Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Tomerell 4 arvostelua

%count% arvostelua 4

Tapahtumat

Tomerell arvosteli ravintolan Pizzarium: Mahdollisesti parasta Pizzaa mitä saa Turussa, ja maailmalla kiertäneenä voi sanoa että parempaa ei saa edes Italiassa.
13 €
Tomerell arvosteli ravintolan Pizzeria Riviera: Kävin täällä syömässä kaksi kertaa kerralla, ensimmäisen ja viimeisen.
Lounas
10 €
Tomerell arvosteli ravintolan Malai Thai: Vaimon kanssa käytiin hakemassa tästä talomme alakerrassa sijaitsevasta lähi-Thaikku ravintolasta curry annokset annokset mukaan.
Tomerell arvosteli ravintolan Ristorante Dennis: Entinen Turun suuruus on vain varjo entisestään, ala-arvoisia pizzoja ylihintaan...
Tomerell arvosteli ravintolan Maneerat: Elisalle tiedoksi, ei tätä ravintolaa turhaan täällä kehuta, ja jos lounas-ajan alkaessa ovella on jonoa kuin Moskovan McDonald'sin avajaisissa 80 luvulla niin ei ruoka ja laatu huonoa voi olla.
15 €
Tomerell arvosteli ravintolan Maneerat: Itse harrastan Thaimaalaista ruokaa, ja myös Thaimaassa usein käyneenä hyvää paikallista ruokaa syönyt, joten arvostelupohjaa on varmaan sopivasti.
15 €

area.social.login.providers