Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

huima 13 arvostelua

%count% arvostelua 13

Tapahtumat

huima arvosteli ravintolan Ravintola Factory Aleksi: Buffet viikonloppuna oli ihan ok ja vaikka tila ei olekaan maailman tunnelmallisin oli ruoka, palvelu ja hinta kohdillaan.
huima arvosteli ravintolan Angora (Capris): Parhaita pizzerioita näillä hinnoilla.
6 €
huima arvosteli ravintolan Il Duetto: Kiitos city-shopperi kortin oli ruokailu halpaa ( kaksi pitsaa yhden hinnalla ) ja kokemus sen takia erittäin positiivinen.
15 €
huima arvosteli ravintolan La Bodega: Ruokailu häppy hourin aikaan - eli kaksi ateriaa yhden hinnalla - takasi erinomaisen value for money suhteen, eikä ruuassa ollut muutenkaan valittamista.
15 €
huima arvosteli ravintolan Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs: Kävimme syömässä pilvisenä päivänä F8:ssa grillin puolella välimeren härkää ja lohta, eikä annokset tuottaneet pettymystä.
20 €
huima arvosteli ravintolan Dylan: Dylan on ollut kerrassaan mahtava lisä Arabianrannan lounastarjontaan.
Lounas
10 €
huima arvosteli ravintolan Ravintola Loisto: Kävimme syömässä kesäisenä päivänä Loistossa Aurinkolahdessa 2 * Chicken Korma annokset, ja nautimme pullollisen valkoviiniä ulkoilma terassilla.
20 €
huima arvosteli ravintolan Fonda del Sol: Ostoshelvetin ravintolahelvetiltä ei voi odottaa paljon, emmekä odottaneetkaan.
10 €
huima arvosteli ravintolan Pub & Pizzeria Sivukaide: Hirveään paikkaan jemmattu halpispitseria, jossa saa hukutettua nälän ja janon halvalla.
5 €
huima arvosteli ravintolan New Bamboo Center: Curry-annokset ovat se syy - vauhdikkaan tunnelman ohella - miksi New Bamboo Centeriin mennään.
Lounas
8 €
huima arvosteli ravintolan Sodexo Arabianrannan portaali, Hestia: Ruoka mukaan otettuna n.
6 €
huima arvosteli ravintolan Puotilan Pizza & Kebab: Yllättävän hyvä lähiöpitseria, ei maata mullistava tai mahtava kokemus - mutta kun laiskottaa ja haluaa joko itse hakea tai tilata kotiinsa, on tämä hyvä vaihtoehto.
10 €
huima arvosteli ravintolan Herkkuhaarukka: Arabianrannan pienessä valikoimassa Herkkuhaarukka on ihan hyvä vaihtoehto.
Lounas
8 €
huima arvosteli ravintolan Chico's Itäkeskus: Keskikertaisessa burgeriketjussa Itäkeskuksen Chico's edustaa keskinkertaisuutta.
15 €
huima arvosteli ravintolan Mecca: Mecca ei ole pettänyt odotuksia kertaakaan ja on tarjonnut aina mukavat puitteet hyvälle syömiselle ja ajanvietolle - tosin hintavalle sellaiselle.
60 €
huima arvosteli ravintolan Chico's Arabia: Kerran työporukan kanssa käyty - ja jää viimeiseksi vierailuksi.
15 €
huima arvosteli ravintolan Memphis Hesari: Perusburgereita ja sandwicheja tullut syötyä Memphisissä.
18 €
huima arvosteli ravintolan La Famiglia: La Famiglia on ollut aina ok.
20 €
huima arvosteli ravintolan Grande Grill: Pihvien ja lihan suhteen Grande Grill on ollut yleensä erittäin hyvä.
25 €

area.social.login.providers