Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

hamsteri_fl 17 arvostelua

%count% arvostelua 17

Tapahtumat

hamsteri_fl arvosteli ravintolan Hard Rock Cafe, Helsinki: Vastoin ennakkohuhuja pääsimme ilta-aikaan melko nopeasti istumaan.
20 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Ravintola Zarillo: Jos tiistaina Tampereella.
8 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Bodega Salud: Reinikan Tapas -annosta ei löydy varsinaiselta listalta, mutta tilaamalla sen saa.
56 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Fazer Café Tampere: Kävin viikolla syömässä salaattiannoksen (toki käynyt ennekin) ja hyvin maistui.
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Veijon Kokkitykki: Hieman yliarvostettua settiä.
10 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Ravintola Henriks: Kaksi kertaa käyty.
45 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Namaste India: Kävimme eilen illalla n kuuden aikaan syömässä ala carte -listalta.
18 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Ravinteli Bertha: Ruoka oli hyvän makuista, silti jotenkin "fransmanni", pienet annokset, ja hätäiset ja liian yksinkertaiset annokset eivätoikein täyttäneet odotuksia, kun on joka puolella hehkutettu.
45 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Villisika: Perus possua, idea hauska.
20 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Sticky Wingers: Alkupaloiksi tilattu Bloomin' onion jäi todella kauaksi jenkkiketjuilta pöllitystä esikuvastaan.
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Ravintola Antika: Pitkään samanlaisena säilynyt Antika on kuin aikamatka 80-luvun Tampereelle, jolloin ravintolassa pystyi tarjoamaan varovaisen kreikkalaista ruokaa.
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Ristorante Como: Hieno paikka, hieno sisustus.
35 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Watami Sushi: Tyypillinen ei-japanilainen sushipaikka, yritys ratsastaa muodin mukana ja nopeasti laittaa pystyy "hieman sinnepäin" ravintola.
20 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Coussicca: Konstailematon paikka, joka tarjoaa perinteistä pihvipainotteista ruokaa reiluina annoksina.
28 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Bistro10: Medium+:na tilattu pihvi täysin raaka sisältä ja sama pihvi kävi ensi tarjoilun jälkeen kaksi kertaa kääntymässä keittiössä huonoin tuloksin!
45 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Rax Buffet Hämeenkatu Tampere: Yllättävän hyvä lounasbuffa.
10 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Pancho Villa: Hyvää ruokaa hyvässä tunnelmassa.
20 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Bodega Salud: Salud on lounaspaikkana hieman hintava, vaikka salaattipöydän sisältyminen lounaaseen onkin ehdoton bonus.
35 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Stefan's Steakhouse, Tampere: Maistomme suomalaisen ja australialaisen pihvin ja jaoimme kolme eri lisuketta.
40 €
hamsteri_fl arvosteli ravintolan Ravintola Myllärit: Lauantai-iltana viiden aikaan pääsimme sisään ilman pöytävarausta, Palvelu oli hyvin mutkatonta ja ystävällistä.
30 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers