Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

ar2 1 arvostelu

%count% arvostelua 1
  • Hae arvosteluista

Päivitä

Arvostelut

business
8950
Vohvelikahvila
Work
Ojakatu 2
Tampere
33100
Finland
61.500702
23.767
work
pref
(03) 214 4225
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/vohvelikahvila
http://www.vohvelikahvila.com/
vohveleita: Ensimmäinen ja paras Vohvelikahvila on pieni ja idyllinen kahvila aivan Tammerpuiston tuntumassa lähellä Tammerkoskea. Kahvilan kotikatu, Ojakatu, suorastaan henkii keskieurooppalaista tunnelmaa ja elämänmenoa! Vuonna 1926 rakennetussa pienessä kivitalossa on paistettu vohveleita salaisella reseptillä jo vuodesta 1992. Vohveleita saatavana myös vegaanina, gluteenittomana ja laktoosittomana. Tule nauttimaan hyvästä kahvista tai teestä ja suussa sulavasta vohvelista- yhdessä tai yksin.
Vohvelikahvila
vohveleita

2
2
2
Paikka avattu 92 ja sen huomaa. Osa vohveleista karkeasti ylihinnoiteltuja ja ruokalista jo tekstinä vaikutti todella keskinkertaiselta. Herne-maissi-paprikaa 2015? Täytteet puolivalmisteita ja pettymykseksi esimerkiksi parsa oli valkoista purkkiversiota. Valitettavasti myös cappuccino tuli suoraan automaatista ja ehti lähes jäähtyä ennen vohvelin tuloa, sillä kuppia ei oltu lämmitetty. Ihan symppis paikka, mutta pärjää toistaiseksi vain vanhan maineensa verukkeella.
ar2 6.3.2016
Arvosana: 1
area.social.login.providers