Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

albania 9 arvostelua

%count% arvostelua 9

Tapahtumat

albania arvosteli ravintolan Maneerat: Kun tässä alla nimimerkki "tuntematon" valittaa siitä, että ravintolaa kehuvat vain nimimerkit "tuntematon", niin tässä nyt yksi rekisteröityneen, Thaimaassa(kin) pidempiä aikoja viettäneen henkilön kommentti: noin kymmenellä lounaskerralla en ole kertaakaan saanut täältä huonoa tai edes jotenkuten menettelevää ruokaa, vaan olen joka kerta poistunut paikalta tyytyväisenä.
Lounas
10 €
albania arvosteli ravintolan Hanko Sushi Turku: Soijakastike oli tälläkin kertaa vastenmielisen makeaa, mutta muuten kokemuksessa ei ollut valittamista.
15 €
albania arvosteli ravintolan Fontana Café: Brunssi oli aikamoinen pettymys naapurustossa sijaitsevaan ravintolaan verrattuna, etenkin kun hinta oli sama molemmissa paikoissa.
Brunssi
15 €
albania arvosteli ravintolan Turun Kirjakahvila: Edullinen ja maukas sunnuntain vegaanibrunssi.
Brunssi
6 €
albania arvosteli ravintolan Kasvisravintola: Simppeliä mutta todella hyvää ruokaa.
Lounas
8 €
albania arvosteli ravintolan Cafe Art Taidekahvila Aurajoen rannalla: Aina kun kaupungilla kulkiessa tekee mieli cappucinoa, lähtevät jalat viemään automaattisesti tätä kahvilaa kohti =)
3 €
albania arvosteli ravintolan Ravintola Julinia: Takuuvarma lounasvalinta, aina olen ollut tyytyväinen.
Lounas
9 €
albania arvosteli ravintolan Teini: Pääosin hyvää ruokaa, tosin joskus pääruokaa on vaivannut lievä mauttomuus.
15 €
albania arvosteli ravintolan Frank Benelli's: Luultavasti surkein pasta-annos jonka olen ikinä saanut missään ravintolassa.
12 €
albania arvosteli ravintolan Kultainen Hirvi: "Ihan kiva" paikka, tietää jo etukäteen saavansa ok ruokaa ja kohtuullisen hyvää palvelua, mutta tietää myös että tajunnanräjäyttäviä makuelämyksiä varten joutuu menemään muualle :)
12 €
albania arvosteli ravintolan Delhi Darbar: Kerran pari kuussa tulee käytyä, joka kerta olen tyytyväisenä lähtenyt eikä koskaan ole jäänyt nälkä.
Lounas
8 €
albania arvosteli ravintolan Turun Upseerikerho: Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti yksi parhaista lounaspaikoista.
Lounas
6 €
albania arvosteli ravintolan Ravintola Gardenia: Tulipa kokeiltua, ei tarvitse mennä toiste.
Lounas
8 €

area.social.login.providers