäni paras ns.
Lounas
9 €
huopa arvosteli ravintolan Panza Kuopio: Testasin enchadon alkupalaksi ja kala-enchiladan listalta..
21 €
huopa arvosteli ravintolan Chinaman: Löytyipäs taas aika kioskiputkan näköinen mutta ruokien maultaan loistava paikka..
Lounas
9 €
huopa arvosteli ravintolan Southpark Restaurant: Olen syönyt nyt muutaman viikon täällä työlounaita hyvällä menestyksellä.
Lounas
12 €
huopa arvosteli ravintolan Bunthan's food: pykälön normikiinalaista parempaa, kungpo tofu oli etenkin varsin onnistunut, samoin sopulinauta.
Lounas
7 €
huopa arvosteli ravintolan Café Trocadero: tullut näemmä muiltakin, mutta salaattipöytä oli jopa selvästi parempi kuin pääruoka omalla visiitilläni.
Lounas
10 €
huopa arvosteli ravintolan Ikki Sushi: Siisti pieni japanilainen josta saa sushin lisäksi muutakin japanilaista ruokaa, etenkin nuudelikeitot olivat erittäin hyviä, eikä muissakaan lounasannoksissa ollut mitään isompaa moitetta.
Lounas
10 €
huopa arvosteli ravintolan Panimoravintola Plevna: punajuurimureke tai vastaava maistui erittäin hyvältä ja kyytipojaksi otettu plevnan sima oli myös positiivinen yllätys, etenkin henkilölle joka ei yleisesti oluista pidä.
15 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers