Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

__Jarno__ 15 arvostelua

Ruoka: pitää olla parempaa kuin mitä itse kotona laittaisimme Palvelu: hyvä palvelu on huomaamatonta ja saa tuntemaan olon tervetulleeksi ja vaivattomaksi Hinta: jos kaksi ensimmäistä on kohdallaan, tämä ei ole enää kynnyskysymys
%count% arvostelua 15

Tapahtumat

__Jarno__ arvosteli ravintolan Ravintola San Luca: Lounaspizzat kävin perheen kanssa syömässä lauantaina, ensimmäistä kertaa tässä ravintolassa.
14 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan BlueBell: Kyllä minä taas niin mieleni pahoitin kun menin palak paneeria syömään 11:16 ja riisi oli loppu.
Lounas
9 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Kathmandu Palace: ruoka oli aivan hyvää nepalilaista edulliseen hintaan.
Lounas
8 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Peshawar Espoo: kyllä minä niin mieleni pahoitin kun haarukoin valkoisia papuja tomaattikastikkeessa vähän maustettuna jota tarjoillaan pakistanilaisena luomuruokana.
Lounas
10 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan BlueBell: Outoja oikaisuja.
Lounas
9 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan La Famiglia Flamingo: Merellinen pizza oli öljyssä uiva ja ylisuolainen, suolakalvon maku lähti suusta vasta kurkkupastillilla.
20 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan BlueBell: Kasvispihvit oli ilmeisesti paistettu samassa rasvassa kuin mitä pyttipannu, ainakin maggaran maku oli tekeleisiin saatu mukaan.
Lounas
9 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Il Gabbiano Ristorante: En voi suositella.
15 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Peshawar Espoo: Ruoat ovat hyviä, kannattaa kuitenkin tulla heti 11 jälkeen ettei sattumat lopu kastikkeista kesken.
Lounas
9 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Ravintola: Ruoka oli Jaakko Kolmosmaisen varovaisesti maustettua korostaen ruuan omaa makua.
43 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Sevilla Tapiola Garden: Sevilla on petrannut!
20 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Lounasravintola Tommi's Kitchen: kasvisbrosch ja leipä oli maukkainta ikinä, ja paistettu haukikin oli saatu hyvän makuiseksi vaikka hauki on mielestäni itsessään aika mauton kala.
Lounas
9 €
__Jarno__ lisäsi ravintolan Lounasravintola Tommi's Kitchen suosikkilistalleen.
__Jarno__ arvosteli ravintolan Kotipizza Haukilahti: Ei kannata ruuhka-aikaan.
13 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Tony's Corner: Kävimme perheen kanssa syömässä päivällistä: pizzaa ja intialaista.
__Jarno__ lisäsi ravintolan Tony's Corner suosikkilistalleen.
__Jarno__ arvosteli ravintolan Papa Albert: Vappupäivällinen lasten ja vaimon kanssa.
20 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Limetti: Linssikeitto oli maukasta, kasvispihvit kermaviilikastikkeella ja bulgur papuineen maistui.
Lounas
9 €
__Jarno__ arvosteli ravintolan Peshawar Espoo: Luottomesta, hyvää ruokaa lasseineen, naan-leipineen, jälkiruokajäätelöineen.
Lounas
9 €
__Jarno__ lisäsi ravintolan Peshawar Espoo suosikkilistalleen.

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2
area.social.login.providers