Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

cocogirl 16 arvostelua

%count% arvostelua 16

Tapahtumat

cocogirl arvosteli ravintolan Smör: Kaunis paikka, ruoka maukasta, palvelu sujuvaa, tosin ruokia pöytään tuodessa sopisi hitusen äänekkäämmin kertoa lautasen sisällöstä (niin tarjoilijat kuin kokit), jos sitä kerran esitellään.
60 €
cocogirl arvosteli ravintolan Hanko Sushi Turku: Muutamia kertoja paikkaa kokeilleena kohdalleni ei ole sattunut "huonoja" päiviä, raaka-aineet ovat olleet tuoreen oloisia ja makuisia.
12 €
cocogirl arvosteli ravintolan E. Ekblom: Nauttimamme menu oli erittäin maukas, palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, suositeltu viini just niinku nappiin, tänne uudestaankin.
59 €
cocogirl arvosteli ravintolan Morrison's Turku: Söin grilipihvin joka oli hyvä ja tilatun lainen.
24 €
cocogirl arvosteli ravintolan Hiili - American Bar & Grill: Burgerit nassuun, tällä kertaa lihaversiona, maukas oli ja pihvi ihan mehevä jopa.
25 €
cocogirl arvosteli ravintolan Pancho Villa: Fajitakset erilaisilla täytteillä, hyvää oli, mutta kotonakin olisin saman voinut tehdä.
18 €
cocogirl arvosteli ravintolan Golden Grill: Burgeri oli maistuva ja palvelu ystävällistä.
12 €
cocogirl arvosteli ravintolan Martinhovi.
Lounas
9 €
cocogirl arvosteli ravintolan Taco Nito: Toisen kerran kokeilemassa paikkaa ja tällä kertaa saatiin jopa suuhunpantavaa (viimeksi paikka ei ollut auki aukioloaikojen mukaisesti).
9 €
cocogirl arvosteli ravintolan Ravintola Viinille: Mahtava ja tunnelmallinen paikka, omistaja mukava ja osaava.
cocogirl arvosteli ravintolan Pikku Torre: Erittäin lapsiystävällinen vastaanotto oli käydessämme, eikä lapsen maidosta, eikä ruoasta veloitettu mitään (5v).
15 €
cocogirl arvosteli ravintolan Taco Nito: Meinasin pitkän haaveilun jälkeen viime perjantaina kokeilla paikkaa, mutta kappas kahdeltatoista ei paikka ollutkaan auki ( aukioloaika perjantaina 02 asti), ei mitään selityksiä ovessa.
cocogirl arvosteli ravintolan Chinese Panda Garden: Paikkana nätti, eikä liian yliampuva monen kanssakumppaninsa tapaan.
12 €
cocogirl arvosteli ravintolan Brahen Kellari: Palvelu ystävällistä ja tunnelma mukava.
80 €
cocogirl arvosteli ravintolan Pub Niska: Palvelu ystävällistä tiskiltäkin käsin, ruokaa ei liiemmin tarvinnut odottaa ja se oli maukasta!
13 €
cocogirl arvosteli ravintolan Hiili - American Bar & Grill: Pulled pork purilainen oli ok.
20 €
cocogirl arvosteli ravintolan Stefan's Steakhouse Turku: Ajan kanssa isomman seurueen kanssa syömässä n.vuosi sitten.
60 €
cocogirl arvosteli ravintolan Latte Cafe: Takuuvarma ystävällinen palvelu.Mukava paikka rentoon istuskeluun.
4 €
cocogirl arvosteli ravintolan Latte Cafe: Takuuvarma ystävällinen palvelu.Mukava paikka rentoon istuskeluun.
4 €
cocogirl arvosteli ravintolan Maneerat: Aivan loistava paikka, sisustusta ei ole lyöty yli niinkuin monissa vastaavissa paikoissa.Ystävällistä palvelua ja loistavia makuja!
18 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers