Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

hattiwatti 12 arvostelua

%count% arvostelua 12

Tapahtumat

hattiwatti arvosteli ravintolan Ravinteli Bertha: Ensi kertaa Berthassa.
44 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Sitko Pizza & Bar: Tervetullut uutuus tampereen ravintolavalikoimaan.
13 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Ravintola Thai & Laos: Eat.fi arvosteluiden ja ystävämme kommenttien innoittamana päätimme kokeilla tätä ravintolaa take away -muodossa.
10 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Gringos Locos Tampere: Hampurilaisen välissä ollut kastike nimeltä paprikamojo yksi kauheimmista ikinä maistetuista.
hattiwatti arvosteli ravintolan Roast: Hyvät burgerit, joissa mukavasti eri vaihtoehtoja.
hattiwatti arvosteli ravintolan Shanghai Chinese Restaurant: Tähän asti olen ollut kyseiseen ravintolaan tyytyväinen mutta 2 viimeisintä kertaa ovat kyllä saaneet kyseenalaistamaan ravintolan hygieniatason...
8 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Teboil Sveitsinhovi: Sveitsinhovin kotipizza (en löytänyt sille omaa sivua, joten ilmeisesti arvostellaan tässä?) Pöytäseuralaiseni sai tilaamansa pizzan "normaaliodotusajan", n.15 min jälkeen, mutta tilaamassani kotzonessa kesti.
hattiwatti arvosteli ravintolan Chen's: Yritin mennä kerran kyseiseen ravintolaan ostamaan ruokaa mukaan.
hattiwatti arvosteli ravintolan New Chinese Food: En ole koskaan ruokaillut paikan päällä, mutta paikka on muodostunut vakiopaikaksi josta haemme take awaynä ruokaa.
6 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Nanda Devi: Ruoka on aivan erinomaista mutta palvelussa olisi parantamisen varaa.
13 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Lotus Garden: Paikka ei ole mikään kasvissyöjän paratiisi, sillä listalla on tasan kaksi kasvispääruokavaihtoehtoa: "Sekavihanneksia" ja "Tofua ja vihanneksia", joista valitsin jälkimmäisen.
12 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Panimoravintola Plevna: Plevnan ehdottomia plussia ovat hieno ja uniikki miljöö sekä hyvät oman panimon tuotteet juomavalikoimassa, mutta siihenpä ne positiiviset asiat sitten jäävätkin.
21 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Ruby and Fellas - Irish Pub & Kitchen: Kävimme syömässä pelkät jälkiruoat.
hattiwatti arvosteli ravintolan Ravintola New York: Kävimme New Yorkissa syömässä burgerannokset.
17 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Hoa Xuan Vietnam-Indian ravintola: Erittäin edullisesti isot annokset annoksiin kuuluvan naanleivän kanssa kotipakettiin.
10 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Swagath: Tampereen parhaimpia (ehkä parhain?) intialaisia!
13 €
hattiwatti arvosteli ravintolan Subway Ideapark: Olen käynyt tässä kyseisessä subwayssa nyt kaksi kertaa ja täytyy todeta että molemmilla kerroilla palvelu on ollut surkeimmasta päästä mitä olen subissa saanut.
Lounas
8 €

area.social.login.providers