Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Subbe 8 arvostelua

%count% arvostelua 8

Tapahtumat

Subbe arvosteli ravintolan Ravintola Kumari: Hyvää nepalilaista ruokaa hyvällä valikoimalla, mutta aivan täydellistä palvelua.
18 €
Subbe arvosteli ravintolan Sloppy Joe West Coast Grill: Suurin odotuksin ja jännityksin päätettiin testata kuulema Turun paras burgeripaikka, mutta pitää jäädä kyllä odottamaan seuraavaa parasta paikkaa, sillä odotukset eivät täyttyneet.
12 €
Subbe lisäsi ravintolan Karu Izakaya suosikkilistalleen.
Subbe arvosteli ravintolan Karu Izakaya: Tarkoituksena oli mennä lounaalle tänne uuteen paikkaan, mutta juhannusviikon aukioloaikojen takia Karussa ei ollut lounasta.
22 €
Subbe arvosteli ravintolan Maneerat: Taas kertaalleen todella hyvää ruokaa ja mahtavaa palvelua.
14 €
Subbe arvosteli ravintolan Torre: Olemme syöneet "uudessa" Torressa nyt muutaman kerran ja ensimmäisen todella epäonnistuneen kerran jälkeen pari seuraavaa ovat olleet hieman parempia, mutta eivät kuitenkaan ole säväyttäneet samalla tavalla, kuin ennen "vanhan" Torren aikaan, jolloin tarjolla oli kaupungin parhaimpiin kuuluvat pihvit.
22 €
Subbe arvosteli ravintolan Smör: Kävimme tekemässä tuttavuutta Smörin kuuden ruokalajin maistelumenuseen, joka loppujen lopuksi osoittautui 6+3 ruokalajin kokonaisuudeksi.
65 €
Subbe arvosteli ravintolan Delhi Darbar: Yksi parhaista intialaisista ravintoloista Suomessa.
20 €
Subbe arvosteli ravintolan Panini: Useamman kerran käyneenä voi aina todeta ruuan maistuneen.
25 €
Subbe lisäsi ravintolan Panini suosikkilistalleen.
Subbe arvosteli ravintolan Yoki: Kävimme koeponnistamassa paljon keskustelua nostaneen uuden ravintolan vajaa kaksi kuukautta avajaisten jälkeen.
55 €

area.social.login.providers