Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

hollolalainen 16 arvostelua

%count% arvostelua 16

Tapahtumat

hollolalainen arvosteli ravintolan Kellariravintola Hällä: Ruoka ei varsinaisesti ollut mitään huonoa,mutta siinä ei ollut mitään mikä saisi tulemaan tänne uudelleen.
26 €
hollolalainen arvosteli ravintolan Fontanas Restaurant & Bar: Hieman hymyilyttää nämä hypetykset tuossa alla ,- noh, kirjautumattomien kommentteja ne näyttävät olevan josta jokainen voi omat päätelmänsä tehdä.
hollolalainen arvosteli ravintolan Ravintola Thai Smile: Ruokansa puolesta yksi thaikuppila muiden joukossa.
Lounas
9 €
hollolalainen arvosteli ravintolan Olivo Food Factory: Talon hampurilainen oli kyllä ihan hyvin ja hyvistä raaka-aineista tehty, mutta maku maailmaltaan lassu (mauton).
hollolalainen arvosteli ravintolan Ravintola Haukilahden Paviljonki: Arkilounaalla tupa oli täynnä porukkaa, mutta itselleni tämä ruokailukokemus oli elämänkaareni surkein.
hollolalainen arvosteli ravintolan Kanavan Kunkku: Pizza jonka söin oli harvinaisen hyvä, - jotain ihan muuta kuin mitä olen noissa "etnisissä" mättölöissa saanut.
hollolalainen arvosteli ravintolan Zhen Kungfu Ravintola: Tusina kuppila, joita suomessa on yllin kyllin.
7 €
hollolalainen arvosteli ravintolan Kiveriön Kulma: Lounasaikaan parkki täynnä pakettiautoja ja tupa täynnä työmiehiä haalareissa ja huomioliiveissä, josta ekakertalainen huomasi heti,että paikka ei yksinkertaisesti voi olla huono.
hollolalainen arvosteli ravintolan Ravintola Sipuli: Joulubuffet ei nyt oikein kolahtanut.
hollolalainen arvosteli ravintolan Chäm Chan: 2 x lounaaan perusteella hinta/laatu suhde on hyvä.
hollolalainen arvosteli ravintolan Laivaravintola Kaunis Veera: Lounasbuffet oli perusmättöä, jossa ei ollut mitään erityistä, mikä saisi tulemaan tänne uudestaan.
Lounas
hollolalainen arvosteli ravintolan Pika Kievari: Ruoka pikaruokapaikaksi erinomaista.
hollolalainen arvosteli ravintolan Pizzeria-Kebab Dalaman: Useamman kerran tämän raflan tuotoksia syöneenä uskallan todeta: Pizzat hyviä, - selvästi keskivertoa parempia.
hollolalainen arvosteli ravintolan Lounasravintola Mänty: Kuuluu premium luokkaan lounasravintola luokassa.
hollolalainen arvosteli ravintolan Ristorante Momento / Kauppakeskus Karisma: Hinta /Laatu suhde on hyvä.
hollolalainen arvosteli ravintolan Pieni Talo Preerialla: Ruoka ABC liikenneasemien tasoa.

area.social.login.providers